Νέος Παρθενώνας !

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Το κτίριο και το άγαλμα Αθηνάς και τα δύο αντίγραφα πλήρους κλίμακας των αθηναϊκών πρωτοτύπων. Βρίσκονται στο Centennial Park του Nashville των Η.Π.Α. 



Πηγη : εδώ

"Αμερικανάκια" οι Αμερικάνοι ... απίστευτο !!!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Αν το μωρό σας δεν προκύψει Αϊνστάιν η Disney σάς δίνει αποζημίωση

Η εταιρεία, που παράγει το γνωστό βιντεοπαιχνίδι, αποφάσισε να ικανοποιήσει τους γονείς των οποίων τα βρέφη δεν αύξησαν τον δείκτη ευφυίας παρακολουθώντας τα σχετικά DVD

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Το μωρό σας δεν έγινε ιδιοφυΐα, αν και παρακολουθούσε τη σειρά «Βaby Εinstein»; Η Disney σας δίνει τα λεφτά σας πίσω...


Χάρτα Νταβούτογλου για τα Βαλκάνια

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών νοσταλγεί την Οθωμανική Αυτοκρατορία



ΣΑΡΑΓΕΒΟ «Pax Οttomana» οραματίζεται για τα Βαλκάνια ο Αχμέτ Νταβούτογλου, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν σερβικά ΜΜΕ, επικαλούμενα ομιλία την οποία εκφώνησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας σε διεθνές συνέδριο στο Σαράγεβο με θέμα «Η οθωμανική κληρονομιά και οι μουσουλμανικές κοινότητες στα Βαλκάνια».


ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Προς διαβούλευση δόθηκε το σχέδιο νόμου για τη «Ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων καταναλωτών»





Με απόφαση της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Λούκας Τ. Κατσέλη αναρτάται σήμερα, 27 Οκτωβρίου 2009, μετά τις 20:00 μ.μ., στην ιστοσελίδα www.opengov.gr σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για τη «Ρύθμιση των χρεών υπερχρεωμένων καταναλωτών», βάσει του οποίου θα ξεκινήσει η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης.


Η επιστολή της υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης είναι η εξής:


Καλπάκι: Ένας τόπος πολύ γνωστός από τις ηρωικές μάχες

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο






Το στρατιωτικό Μουσείο του πολέμου 1940 - 41 που βρίσκεται στο Καλπάκι, έναν τόπο πολύ γνωστό από τις ηρωικές μάχες που έγιναν εδώ στην πρώτη φάση του ελληνοιταλικού πολέμου του 40-41, στις οποίες οι λιγοστές Ελληνικές δυνάμεις πέτυχαν με την σθεναρή τους αντίσταση να αποτρέψουν την διείσδυση του εχθρού στον χώρο της Ηπείρου, επισκέφθηκε η κάμερα του Εθνικού Πρακτορείου.


Απόδημος Ελληνισμός - Εγκυκλοπαίδεια ΗΛΙΟΥ

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα