Δείτε πως το επίσημο κράτος, οι εργατοπατέρες, οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", οι φιλάνθρωποι, οι ΜΚΟ -ακόμη κι αυτές του ΟΗΕ- αρπάζουν, εξαφανίζουν τα χρήματα που τους δίνουμε!

Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


    Αυτός ο προσφυγικός καταυλισμός, αυτά τα παιδάκια είναι στη μαρτυρική Γάζα...

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Πρόσφυγες από τα σπίτια τους, τη γη τους την πατρίδα τους...σήμερα υπό σιωνιστική κατοχή από το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς...
Γι΄ αυτούς τους πρόσφυγες, τα προσφυγόπουλα... δεν "ανησυχούν" οι "φιλάνθρωποι"... οι ακτιβιστές "αριστεροί" υπουργοί, που έκαναν καριέρα στις ΜΚΟ των ΗΠΑ...
Αυτοί οι πρόσφυγες, τα προσφυγόπουλα... δεν είναι σήμερα στους σχεδιασμούς, την ημερήσια διάταξη του "προσφυγικού-μεταναστευτικού" προγράμματος του 4ου Ράιχ. Γι΄ αυτούς το 4ο Ράιχ έχει τον χωροφύλακά του, τον εγκληματία πολέμου Νετανιάχου!
Κι όμως, το 2009, κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή των δολοφονιών στη Γάζα από τους ναζί σιωνιστές... διοργανώθηκε Τηλεμαρ4αθώνιος στην κρατική ΕΡΤ...
Είχαμε παρέλαση των "ευαίσθητων", "φιλανθρώπων" πολιτικών -έκτισαν την καριέρα τους, την προσωπική τους αποκατάσταση σημερινοί "αριστεροί" υπουργοί και βολευτές (μάλιστα... ο Μάκης Μπαλαούρας, σήμερα αντιπρόεδρος της αριστερής βουλής, ήταν μέσα στη βομβαρδιζόμενη Γάζα, μια ελληνική αποστολή "ανθρώπινης ασπίδας" για τους Παλαιστίνιους της Γάζας)- και συγκεντρώθηκαν 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τα παιδιά της Γάζας...
H βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρακώστα, κάνει πως δεν γνωρίζει... γιατί ήρθε στην πολιτική σκηνή από παρθενογέννηση; ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ! Η "φιλάνθρωπη" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρακώστα...
Ο υπουργός Μουζάλας, ο "ακτιβιστής" με εμπειρία στην "διεθνή" ΜΚΟ "Γιατροί του κόσμου" (φυσικά χωρίς οικονομικά και πολιτικά οφέλη, από αγάπη στην "φιλανθρωπία" και τον "εθελοντισμό", για το καλό μας) ... δεν γνωρίζει;
Ο υπουργός Κοτζιάς, με τεράστια εμπειρία ως σύμβουλος του Θόδωρου Πάγκαλου και του ΓΑΠ, τώρα με την ΜΚΟ "Πράττω"... δεν γνωρίζει;
Ο Τσίπρας, που διαδήλωνε με την...
Παλαιστινιακή μαντήλα, πως και δεν ρώτησε την Τζολί (Όταν η τσούλα, το κατασκεύασμα του χόλιγουντ... υποστήριζε τη Γενοκτονία, βομβαρδισμό της Συρίας και τα ανθρωπόμορφα κτήνη... θα πείτε πως δεν γνώριζε;) -έκθαμβος και σαν χάνος από την επίσκεψή της, λες και συναντούσε κάποιο "ιερό τέρας" της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής και το επιτελείο του να συνωστίζεται στο πρωθυπουργικό γραφείο για ένα αυτόγραφο, "αριστερό" αυτόγραφο, σαν εκείνο το "αριστερό μνημόνιο"- για αυτούς τους πρόσφυγες και προσφυγόπουλα;
Κι η UNICEF...  προσκολήθηκε στον τηλεμαραθώνιο, μαζί η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΤΕΕ, ο Ιατρικός Σύλλογος και σια...
Και καλά οι μαυρογιαλούροι πολιτικοί έχουν κάνει επάγγελμα σήμερα το σταρ σύστεμ -που λένε στα ΜΜΕ- το φαίνεσθαι, τη "φιλανθρωπία", τα φτωχοκομεία για τους 1,5 εκατομμύρια ανέργους και το σχήμα λόγου... ένας ευαίσθητος συνδικαλίστης, από όσους συμμετείχαν, δεν υπάρχει;

Από το ποσό των 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τα παιδιά της Γάζας, στη μαρτυρική Γάζα  δεν έφθασε στη Γάζα ούτε 1 ευρώ!
Θεσμοί, κράτος, φορείς... σιωπούν ένοχα! Δικαστές κι εισαγγελείς υπάρχουν;
 


Σήμερα μας βομβαρδίζουν με φιλανθρωπία... να προσφέρουμε και μάλιστα οργανωμένα, για τους "πρόσφυγες-μετανάστες"!
ΜΚΟ μας βομβαρδίζουν για το "εθελοντικό" τους έργο...
ΜΚΟ από όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη...
Ο νέος διεθνής καταμερισμός εργασίας κι "ανάθεση έργου" στην Ελλάδα, που συμφώνησε κι αποδέχτηκε ο Τσίπρας προσωπικά... το 4ο Ράιχ που μας ανέθεσε τη δημιουργία, φύλαξη του νέου Άουσβιτς και το βαπτίζουν "ταυτοποίηση" -αλήθεια ακτιβιστή υπουργέ Μουζάλα, γιατί κρύβεις ότι "ταυτοποιούμε" βασικά "δεξιότητες", επαγγέλματα που χρειάζονται ως φθηνά εργατικά, επιστημονικά, παραγωγικά χέρια οι ενώσεις βιομηχάνων κι επιχειρήσεων της Ευρώπης; Κάνουμε διαλογή, για τους άλλους!
Ένας/μία... θα μιλήσει για τα ορφανά στη Συρία (350.000 νεκροί μάρτυρες... για την πατρίδα);
Ένας/μία... θα μιλήσει για το φονικό εμπάργκο της Ελλάδας εναντίον της Συρίας;
Αιδώς Αργείοι!

ANGELINA JOLIE: ΟΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΟΡΑΕΙ PRADA (Εξαιρετικό!)

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Σχετικά: 


Του ΑΝΔΡΕΑ ΖΑΦΕΙΡΗ"ΡΕΣΑΛΤΟ"
Πάνε 500 χρόνια από όταν οι Conquistadors χάριζαν χάντρες πολύχρωμες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.
Κι όμως.
Αυτή είναι η πλησιέστερη εικόνα στις εικόνες της επίσκεψής της στον Πειραιά. Και στον τοπικό φύλαρχο στη συνέχεια.
Ο «καλοπροαίρετος» -θύμα της «αντικειμενικής πληροφόρησης» θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η ηθοποιός απλά συνεχίζει το φιλανθρωπικό έργο που εκτελεί με προσήλωση σε όλες τις γωνιές του πλανήτη.

Ο κακοπροαίρετος -«θύμα» του Guy Debord ή του Edward Rosenthal- θα μιλούσε για την κοινωνία του θεάματος ή για την εξουσία των ψευδαισθήσεων. Δυστυχώς θα είχαν και οι δύο άδικο.
Γιατί πίσω από το ψεύτικο χαμόγελο της Jolie δεν κρύβεται ούτε η φιλανθρωπία ούτε το star system.

Κρύβεται μια πλευρά της... σύγχρονης post-modern ευρωατλαντικής διπλωματίας. «Διπλωματίας του 21ου αιώνα», όπου celebrities, παράλληλα με επιλεγμένες κινηματογραφικές παραγωγές, θα λειτουργούν σαν «ιδεολογικοί-επικοινωνιακοί» πρεσβευτές, προλειαίνοντας το έδαφος της δυτικής -αλλά και παγκόσμιας- κοινής γνώμης για επεμβάσεις, πολέμους ή άλλες πολιτικές εξελίξεις.

 Η Jolie ήδη από το 2012 είχε καταγγείλει την «αδράνεια της διεθνούς κοινότητας» μπροστά στα «εγκλήματα» της κυβέρνησης της Συρίας. «Νομίζω ότι η κατάσταση στη Συρία έχει φτάσει σε ένα σημείο, όπου δυστυχώς, κάποια μορφή, κάποιο είδος της επέμβασης είναι απολύτως απαραίτητη». 

Στην ίδια συνέντευξη, που είχε παραχωρήσει στο Al Jazeera (ή αλλιώς γνωστό ως «Υπουργείο Αλήθειας του ΝΑΤΟ»), δεν είχε παραλείψει, (αφού παρουσίασε τους Σέρβους σαν «μαζικούς βιαστές»), να αναφερθεί, θετικά βέβαια, στην επέμβαση του ΝΑΤΟ στη Γιουγκοσλαβία, καλώντας σε μια αντίστοιχη «ανθρωπιστική επέμβαση» στη Συρία.

 Δεν παρέλειψε επίσης να καταγγείλει Ρωσία και Κίνα που ασκούσαν veto στην απόφαση για «ανθρωπιστική επέμβαση». Στη συνέχεια οι «ανθρωπιστικές» της παραινέσεις πλήθυναν και πήραν τα χαρακτηριστικά παγκόσμιας «σταυροφορίας». Με αποκορύφωμα την ομιλία της στον ΟΗΕ(!), με θέμα -τι άλλο;- την ανάγκη επέμβασης στη Συρία. Επέμβαση η οποία τελικά έγινε και προκάλεσε 350.000 νεκρούς και δημιούργησε τις στρατιές των προσφύγων που η ηθοποιός επισκέπτεται, στάζοντας κροκοδείλια δάκρυα.

Τα ίδια δάκρυα που στάζουν διάφορες ΜΚΟ, που επίσης -τι σύμπτωση- κατήγγειλαν τότε το «βάρβαρο» καθεστώς της Συρίας και ζητούσαν -κι αυτές- την επέμβαση της «διεθνούς κοινότητας». 

Η Jolie δεν είναι απλά «πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ». Είναι και μέλος του CFR, (Council on Foreign Relations), ένα πανίσχυρο think tank των ΗΠΑ.

 Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, είναι μια ιδιωτική, μη-κυβερνητική υπερκομματική οντότητα, ένα ίδρυμα-θεσμός και όργανο-γέφυρα μεταξύ του αμερικανικού Κεφαλαίου και του αμερικανικού Κράτους. Σκοπός του είναι η διασφάλιση της Αμερικανικής επικυριαρχίας και στα μέλη του συγκαταλέγονται επιφανείς πολιτικοί, εκπρόσωποι του τραπεζικού συστήματος, καθηγητές Πανεπιστημίων, μεγαλο-επιχειρηματίες και προσωπικότητες των Μέσων και του Τύπου. (Η Κυβέρνηση Νίξον, για παράδειγμα, είχε πάνω από 100 μέλη του Συμβουλίου).

 Το CFR δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την τελευταία περίοδο, για τις εξελίξεις στην Ευρώπη και το προσφυγικό ζήτημα. Έτσι, στις 22 Μαρτίου διοργανώνει ένα κύκλο συζητήσεων, όπου θα παραστούν και πρεσβευτές και διπλωμάτες των ΗΠΑ στην Ευρώπη, με θέμα «Ο ρόλος της Ευρώπης σε ένα ταραγμένο κόσμο», όπου «ειδικοί θα συζητήσουν την ικανότητα και τη βούληση της Ευρώπης να σφυρηλατήσει μια κοινή εξωτερική πολιτική και κατά πόσον η ΕΕ θα παραμείνει εταίρος της Αμερικής στην αντιμετώπιση των προκλήσεων του κόσμου».

 Παράλληλα «εμπειρογνώμονες θα αξιολογούν τις προοπτικές για την εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, τη δυναμική μια πιθανής Brexit και τη δυνατότητα αναμόρφωσης(!) των θεσμικών οργάνων της ΕΕ», ενώ «ειδικοί θα αναλύουν την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ σήμερα.

Είναι η Ευρώπη εν μέσω μιας κρίσης της δημοκρατικής διακυβέρνησης; Θα αναιρέσει ο λαϊκισμός την Ευρωπαϊκή Ένωση; Μπορεί η Ευρώπη να χειριστεί τις προκλήσεις της γήρανσης του πληθυσμού, την εισροή των προσφύγων και την αργή οικονομική ανάπτυξη;»

 Πόσο πιο καθαρά να το πούν… οι ειδικοί;!

πηγή