Αμερικάνοι ηγέτες = απατεώνες ολκής ! Αμερικάνικός λαός = κορόιδα ολκής !

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπαζ Όλντριν δηλώνει: "Δεν πήγαμε στη Σελήνη" - Απάτη… διαστημικών διαστάσεων; [δείτε φώτο παρακάτω]

Ένας από τους αστροναύτες της αποστολής του Apollo 11 ,ο Edwin Aldrin «Buzz», επιβεβαίωσε ότι οι αποστολή του Apollo 11 ήταν «ψεύτικη» !


Ένας από τους αστροναύτες της αποστολής του Apollo 11 ,ο Edwin Aldrin «Buzz», επιβεβαίωσε ότι οι αποστολή του Apollo 11 ήταν «ψεύτικη» !
Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας; ο Edwin Aldrin παραδέχτηκε ότι όλα τα βίντεο της αποστολής δεν είναι αληθινά και απλά δείχνουν μια εγκατάσταση, ένα σκηνικό ώστε να φανεί σαν προσομοίωση του πώς φαίνεται το φεγγάρι και το διάστημα.
«Η αποστολή του Apollo 11 δεν ήταν πραγματική, τίποτε από αυτά δεν ήταν»δήλωσε ο Buzz Aldrin σε ένα βίντεο που κατέγραψε, ομολογώντας ότι το Apollo 11 ήταν μια μεγάλη φάρσα.

 

«Ντρέπομαι που το λέω αυτό, αλλά πλέον δεν μπορώ να το κρύψω δηλώνει ο Buzz. «Ήταν μια εγκατάσταση, όπως αυτές που χρησιμοποιούν στις ταινίες του Χόλυγουντ, πίσω στη δεκαετία του 60, Εκείνο το διάστημα ήταν η εποχή του Ψυχρού Πολέμου.
Οι ΗΠΑ ανταγωνίζονταν με τη Σοβιετική Ένωση στην  υπεροχή της διαστημικής πτήσης, που ήταν γνωστή ως η «αγώνας δρόμου του διαστήματος». Φοβόμασταν ότι οι Σοβιετικοί θα μας νικήσουν φτάνοντας πρώτοι στο φεγγάρι κι έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ψεύτικη προσγείωση του Apollo 11 στη Σελήνη ώστε να παραδεχτεί όλος ο κόσμος  ότι ήμασταν μεγαλύτεροι από τους Σοβιετικούς»

Αυτό εξηγεί τους ισχυρισμούς που έχουν γραφτεί κατά καιρούς ότι η NASA «έγραψε» πάνω από τις κασέτες της αποστολής με αποτέλεσμα να χαθεί το οπτικοακουστικό υλικό. Πώς είναι δυνατόν ένας οργανισμός παγκοσμίου βεληνεκούς να κάνει ένα τόσο παιδαριώδες λάθος.
Ο Buzz αποφάσισε μιλήσει για την αποστολή του Apollo 11 και μέσω Twitter το οποίο μυστηριωδώς εξαφανίστηκε μια μέρα μετά αφού δημοσιεύτηκε! Θεωρείται ότι η CIA απαίτησε από τους υπεύθυνους του Twitter να διαγράψει το tweet του Buzz Aldrin.