ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Εργασιακό μεσαίωνα επιβάλει στις επιχειρήσεις του, δεν καταβάλει ούτε τις νόμιμες αποδοχές στούς εργαζόμενους και παριστάνει στα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. ότι είναι...φιλάνθρωπος, ψωμοδότης και Χριστιανός.

Ιδού λοιπόν:

Α) ΠΤΩΧΕΥΣΗ της εφημερίδας του Γ. Καρατζαφέρη «ΑΛΦΑ 1» ζητεί επί 15 χρόνια ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Δημοσιογράφος του, που εκδικάζεται στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την Τετάρτη (15 Φεβρουαρίου 2012). Η αίτηση αφορά σε προσφυγή εναντίον της Α1, για δεδουλευμένες αποδοχές του, οι οποίες δεν του έχουν καταβληθεί παρά την δικαίωσή του απο το Πρωτοδικείο και στη συνέχεια απο το Εφετείο Αθηνών με την υπ’αριθ.4320/2011 απόφαση.
Η εφημερίδα του κ. Γ. Καρατζαφέρη ΑΡΝΕΙΤΑΙ να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης και να καταβάλλει το ποσό των 10.000 ευρώ!!!! απο τον Αύγουστο του 2011. Έκανε αίτηση αναστολής στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2011, για να ΜΗΝ πληρώσει. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτησή του και ΔΙΚΑΙΩΣΕ για μια ακόμη φορά τον πρώην εργαζόμενο διατάσσοντας την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων.

Μέχρι σήμερα (εδώ και 7 μήνες) αρνείται πεισματικά να πληρώσει. ΠΡΟΒΛΕΨΗ της στήλης οτι την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, εκμεταλλευόμενος την απεργία των δικηγόρων δεν θα παρουσιαστεί στην εκδίκαση της πτώχευσης για να κερδίσει χρόνο και να αναβάλλει την πληρωμή!!!

Β) ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ...!!!:

Ακόμη, από τον ίδιο εργαζόμενο εις βάρος του καναλιού του Καρατζαφέρη –ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ-, πρόκειται να γίνει τον προσεχή ΜΑΡΤΙΟ (21/3/2012) γιατί ΑΡΝΕΙΤΑΙ να καταβάλει στον ίδιο, το ποσό των 59.000 ευρώ!!! από τον Αύγουστο του 2011, με την υπ’αριθ.4320/2011 απόφαση του Εφετείου Αθηνών.
Ο πλειστηριασμός ήταν να γίνει αρχικά τον Ιανουάριο 2012, αλλά επειδή και πάλι δεν ήθελαν να πληρώσουν, έκαναν ΑΝΑΚΟΠΗ με δικαιολογία να ανεβάσουν την τιμή α΄προσφοράς!!!! Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο, έκαναν ΚΑΙ αίτηση αναστολής στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2011, για να ΜΗΝ πληρώσουν, με τη δικαιολογία ότι δεν του περίσσευαν για να πληρώσουν τα δώρα Χριστουγέννων των εργαζομένων, και ότι χρωστάνε στο Ελληνικό Δημόσιο 200.000 ευρώ!!!!

ΑΣΤΕΙΟΙ ισχυρισμοί, καθώς από τον Αύγουστο 2011 γνώριζαν πολύ καλά αυτά που οφείλουν και έπρεπε να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις τους, ως όφειλαν, όπως κάνουν όλοι οι ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ πολίτες. Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτησή του ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ, για πολλοστή φορά, τον πρώην εργαζόμενο διατάσσοντας την ΑΜΕΣΗ καταβολή των δεδουλευμένων!!! Μέχρι σήμερα (εδώ και 7 μήνες) αρνείται πεισματικά να πληρώσει και αυτά τα χρήματα!!!.

Πολλές φορές έχουμε γράψει για την "αφηνιασμένη" προβολή και δημοσιογραφική "ασυλία" που απολαμβάνει ο Καρατζαφέρης.
Λέει ότι ασυναρτησία και ψέμα του κατέβει και συνεχώς οι δημοσιογράφοι τον αβαντάρουν και τον χαϊδολογούν. Ο "νοικοκύρης" λοιπόν και "φιλεύσπλαχνος", όπως εμφανίζεται στα ΜΜΕ Καρατζαφέρης, δεν μας λέει πώς έγινε με τη "δουλειά" του, ιδιοκτήτης 37 ακινήτων, ενός τηλεοπτικού σταθμού και εφημερίδας... Τα περισσότερα λέει οτι προέρχονται από κληρονομιά.
Δεν ξέραμε οτι τα σανοπωλεία αποφέρουν τόσα κέρδη που αφήνουν και κληρονομιές!!!
Αυτά τα πιστεύουν μόνο όσοι τρώνε σανό.
Γιά τον "νοικοκύρη" λοιπόν αυτόν, που πολλές φορές στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για εργασιακό μεσαίωνα στις επιχειρήσεις του, εξεδόθη προ μιάς εβδομάδος η αριθ. 2225/21-9-09 καταδικαστική απόφαση (από έναν δημοσιογράφο που τόλμησε, γιατί οι άλλοι την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενοι, αρκούνται σε ότι τους δώσει) η οποία τον υποχρεώνει να καταβάλει συνολικά το ποσό των 67.000 ευρώ περίπου σε εργαζόμενο στο κανάλι του δημοσιογράφο, ο οποίος του έκανε αγωγή, επειδή δεν του κατέβαλε ούτε τις ...νόμιμες αποδοχές, ούτε τις.. υπερωρίες. !
Αυτό εννοεί ως "νοικοκύρεμα" ο φιλεύσπλαχνος "Πρόεδρος" Γιώργος;
Και έτσι ...δακρύζει και κόπτεται στα ΜΜΕ γιά τα εργασιακά δικαιώματα διαφόρων κλάδων εργαζομένων, ενώ συγχρόνως τον πιάνουν ρίγη συγκίνησης υπερ πτωχών και αδυνάτων;
Για φανταστείτε οτι είχε πάρει, όπως πομπωδώς διατυμπάνιζαν τα ΜΜΕ και πρωτοβουλία να επανεκδώσει τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ....
Ε, και εκεί θα έλεγε στους εργαζόμενους να δουλεύουν τζάμπα για ... την πατρίδα και όταν πάρουμε την Κωνσταντινούπολη θα πληρωθούν!!
Πως λέμε τα λεφτά.... “πάνε υπέρ Πίστεως και Πατρίδος”!!!
Πρόεδρε Γιώργο, επειδή είσαι και δημοσιογραφικό τσακάλι
- και ας μην είσα γραμμένος στην ΕΣΗΕΑ για τους γνωστούς λόγους- και επειδή είσαι πολύ υπέρ της διαφάνειας στο Δημόσιο βίο και εσύ οσμίζεται τα πάντα, πές και σε μας αλλά και γενικώτερα στον Ελληνικό λαό, για ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους που έγραψε η εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ :
"Πολιτικός Αρχηγός παίρνει τα 3/4 του μισθού του ευρωβουλευτή του".
Εμάς ο νούς μας, δεν πάει πουθενά!!!
Εσύ που είσαι "τσακάλι" θα τον βρείς και πρέπει να τον αποκαλύψεις στον ελληνικό λαό.
Αυτό και αν είναι ζήτημα που εμπίπτει στις διατάξεις..."περί νοικοκυρέματος"...
Υπάρχουν αρκετά στοιχεία, που αν τα αξιοποιήσεις και τα αξιολογήσεις όπως εσύ ξέρεις, είμαστε βέβαιοι οτι θα τον ...ταυτοποιήσεις.
Αποκάλυψε επιτέλους τον κλέφτη πολιτικό αρχηγό γιά να εξυγιανθεί επιτέλους ο δημόσιος βίος....
Είπες τίποτα;.......



πηγή

Νέο μήνυμα για την Ελλάδα απ΄τους ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


«Από εκατοντάδες χιλιάδες απατεώνες, αποτελείται η Ελλάδα, οι οποίοι από την εποχή της μεταπολίτευσης και μετά λήστευαν το κράτος με κάθε τρόπο». Με αυτά τα λόγια ξεκινά το καυστικό μήνυμα, διάρκειας περίπου δέκα λεπτών, που στέλνουν μέσω διαδικτύου οι Anonymous.

«Βουλευτές και υπουργοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ, κατακρεούργησαν το δημόσιο χρήμα από προεκλογικά έργα που ποτέ δεν έγιναν ή τα πραγματοποιήθηκαν με υπερτιμολογήσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, οι Anonymous αναφέρονται στα τραπεζικά δάνεια που έχουν χορηγηθεί σε όλα τα κόμματα με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο και δεν παραλείπουν να καυτηριάσουν το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, τους νεόπτωχους, τους λαθρομετανάστες, την κατάργηση του φοιτητικού ασύλου αλλά και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

«Η χώρα σας βρίσκεται ένα βήμα πριν πουληθεί» σημειώνουν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους και διερωτώνται τί κατόρθωσαν στα τόσα χρόνια διακυβέρνησης οι τρεις «μεγάλες» οικογένειες που ανέλαβαν την πρωθυπουργία.

Αναφορικά με την ενδεχόμενη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη οι Anonymous δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ισχυρά ελληνικά πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα «ποντάρουν» στην χρεοκοπία της χώρας διότι έτσι τα κέρδη τους θα εκτοξευτούν στα ύψη.

Κλείνοντας το μήνυμά τους, προτρέπουν τους Έλληνες πολίτες να σταματήσουν να ψηφίζουν τους ληστές πολιτικούς οι οποίοι τους τάζουν μια θέση εργασίας γιατί πολύ απλά, θέσεις εργασίας πλέον…δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.



πηγή

Θέλει και γιορτές ο πισωγλέντης ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Ο αψήφιστος υπουργός και κηπουρός του Γιωργάκη, Παύλος Γερουλάνος φαίνεται οτι εξακολουθεί να ζει στην παραζάλη των φαντασιώσεων του και να μην αντιλαμβάνεται την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τόπος. Στο πλαίσιο αυτής της γραφικής πολιτικής λειτουργίας του ο αψήφιστος κηπουρός του Γιωργάκη που εκτελεί χρέη υπουργού Πολιτισμού έστειλε προσκλήσεις δεξιά και αριστερά για τη φιέστα που διοργανώνει στο Υπουργείο Πολιτισμού για την κοπή τη πίτα και τον εορτασμό (sic) της νέας χρονιάς.
Προφανώς για τον γραφικό πολιτικάντη ο μήνας έχει 9 και αφου έχει εξασφαλίσει την οικογενειακή του επιχείρηση, είπε να καλέσει τους σκληρά δοκιμαζόμενους απο τις περικοπές μισθών υπαλλήλους του υπουργείου του να γλεντήσουν. Όμως η απάντηση που του έστειλαν οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού πρέπει να τον επανέφερε στην πραγματικότητα.
“Δεν είμαστε εδώ για γιορτές!” διαμηνύουν στον Π. Γερουλάνο οι υπάλληλοι της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού εκφράζοντας την έκπληξή τους για “την επιθυμία του να βρεθεί κοντά τους ύστερα από 2,5 χρόνια προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα”!

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης ενημερώνει ή καλύτερα απαντάει στην “πρόσκληση” ότι ύστερα από αντιδράσεις των μελών του αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε αυτήν τη “γιορτή” κανένας εργαζόμενος, “αντιδρώντας στη λαίλαπα των βάρβαρων μέτρων που έχει πάρει έως σήμερα η κυβέρνηση την οποία υπηρετείτε ευλαβικά και αναντίρρητα”.

Εμείς μία απορία έχουμε μόνο: πως μπορεί να είναι σήμερα ένας πολιτικός, μέλος της κυβέρνησης, τόσο πολύ εκτός πραγματικότητας και κλίματος;

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ

Mε έκπληξη οι εργαζόμενοι στην Γενική Γραμματεία Τουρισμού ενημερωθήκαμε για την επιθυμία σας να βρεθείτε κοντά μας ύστερα από 2,5 χρόνια, προκειμένου να γιορτάσουμε όλοι μαζί την έλευση του νέου έτους κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


κ. Υπουργέ,


Σας ενημερώνουμε ότι, το Δ.Σ. του Συλλόγου υπαλλήλων του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ύστερα και από τις αντιδράσεις των μελών του, αποφάσισε να μην συμμετάσχει σε αυτήν τη «γιορτή» κανένας εργαζόμενος αντιδρώντας στη λαίλαπα των βάρβαρων μέτρων που έχει πάρει έως σήμερα η κυβέρνηση την οποία υπηρετείτε ευλαβικά και αναντίρρητα.


Όπως όλοι οι Έλληνες, ακούμε και εμείς βαρύγδουπες δηλώσεις περί της εθνικής σημασίας που έχει η ανάπτυξη του τουρισμού για τη χώρα μας και το ρόλο του στην έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και τη χρεοκοπία λόγω των σημαντικών εσόδων που επιφέρει στο ΑΕΠ. Ακούμε αλλά δεν βλέπουμε…. Με το μόνο που είμαστε αντιμέτωποι είναι η ήδη εφαρμοζόμενη και δρομολογούμενη συρρίκνωση του φορέα μας.
Από αυτόνομο Υπουργείο Τουρισμού, μια Γενική Γραμματεία Τουρισμού από την οποία έχουν ήδη εκχωρηθεί αρμοδιότητες στο πρώην Υπουργείο Πολιτισμού (Διαχειριστική), δρομολογείται η πλήρης συνένωση με αυτό αφού ήδη έχουν ψηφιστεί νόμοι για τη σύσταση ενιαίας Δ/νσης Οικονομικού και Πληροφορικής σε κάθε Υπουργείο και οι αρμοδιότητες της Δ/νσης Καζίνο έχουν ήδη μεταφερθεί στο Υπουργείο Οικονομικών (σύσταση ανεξάρτητης αρχής).
Διαβάζουμε τη «Λευκή Βίβλο για την αναδιάρθρωση του Δημόσιου Τομέα» η οποία τέθηκε σε «διαβούλευση» (όπως αυτή εννοείτε) και αντιλαμβανόμαστε ότι ο τομέας του Τουρισμού θα είναι ίσως … μια Γενική Διεύθυνση στο ΥΠΠΟΤ. Στόχος είναι η δημιουργία ενός μικρού επιτελικού κράτους που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου με φθηνούς, ευέλικτους και αναλώσιμους εργαζόμενους που θα υλοποιούν πειθήνια αυτήν την πολιτική (σύνδεση μισθού με βαθμό).
Ακούμε δε για σχέδια οργανογραμμάτων Υπουργείων έτοιμα για να κατατεθούν με νομοσχέδια και για τα οποία όλη η πολιτική ηγεσία του ΥΠΠΟΤ τηρεί «σιγήν ιχθύος» υποστηρίζοντας ότι δεν γνωρίζει.


Όπως ήδη γνωρίζετε, οι εργαζόμενοι στη Γενική Γραμματεία Τουρισμού διαβιούν με δραματικά μειωμένες αποδοχές που προέκυψαν από την εφαρμογή του νέου μισθολογίου προσπαθώντας - πολλές φορές και χωρίς αποτέλεσμα - να διατηρήσουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπειά τους και με τον εφιάλτη των εξαγγελθεισών (ποικιλοτρόπως) 150.000 απολύσεων μέχρι το 2015.
Παρά τις ανατροπές που έχει υποστεί μέχρι σήμερα η ζωή μας εμείς κ. Υπουργέ, όλοι οι εργαζόμενοι στη Γ. Γ. Τουρισμού, είμαστε εδώ ως οφείλουμε και με όσα μέσα διαθέτουμε υπηρετώντας τον τομέα μας όσο ακόμα υπάρχει και παράλληλα αγωνιζόμαστε ενάντια σε όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα που εφαρμόζετε και δρομολογείτε.


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ‼‼


πηγή