Διαβάστε την νέα δανειακή σύμβαση

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Παράρτημα Ι (PSI) της νέας δανειακής.


Παράρτημα III (ΣΥΜΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ)

Επιβεβαίωση με ακλόνητο και αδιάψευστο βίντεο , πως ο Παπαδήμος είναι απατεώνας και η μόνη θέση που του αρμόζει είναι το εκτελεστικό απόσπασμα

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Δεν διέπεται η νέα δανειακή σύμβαση από το Αγγλοσαξονικό  δίκαιο μας είπε μέσα απ΄το κοινοβούλιο . Όπως θα είδατε όμως στην παραπάνω φωτογραφία τον διαψεύδει η ίδια η σύμβαση .

Η παρούσα Σύμβαση και κάθε εξωσυμβατική αξίωση που γεννάται σε σχέση με αυτή θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

Ακούστε τον να το λέει στο βίντεο ...

Εμείς από την μεριά μας καλούμε όλους του βουλευτές που αισθάνονται και είναι Έλληνες να καταψηφίσουν το νέο αυτό έκτρωμα ...

Αποκαλύπτονται οι προθέσεις της Γερμανίας δια ... χειλών Σόιμπλε !

| 2 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το Πορτογαλικό τηλεοπτικό κανάλι TVi24 κατάφερε να καταγράψει χθες, 09/02/2012 στο Eurogroup, την συνομιλία που είχε ο Πορτογάλος Υπουργός Οικονομικών Vitor Gaspar (Βιτόρ Γκασπάρ) με τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών Wolfgang Schaeuble (Βόλφγκανγκ Σόιμπλε) .

Στο βίντεο ακούγονται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οι προθέσεις των Γερμανών!

Μεταφράζουμε από την ιστοσελίδα http://www.zerohedge.com

«Μια απίστευτα ειλικρινή και ανεπίσημη συζήτηση κατάφερε να καταγράψει βίντεο το τηλεοπτικό κανάλι TVi24 της Πορτογαλίας. Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών Wolfgang Schaeuble κάνει «νεύμα» στον Πορτογάλο υπουργό Οικονομικών κ. Vitor Gaspar ότι μετά την ελληνική διαπραγμάτευση η Γερμανία θα χαλαρώσει τους όρους του προγράμματος χρηματοδοτικής βοήθειας για την Πορτογαλία. Αν και ο ήχος δεν είναι πολύ καλός, είναι σαφές ότι ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών λέει ότι θα πρέπει να παραμείνουν αποφασιστικοί έναντι της Ελλάδα, προκειμένου να διατηρηθεί μια φαινομενική «σοβαρότητα» με τους συναδέλφους του στο Ελληνικό κοινοβούλιο αλλά και τον Γερμανικό λαό. Φαίνεται ότι αφού θα έχουν στριμώξει τους Έλληνες (σας θυμίζει κάτι η Lehman brothers?), τότε (και μόνο τότε) θα μπορούν να (και θα) βοηθηθούν οι Πορτογάλοι. Ίσως μια «σκληρή» (?) χρεοκοπία να είναι η εξέλιξη που αναμένουν, με την προϋπόθεση ότι μετά θα αποφύγουν την μετάδοση με κάποιο τρόπο (των προβλημάτων στην Ευρωζώνη προφανώς) …»

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις προθέσεις τους, όπως και δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ το τι πρέπει να κάνουμε για να τα αποφύγουμε! ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!πηγή

Θανατηφόρο ιός , "επτασφράγιστο" μυστικό από την κυβέρνηση ! Παίζουν με τις ζωές μας οι αλήτες .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο
Ένας βιολογικός εφιάλτης, αυτό για το οποίο μιλούσαν οι προφητείες (για τους προληπτικούς), αλλά προειδοποιούσαν και όλοι όσοι γνώριζαν το τι μπορεί να προκαλέσει στον συστημικό ιστό μιας χώρας οι συνεχείς απρογραμμάτιστες και οριζόντιες μειώσεις κρατικών δαπανών σε κρίσιμους χώρους, όπως η υγεία, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα: Ένα καλοφυλαγμένο μυστικό της κυβέρνησης για ένα εξαιρετικά θανατηφόρο βακτήριο που προσβάλλει κατ'αρχήν όσους έχουν ασθένεια του αίματος και έχει καταγραφεί ως ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, έρχεται να κτυπήσει την χώρα. 
Η υπόθεση, παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να το κρύψει, διέρρευσε στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Bloomberg, το οποίο αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ ότι οι συνεχείς μειώσεις στις αμοιβές του προσωπικού στο χώρο της υγείας, έχουν προκαλέσει ελλιπή μέτρα καθαριότητας και υγιεινής, ενώ οι συνεχείς μειώσεις σε είδη απολύμανσης έχουν οδηγήσει αυτό τον "αόρατο εχθρό", όπως τον χαρακτηρίζει, να θερίζει ζωές μέσα στα ελληνικά νοσοκομεία.  
«Οι Έλληνες γιατροί αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν έναν αόρατο εχθρό», παρουσιάζει το θέμα το δίκτυο Βloomberg. Το πρακτορείο αναφέρει ότι εντοπίστηκε ένα θανατηφόρο ενδονοσοκομειακό βακτήριο, το οποίο εξαπλώνεται στα κέντρα υγείας της Ελλάδας, οδηγώντας στον θάνατο ασθενείς που πάσχουν από ασθένειες του αίματος, όπως AIDS, καρκίνο του αίματος, λευχαιμία κλπ.
Μάλιστα αποκαλύπτει ότι «Στο Λαϊκό Νοσοκομείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, μερικές δεκάδες μέτρα από τα δύο μεγαλύτερα νοσοκομεία Παίδων της χώρας, το βακτήριο σκότωσε τους μισούς ασθενείς που έπασχαν από νοσήματα του αίματος"!
Όταν εντοπίστηκε, ξεκίνησε μια τεράστια προσπάθεια να το περιορίσουν, αλλά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έναν οργανισμό εξαιρετικά ανθεκτικό στα φάρμακα, το οποίο επιβιώνει στα πάντα "Παρόλο που οι Έλληνες γιατροί δοκιμάζουν ακόμη και πολύ ισχυρές θεραπείες που μπορεί να βλάψουν τον άνθρωπο για να το εξοντώσουν"!
Πληροφορίες από το επιδημιολογικό κέντρο αναφέρουν ότι το βακτήριο μπορεί να έχει μεταφερθεί από τους Λίβυους που κατά χιλιάδες έχουν μεταφερθεί σε συγκεκριμένες ιδιωτικές κλινικές (τον κατάλογο αυτών των ιδιωτικών κλινικών τον έχει στην διάθεσή του το www.ygeianews.gr) για περίθαλψή τους μετά τον πόλεμο για τους οποίους η κυβέρνηση της Λιβύης πληρώνει αδρά.
«Πρόκειται για μία από τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η χώρα του Ιπποκράτη, την ώρα που προσπαθεί να αποτρέψει την κατάρρευση της οικονομίας της. Το σύστημα υγείας της χώρας, βρίσκεται και αυτό σε κρίση με ελλείψεις φαρμάκων, απλήρωτους λογαριασμούς νοσοκομείων και ελλείψεις προσωπικού να συνθέτουν το σκηνικό» τονίζει το δίκτυο.
Η αγωνία πλέον είναι μήπως το βακτήριο ξεφύγει από τα όρια των νοσοκομείων και εξαπλωθεί εκτός των νοσοκομειακών χώρων και ιδιωτικών κλινικών και προκαλέσει μια τεράστια επιδημία, αφού εκτός των άλλωνμεταλλάσσεται και εξαιρετικά γρήγορα, οπότε μπορεί να αρχίσει να πλήττει και ομάδες πληθυσμού με άλλες ασθένειες ή και υγιείς. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι κρατήθηκε "επτασφράγιστο" μυστικό από την κυβέρνηση, η οποία μαζί με την τρόικα είναι υπεύθυνοι για την τραγική εξέλιξη της κατάστασης...


πηγή