Είπε η ... σκατομηχανή τον πετεινό ... "κοπρίτη" !!!

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011 | 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Την διόρισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 1998 και ακόμη παραμένει δημόσιος υπάλληλος παίρνοντας κανονικότατα τον μισθό της αλλά όπως λέει τον δίνει σε... φιλανθρωπίες
Υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών με μισθό 55.000 ευρώ ετησίως είναι η κυρία Γιάννα Αγγγελοπούλου. Η σύζυγος του κ. Θόδωρου Αγγελόπουλου διορίστηκε από τον Θόδωρο Πάγκαλο πρέσβης εκ προσωπικοτήτων το 1998, λόγω του ρόλου της στην ανάληψη και προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων, ωστόσο παραμένει μέχρι σήμερα στη θέση αυτή εισπράττοντας κανονικά τον μισθό της, αλλά και θεμελιώνοντας τα συνταξιοδοτικά και άλλα δικαιώματα που έχουν όλα τα υπηρεσιακά στελέχη του Διπλωματικού Σώματος.

Είπε χαρακτηριστικά :  

Ο βόρειος μαγνητικός πόλος της Γης μετακινείται από το βόρειο Καναδά προς τη Σιβηρία με μεγάλη ταχύτητα

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Οι ερευνητές το αποδίδουν σε μια ελικοειδή στήλη λιωμένων υλικών που ανεβαίνει από τα έγκατα του πλανήτη και μετά αναδύεται στην επιφάνεια μέσω ενός "κυλίνδρου".

Ο μαγνητικός βόρειος πόλος, που διαφέρει από τον γεωγραφικό βόρειο πόλο, δηλαδή το βορειότερο σημείο της Γης, είναι το σημείο στην επιφάνεια της Γης προς το οποίο "δείχνουν" όλες οι μαγνητικές πυξίδες.
Ο μαγνητικός βόρειος πόλος εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο βόρειο Καναδά, το 1831, από τον σκωτσέζο εξερευνητή Τζέημς Κλαρκ Ρος, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να τοποθετήσει μια βρετανική σημαία στο σημείο, ώστε να το "κατοχυρώσει" για λογαριασμό της Βρετανίας. Δυστυχώς γι' αυτόν, ο πόλος έκτοτε…έφυγε από εκείνο το σημείο.

Πόσο επικίνδυνη είναι η σκόνη από την Αφρική;

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Απαντήσεις από το ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Πρόοδο της Επιστήμης σχετικά με την άμμο.

H σκόνη από τη Αφρική, επισκέφθηκε ξανά τη χώρα μας  γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία βαρέα μέταλλα. Ένα φαινόμενο, που συμβαίνει χιλιάδες χρόνια στη Μεσόγειο, αλλά στις μέρες μας δυστυχώς υπάρχει η ρύπανση. Το 2009 ήταν η πρώτη φορά, που πραγματοποιήθηκαν εξειδικευμένες μετρήσεις για τη σκόνη από τη Σαχάρα, από το Τμήμα Ορυκτολογίας και Ορυκτοχημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.