Σε πούστηδες και αποτυχημένες πουτάνες ανατέθηκε από το ελληνικό κράτος να παράξουν πολιτισμό ! Διασείρουν τους ήρωες του ΄21 .

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 
Λούκος Γιώργος :
ΣΥΡΙΖΑϊκό ανθελληνικό θηλυπρεπές (κοιτάξτε φάτσα) γομάρι
 πιθανόν πισωγλέντης ,  

  
 Οι Κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Συριζαίος Γιώργος Λούκος, μένει στην θέση του για να συνεχίσει το ανθελληνικό έργο του. Το εν λόγω «μπουμπούκι» διορίστηκε από την κυβέρνηση του μπουχέσα Καραμανλή το 2005 (υπουργός Πολιτισμού ο πρώην μαοϊκός Πέτρος Τατούλης) και έκτοτε κανείς δεν τολμά να τον κουνήσει, γιατί τον γουστάρει τρελά η Αριστερά. 
Στα 7 χρόνια που διαφεντεύει την Επίδαυρο και το Ηρώδειο ο Γ. Λούκος, έχουν παρελάσει από τις σκηνές τους Τούρκοι, Σκοπιανοί, καραμπινάτοι Κίναιδοι, πάσης φύσεως Ανθέλληνες, ενώ έχουν κοπεί όσοι προσπαθούν να παράγουν Ελληνικό Πολιτισμό, όπως το Κρατικό Θέατρο της Κύπρου, το Λύκειο των Ελληνίδων και οι Χοροί της Δώρας Στράτου. 
 
 Λένα Κιτσοπούλου :
 Μία αποτυχημένη πορνοστάρ - πουτάνα
Αυτή την φορά, ο Γιώργος Λούκος ξεπέρασε τον εαυτό του: Ενέκρινε μετά πολλών επαίνων το βρωμερό θεατρικό έργο της αναρχοαριστερής ηθοποιού και συγγραφέως Λένας Κιτσοπούλου (φωτογραφία), «Αθανάσιος Διάκος, η Επιστροφή», το οποίο παίχτηκε πρίν λίγες ημέρες (14 και 16 Ιουλίου) στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο θέατρο της οδού Πειραιώς.
 Ακόμη και η «Αυγή» της περασμένης Κυριακής βγήκε και έκραξε αγρίως το ανοσιούργημα της Κιτσοπούλου!.. Ούτε μία κριτική υπέρ δεν εισέπραξε το εν λόγω Ανθελληνικό κατασκεύασμα από τους δεκάδες αριστεροκουλτουριάρηδες γραφιάδες που λυμαίνονται (ΚΑΙ) την Θεατρική Κριτική…

Απολαύστε υπόθεση του Έργου που είναι γραμμένο σε Δεκαπεντασύλλαβο, για να ειρωνευτεί τον στίχο των Δημοτικών μας Τραγουδιών: 
Ο Ήρωας της Ελληνικής Επαναστάσεως, Αθανάσιος Διάκος, ξανάρχεται θαυματουργικά στην ζωή και ζεί στην Αθήνα του 2012 μαζί με την γυναίκα του την Κρουστάλλω. Δουλεύει σε μια ψησταριά (ντροπή, ρε βρωμιάρηδες!) στου Ψυρρή, σουβλίζει όλη μέρα αρνιά και κοτόπουλα και έχει ως υπαλλήλους ντελιβεράδες… Κούρδους Λαθρομετανάστες. Επειδή η Κρουστάλλω είναι όμορφη, ο Αθανάσιος Διάκος την ζηλεύει και με κάθε ευκαιρία την ξυλοφορτώνει όταν γυρίζει σπίτι. Η Κρουστάλλω για να τον εκδικηθεί, τον απατά στην συζυγική κλίνη με τον Κούρδο λαθρομετανάστη παραγιό του, ο κερατάς ο Διάκος κάποτε το μαθαίνει και την σφάζει με τα ίδια του τα χέρια! Περιττό να πούμε ότι η Λένα Κιτσοπούλου  σκιαγραφεί τον Αθανάσιο Διάκο ως έναν άθλιο Ελληνάρα, σάν έναν homo-malakas που βρίζει χυδαία, ξυλοφορτώνει και τελικά σφαγιάζει την έγκυο (από τον Κούρδο, φυσικά!) σύζυγό του, την Κρουστάλλω!..
 Λεφτά δεν υπάρχουν για τον Ελληνικό Στρατό, αλλά υπάρχουν για να καταπολεμάται ο Ελληνικός Ρατσισμός με τέτοια χυδαιότατα . Ανθελληνικά έργα που ανεβαίνουν σε πανάκριβες παραγωγές του Φεστιβάλ Αθηνών.
ΥΓ 1. Ποία είναι η Κιτσοπούλου ; Είναι μια αποτυχημένη πουτάνα που νομίζει πως με το χιλιοπηδημένο μουν... της παράγει θέατρο & πολιτισμό και είναι αυτή που λέει τα παρακάτω : 
-Ξαδέρφια, μανάδες, γιαγιάδες, πεθερές, όλοι. Γαμηθείτε και μεταξύ σας, καλό κάνει, να ανακυκλώνεται το σπέρμα, δεν πειράζει η αιμομιξία, δεν πειράζει, δεν πρόκειται να γεννηθούν χειρότεροι βλάκες από αυτούς που ήδη υπάρχουν. Αποκλείεται. Γαμηθείτε, μη χαθεί κι αυτό το ελληνικό DNA. Είναι κρίμα...."
Επίσης είπε και το ανεκδιήγητο :  
-πρέπει  οι Ελληνίδες να πηδιούνται με μελαμψούς λάθρομετανάστες  για να... ομορφύνει η Ελληνική Φυλή!! 
και : 
-μακάρι την κόρη μου να την γαμούσε μαύρος

 ΥΓ 2. Το ιστολόγιό μας δεν θα τους στείλει να πάνε να γαμηθούν διότι γνωρίζει πως τους αρέσει . Εύχεται όμως μια μέρα αυτοί όλοι οι τενεκέδες , όλα  αυτά τα τσόφλια , να πληρωθούν όπως τους αξίζει  , δηλαδή 
α) με δημόσια διαπόμπευση 
β) με δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας τους και 
γ) με καταναγκαστικά έργα υπέρ του έθνους για το υπόλοιπο της ζωής τους
 ΥΓ 3. Κάτι τέτοια σκουπίδια μας κάνουν να αναπολούμε με νοσταλγία τον Παπαδόπουλο ...