Θρασίμια του κερατά ! Tα βάζουν και με Παραολυμπιονίκες – Η εξήγηση του Σίμου Παλτσανιτίδη για τον δήθεν «ναζιστικό χαιρετισμό» – (VIDEO)

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Δεν χαιρέτισε ναζιστικά ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρώην πρόεδρος των Ελλήνων Παραολυμπιονικών, όπως άφησαν να εννοηθεί κάποιοι ηλίθιοι μετά το συλλαλητήριο για το Σκοπιανό.
Ο κ. Παλτσανιτίδης έχει «αιχμαλωτιστεί» από το φακό να χαιρετά στιγμιαία με το αριστερό χέρι «ναζιστικά», ενώ βρίσκεται πάνω στην εξέδρα και δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη.
Όπως ο ίδιος υποστήριξε, μέσω δηλώσεών του στον ΑΝΤ1, δεν χαιρέτισε ναζιστικά, αλλά κρατούσε με το ένα του χέρι του αναπηρικό του αμαξίδιο και με το άλλο έκανε κίνηση να χαιρετίσει το πλήθος, όχι όμως ναζιστικά, προτού κάνει το σήμα της νίκης. Κάτι που άλλωστε φαίνεται και με μια προσεκτική ανάγνωση του βίντεο.
Δείτε στο 3:43:06


Η κίνησή του έχει καταγραφεί μάλιστα από τις κάμερες που βρίσκονταν στην πλατεία Συντάγματος και όπως φαίνεται πρώτα χαιρετάει ο Μίκης Θεοδωράκης, έπειτα ακολουθεί το παράδειγμά του ο Σίμος Παλτσανιτίδης, πρώτα χαιρετώντας και με τα δυο χέρια και μετά κατεβάζοντας το αριστερό χέρι, χαιρετά με το δεξί και στην συνέχεια σχηματίζει το σήμα της νίκης.