Τι γίνεται ρε παιδιά ; Αληθεύει ; Που είναι τα μεγάλα ΜΜΕ ;

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012 | 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Στο άρθρο του με τίτλο « Χωρίς θάνατο δεν υπάρχει Ανάσταση » ο Πολύδωρος Δάκογλου στο πρώτο υστερόγραφο γράφει : Ας μην μας φοβίζει ο θάνατος του Ελλαδικού Κρατιδίου. Αυτό έχει ξανασυμβεί πολλές φορές στο διάβα της ιστορίας.. Το έθνος είναι η ουσία. Και το έθνος έχει φροντίσει για το μέλλον του Ελληνισμού δημιουργώντας πολλές εστίες διασποράς. Τον ελληνισμό του εξωτερικού.



Έτσι λοιπόν ακολουθώντας τα ΜΜΕ την συνομωσία της σιωπής μας απέκρυψαν την παρουσία και τις δηλώσεις του ομογενή προέδρου της οργάνωσης "End National Debt", κ. Μανώλη Λαμπράκη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης CRETA την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012 τον οποίο θα ακούσετε να λέει στο βίντεο ότι οι ομογενείς με επικεφαλής τον Αρτέμη Σώρρα δε θα αποπληρώσουν το τεχνητό χρέος της Ελλάδος αλλά θα το εξαγοράσουν έχοντας στα χέρια τους ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου τα οποία λήγουν άμεσα .

Ο εξαίρετος κύριος Λαμπράκης και σαν γιατρός αλλά και σαν Έλληνας έθεσε ως καταληκτική ημερομηνία προ τις 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή σε 14 ημέρες .Επίσης στο βίντεο θα ακούσετε και για την προσφορά που έκαναν στον Χριστόφια γιατί για αυτούς Ελλάδα και Κύπρος είναι ENA και το αυτό και η κυβέρνηση της Κύπρου παλινδρομεί μια με Κινέζους μια με Ρώσους μια με ΔΝΤ και δεν προχωρεί στην λύση που της δίνει η ομογένεια .

Ας θυμηθούμε πόσες φορές η Ελλάδα ανέκαμψε από Εθνικούς ευεργέτες .Πιστεύουμε ότι ένας εθνικός ευεργέτης είναι και ο κύριος Σώρρας μόνο που είναι προσαρμοσμένος στην ελλαδική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 38 χρόνια της μεταπολίτευσης και ξέρει να ελίσσεται .
 




πηγή

Για αυτά τα ρεμάλια καλούμαστε εμείς όλοι να πληρώσουμε ... ουστ κοπρόσκυλα

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Image
Όταν ο γ.γ. της Βουλής διόρισε τον ... εαυτό του μόνιμο υπάλληλο! - Οι προύχοντες και οι είλωτες.


Μπορεί ένας ανώτατος μετακλητός κυβερνητικός υπάλληλος να ... αυτοδιοριστεί στο δημόσιο;

Φυσικά και μπορεί, αν είναι γενικός γραμματέας της Βουλής!

Ίσως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα φαυλότητας στην πρόσφατη ελληνική πολιτική ιστορία συνέβη το 2009, όταν αυτοδιορίστηκε στην Βουλή, πέντε ημέρες πριν από τις εκλογές ο τότε γενικός γραμματέας της Νίκος Στεφάνου, στενός συνεργάτης του τότε προέδρου Δ. Σιούφα! Πώς; Με μία απλή αίτηση, βάσει ειδικής φωτογραφικής διάταξης του Δ.Σιούφα που έλεγε ότι ένας μετακλητός υπάλληλος της Βουλής μπορεί να γίνει μόνιμος με μία απλή αίτηση!


Αλλά η φαυλότητα δεν περιορίστηκε μόνο στον Νίκο Στεφάνου, φυσικά. Ακολούθησε και ο ... γραμματέας του ο Μιχάλης Παπαγιάννης! Με τον ίδιο τρόπο! Και βέβαια, επειδή "σόι πάει το βασίλειο", ο γραμματέας του γραμματέα, ο Μιχάλης Παπαγιάννης δηλαδή, διόρισε την ... κόρη του με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

Οι πληροφορίες ότι διόρισαν και τον γραμματέα, του γραμματέα του γραμματέα, που διόρισε τον γιό του που είχε διόρισε τον μπατζανάκη του Στεφάνου, διαψεύδονται αρμοδίως.

Και να πούμε και κάτι που δεν είναι ευρέως γνωστό: Στην Βουλή υπάρχουν δύο κατηγορίες υπαλλήλων: Οι προύχοντες και οι είλωτες: Οι πρώτοι είναι οι κομματικοί διορισμοί (απασχολούνται κυρίως σε κάτι βιβλιοθήκες, επιστημονικές υπηρεσίες, δημόσιες σχέσεις, γραφεία κομμάτων κλπ) που δεν τους ξέρουν ούτε πως είναι στην φάτσα τους οι αστυνομικοί της εισόδου.

Οι δεύτεροι, οι είλωτες, είναι αυτοί που εργάζονται 12 και 18 ώρες την ημέρα, πολλές φορές Σάββατα και Κυριακές στις διευθύνσεις-φωτιά της στενογραφικής, των πρακτικών, των επιτροπών της Βουλής κλπ. Όπου υπάρχει και μεγάλη έλλειψη ειδικευμένου προσωπικού και για αυτό σχεδόν ποτέ η εργασία τους δεν περιορίζεται στο οκτάωρο. Αλλά όλοι παίρνουν τα ίδια λεφτά! Και οι "κόπροι" των κομμάτων και οι συνεπείς εργαζόμενοι.

Έχει άδικο, μετά, ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος που λέει ότι "αισθάνεται σιχασιά και αηδία με αυτά που βλέπει μέσα στην Βουλή";

πηγή 

ΥΓ. Χρόνια  τώρα τους βρίζω τους κοπρίτες και ένας πούστης δεν μου κάνει μήνυση ... ή τους αρέσει το βρίσιμο λοιπόν ή είναι πράγματι καθάρματα ...
Άντε γαμηθείτε όλοι σας ρεμάλια , αλήτες ...