ΠΡΟΣΟΧΗ ! FAKE NEWS : Δεν είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στην δίκη της Χρυσής Αυγής η Ε. Κουνιάκη!

Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Οι ψευδολογίες των καναλιών και των φυλλάδων (από το δεξιό protothema μέχρι την αριστερή «εφημερίδα των συντακτών») δεν έχουν όριο. Χθες και σήμερα, όλα τα κανάλια, πετούν λάσπη στην Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι: «δικηγόρος της πολιτικής αγωγής δέχθηκε επίθεση με στόχο τον εκφοβισμό των παραγόντων της δίκης». Η αλήθεια όμως είναι ότι το εν λόγω πρόσωπο δεν έχει διοριστεί ως πληρεξούσια δικηγόρος της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής!
Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως η εν λόγω ψευδολογία ξεκίνησε από τους ίδιους τους δικηγόρους της πολιτικής αγωγής, οι οποίοι γνώριζαν πολύ καλά πως η Ε. Κουνιάκη δεν είναι διορισμένη συνήγορος πολιτικής αγωγής στην περιβόητη «δίκη της Χρυσής Αυγής».
Συγκεκριμένα δικηγόρος ονόματι Καμπαγιάννης εμφανίστηκε χθες στη ΓΑΔΑ και δήλωσε στους τηλεοπτικούς σταθμούς: «Σήμερα λίγο πριν την έναρξη της δίκης, ομάδα χρυσαυγιτών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες. Η μια τους είναι δικηγόρος, η Ευγενία Κουνιάκη, μέλος της ομάδας της πολιτικής αγωγής. Υπάρχει αυτή η διαδικασία εκφοβισμού και τραμπουκισμού του κόσμου ακόμα και των μαρτύρων και πλέον και των δικηγόρων της δίκης». Το εν λόγω άτομο διέδιδε συνειδητά ψέματα! Το γεγονός αυτό λέει πολλά για το κύκλωμα που έχει αναλάβει εργολαβικά την υποστήριξη των στημένων διώξεων κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.
Οι συνειδητές ψευδολογίες των «καμπαγιάννηδων» έγιναν αμέσως πρώτο θέμα σε όλα τα συστημικά κανάλια και στις φυλλάδες. Η «υψηλού επιπέδου» εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, που ασχολείται μόνο με θέματα κορυφαίου δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, έδωσε απλόχερα βήμα στα εν λόγω άτομα για να προωθήσουν τα ψέματα και τις συκοφαντίες τους.
Η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου έχει καταρρεύσει, η δίκη της Χρυσής Αυγής «δεν βγαίνει» και οι κατ’ επάγγελμα συκοφάντες μας βρίσκονται σε τέτοιο παροξυσμό, που αυτοδιασύρονται δημοσίως, διαδίδοντας ασύστολα ψεύδη.