Υπερπλασία προστάτου και κακοήθεια .. ανδρική υπόθεση για 50ρηδες ...

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011 | 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 
Ο καρκίνος του προστάτη χαρακτηρίζεται πλέον ως ένα πολύ σοβαρό ιατρικό πρόβλημα απ την στιγμή που τουλάχιστον 2,6 εκατομμύρια ασθενείς με καρκίνο του προστάτη διαγιγνώσκονται κάθε χρόνο στην Ευρώπη είναι ο πιο συχνός καρκίνος στον άνδρα ,
ο 2ος πιο θανατηφόρος και βρίσκεται στην ίδια συχνότητα με τον καρκίνο του μαστού στις γυναίκες.

Αποτελεί το 30 - 40 % των νεοδιαγνωσθέντων καρκίνων. 
Κάθε 15 λεπτά ένας θάνατος συμβαίνει και 5 άνδρες μαθαίνουν ότι πάσχουν από καρκίνο στον προστάτη παγκοσμίως.
Οι μελέτες στις ΗΠΑ αποδεικνύουν ότι ο 1 στους 6 άνδρες κινδυνεύει κατά τη διάρκεια της ζωής του.
Είναι
ασυμπτωματικός όπως και όλοι οι καρκίνοι συνήθως στ'αρχικά στάδια, δηλαδή δεν μας δίνει συμπτώματα εκτός και αν συνυπάρχει και διόγκωση του προστάτη. Η Εξέταση Στον Ειδικό Ουρολόγο Τουλάχιστον Μία Φορά Τον Χρόνο Στην Ηλικία Των 50 Και Άνω Θεωρείται Απαραίτητη Και Σώζει Ζωές..

Ν. Λυγερός : Αρχή στρατηγικού τουρισμού

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Οι αρχές του στρατηγικού τουρισμού βασίζονται στην εξής ιδέα: ο τουρισμός δεν είναι απλώς ένα χάσιμο χρόνου, είναι και ο στόχος του πολιτισμού. Ακολουθεί το νοητικό σχήμα της συνύπαρξης και αναδεικνύει το κενό της ύπαρξης δίχως μαρτυρία. Ο τουρισμός δεν είναι το ταξίδι, είναι ο ερχομός. Η δομή του βασίζεται στην έννοια της επιστροφής. Έχει ως υπόβαθρο και μία σκακιστική κατάσταση του Rundlauf. Η επαναφορά στην αρχική θέση με στρατηγικό όφελος. Σε αυτό το πλαίσιο, ο τουρισμός είναι κύκλωμα κι όχι ένα μονοπάτι. Δεν είναι μια χωρική πορεία, αφού επανέρχεται το όλο θέμα είναι χρονικό. Ο τουρισμός συνοδεύεται από το χρόνο, διότι είναι και μια ανθρώπινη ανακάλυψη. Γι' αυτό το λόγο ακολουθεί μια στρατηγική.