Και εβαπτίσθη "τρομοκρατία" ... Έτσι στήνεται το κόλπο ... μάθετε γιατί και από ποιους !

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9zcpsZANlCmVqE9U0TsXXtPykXdT5Tuyp8N-_Ma29Xy2zv3VnSk-qWqpDyk3fNpHr0bni3GmnG5x6qHAwppLUFYnjI72kLppJA14DJ3A-MfmYqh41aCkNzZ_-vb6kLptNGtPbWGk5DfA/s1600/CTvEElpUEAAENLr.jpg

Στην αρχή την ονόμασαν κομμουνιστική τρομοκρατία, μετά Παλαιστινιακή, μετά της έδωσαν και άλλα ονόματα με τελευταία Ταλιμπάν, Αλ Κάιντα και τωρα ISIS....Αύριο κάτι άλλο.... Προσωπικά τα χθεσινά χτυπήματα πιστεύω πως θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων και ατομικών ελευθεριών παγκοσμίως, σε περισσότερο έλεγχο και σε μεγαλύτερη υπαγωγή όλων μας, στο μάτι του μεγάλου αδελφού. Με λίγα λόγια, η διεθνής οικονομική ελίτ, θα πρέπει να τρίβει τα χέρια της, μετά το νέο κτύπημα. Θέλουν μια ανακατεμένη παγκόσμια κοινότητα τρομοκρατημένων προβάτων, όπου οι διεθνείς παίκτες θα παίζουν ανενόχλητοι στο μεγάλο μαγαζί του καζινοκαπιταλισμού που έχουν στήσει, ηδονιζόμενοι από το δράμα ολόκληρων λαών όταν θα μετακινούν τις μάρκες τους πάνω στην παγκόσμια τσόχα.


ΦΩΤΟ - ΜΑΙΟΣ του 2013: Στα δεξιά της φωτογραφίας ο κύριος που κάθεται είναι ο Τζών Μακέϊν. Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής των ΗΠΑ με τεράστιες προσβάσεις στα κέντρα εξουσίας Διεθνώς!

Πρώτος αριστερά , επίσης κάθεται ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Χαλίφης Αμπού Αλ Μπαγκντάντι! Ο αρχηγός των Ισλαμοφασιστών ! Στη συνάντηση αυτή επισημοποιήθηκε η υποστήριξη της Δύσης στους Τζιχαντιστές ! Στη συνάντηση αυτή καθορίστηκαν πολλά μεταξύ των οποίων και η παροχή οπλισμού και τεράστιων κονδυλίων από την Τουρκία του Ερντογάν! Η εκπαίδευση των ομάδων θανάτου, συμφωνήθηκε τότε να γίνει από την Γαλλική "Λεγεώνα των Ξένων"! Ελπίζω να καταλάβατε γιατί οι Λεγεωνάριοι ανέλαβαν τέτοιου είδους αποστολή!

Το μάζεμα των κατασαπλιάδων, οργανώθηκε από την Τουρκία ενώ μεγάλη βοήθεια παρείχαν οι Σαουδάραβες, οι Καταριανοί οι Ισραηλίτες οι Γάλλοι και οι Βέλγοι!

Λίγο αργότερα, και αφού οι κατσαπλιάδες έσφαζαν ότι έβρισκαν μπροστά τους σπέρνοντας ΤΡΟΜΟ στον πλανήτη, και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2014 δημιουργείται και επίσημα το «Ισλαμικό Κράτος Ιράκ και Λεβάντε», το οποίο αρχικά δεν πολεμά το συριακό στρατό αλλά άλλες αντικαθεστωτικές ομάδες του λεγόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» και ισλαμιστές του λεγόμενου «Μετώπου Νούσρα».

Η είσοδος των τζιχαντιστών του ΙΚ στο βόρειο Ιράκ έγινε τον Ιούνη του 2014, και ακολούθησε η κατάληψη της Μοσούλης και σημαντικών εκτάσεων της Βόρειας Συρίας (συμπεριλαμβανομένων και πολλών πετρελαιοφόρων συριακών περιοχών...). Εκεί κάπου γέμισε το youtube και το liveleaks με τραγικές εικόνες αποκεφαλισμών και εκτελέσεων αμάχων αλλά και Δυτικών ομήρων.

Οι Ισλαμοφασίστες "κέρδισαν" την παραγωγή 40.000.000 βαρελιών πετρελαίου και μέσω του εφοπλιστή Μπιλάλ Ερντογάν (του γιου του Ταγίπ Ερντογάν) πουλάνε στην Δυση πάμφθηνο πετρέλαιο και θησαυρίζουν!

Επιπλέον:

1) Εκείνο που δεν ακούγεται είναι ότι η Γαλλία – ναι, η Γαλλία του Ολάντ! – είναι εκείνη που παρέδωσε επιθετικά όπλα στη λεγόμενη «συριακή αντιπολίτευση» και μέσω αυτής στους ισλαμοφασίστες το 2012, και τούτο παρά το εμπάργκο όπλων που είχε επιβληθεί από το 2011. Η ομολογία είναι του ίδιου του Ολάντ και όπως γράφεται περιέχεται στο βιβλίο του δημοσιογράφου Ξαβιέ Πανόν, με τίτλο «Στα παρασκήνια της γαλλικής διπλωματίας» (εκδόσεις L’ Archipel) που κυκλοφόρησε φέτος. Εκεί σε συνέντευξή του προς τον συγγραφέα, ο Ολάντ ερωτηθείς για τις παραδόσεις γαλλικών όπλων, απαντά: «Αρχίσαμε όταν ήμασταν βέβαιοι πως θα πήγαιναν σε σίγουρα χέρια. Για τα φονικά όπλα, ήταν οι υπηρεσίες μας που προχώρησαν στις παραδόσεις»… Ανάμεσα στα άλλα όπλα που παρέδωσε η Γαλλία στο όνομα της καταπολέμησης του Άσαντ και σε… «σίγουρα χέρια», ήταν, σύμφωνα με το βιβλίο, κανόνια διαμετρήματος 20mm, μυδραλιοβόλα, εκτοξευτήρες ρουκετών και αντιαρματικοί πύραυλοι…

2) Εκείνο που δεν ακούγεται είναι ότι σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο Συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, η μεν Γαλλία τροφοδοτούσε με όπλα τον λεγόμενο «Ελεύθερο Συριακό Στρατό» παρότι ήταν γνωστό ότι τα δύο τρίτα αυτού του εξοπλισμούνα προωθούνταιπροςτηνΑλ Κάιντα στη Συρία.Ήταν οι μονάδες της Αλ Κάιντα που στη συνέχεια συσπειρώθηκαν - μαζί με τα γαλλικά όπλα τους – με τους τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους»…

3) Αυτό που δεν ακούγεται (για την ακρίβεια θάφτηκε) είναι η είδηση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Reuters (Τιερί Μεισάν, http://www.voltairenet.org/article185178.html): Ότι το Αμερικανικό Κογκρέσο, σε ειδική συνεδρίαση τον Ιανουάριο του 2014, ψήφισε τη χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό μέχρι τις 30 Σεπτέμβρη 2014, όχι μόνο του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», αλλά και των Τζιχαντιστών του «Ισλαμικού Κράτους» (“US Congress secretly approves arms deliveries to Syria”, VoltaireNetwork, 30 January 2014)…

4) Ενώ είναι γνωστό ότι η Δύση ενίσχυσε με κάθε τρόπο τον λεγόμενο «Ελεύθερο Συριακό Στρατό» για να ανατρέψει τον Άσαντ, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε είχε σχέση με τους Τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους». Μάλιστα. Μόνο που ο διοικητής του «Ισλαμικού Κράτους», ο αποκαλούμενος «Χαλίφης Ιμπραήμ», ήταν ένα από τα επιφανή μέλη του Επιτελείου του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» που ενισχύθηκε παντοειδώς από τη Δύση…

Τέτοια ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που έχει καταγραφεί διεθνώς!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δύση κατασκευάζει τρομοκράτες!!


ΦΩΤΟ - ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 1979. Στην δεύτερη φωτογραφία, σας παρουσιάζω τον πολύ κύριο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του τότε Προέδρου Τζίμι Κάρτερ μαζί με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν με στολή του Πακιστανικού Στρατού! 

Αλλο ένα δημιούργημα των κρυφών κονδυλίων της Δύσης που ξεκίνησε ως... έρωτας μεταξύ της ζάμπλουτης οικογένειας Λάντεν και της επίσης ζάμπλουτης οικογένειας Μπους που όλως τυχαίως, πουλούσαν μαζί πετρέλαιο και χρηματοοικονομικά προϊόντα!!! 

Μεγάλες μπίζνες που γέμιζαν τις τσέπες των πολιτικών και μάχες εναντίων των Ρώσων που γέμιζαν με υπερηφάνια τους λαούς της Δύσης!!! Δημιουργία των Ταλιμπάν (φοιτητές θα πει στα Αφγανικά αν αναρωτιέστε) και κατόπιν την ίδρυση της "Βάσης" (που θα πει Al Qaeda) με κατάληξη την τραγωδία των δίδυμων πύργων! 
Στο παρακάτω βίντεο μαλιστα η Χίλαρι Κλίντον παραδέχεται δημοσίως πως "Εμείς δημιουργήσαμε την Αλ Κάιντα για να καταστρέψουμε την Σοβιετική ένωση"... 



Να προσθέσουμε οτι η οικογένεια  Λάντεν ήταν μεγαλομέτοχος στην αμερικανική εταιρία ενέργειας Enron στην οποια το 2000 ειχαν εντοπιστεί λογιστικές ατασθαλείες με καταχρήσεις του συνταξιοδοτικού της ταμειου. Και ενω η κατάσταση ειχε φτάσει στα δικαστήρια το καλοκαίρι του 2001 όπου και αναμένετο η απόφαση ξαφνικά ηρθαν ολως τυχαίως τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου με την επίθεση στου δίδυμους πύργους. Όπως είναι λογικό η υπόθεση οπως και οι υποθέσεις πτώχευσης των μεγάλων πολυεθνικών worltyco & tyco περασαν στα ψιλά των εφημερίδων ενω χιλιάδες εργαζόμενοι έχασαν όλες τους τις συντάξεις!

Τέλος, αν αναρωτιέστε γιατί το Βέλγιο επιλέχτηκε ως θέρετρο του παραλόγου επιτρέψτε μου να σας λύσω και τούτη την απορία!
Το Βέλγιο στην ουσία "πληρώνει την απόφαση του υπουργού Άμυνας Στίβεν Βαντεπούτ πέριστυ τον Σεπτέμβριο, να στειλει τον Ιούνιο έξι f-16 στη Συρία και μια αερομεταφερόμενη δύναμη του Βελγικού Στρατού!
Τώρα το Βέλγιο θα μπορεί να στείλει όχι 6 αλλά 36 πολεμικά αεροσκάφη (αν καταλάβατε τι θέλω να πω)!
Αν σας μπερδεύουν ολα αυτά επιτρέψτε μου να σας αναλύσω όσο πιο απλά γίνεται την συνταγή:
Ιδρύεις μια οργάνωση! Την χρηματοδοτείς! Την ονομάζεις Τρομοκρατική! Σπέρνεις τον θάνατο...
Συνεπώς αυξάνεις τις αμυντικές δαπάνες, αυξάνεις τα κρυφά κονδύλια! Ταΐζεις τον Τύπο για να λέει ότι εσύ θες ..
Κατόπιν, για να δείξεις πόσο δυνατός είσαι, βομβαρδίζεις και καταστρέφεις το δημιούργημα σου και ο πλανήτης σε αποθεώνει μιας και κυνηγάς τους Τρομοκράτες που σπέρνουν τον όλεθρο!
Φυσικά εσύ, έχεις ήδη δημιουργήσει μια νέα οργάνωση, ακόμη χειρότερη και πιο αιμοσταγή, και ο πλανήτης αποκτά έτσι έναν ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ εχθρό!
Εναν εχθρό που όλα δείχνουν ότι θα έχει την τύχη του προηγούμενου...
Μαγγανοπήγαδο δηλαδή αδέλφια ...
Επιμέλεια: www.logiosermis.net
Με πληροφορίες απο τον Πέτρο Χασάπη, Νίκο Μπογιόπουλο και Γιώργο Αδαλή