Πακτωλός χρημάτων στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες, ενώ οι Έλληνες πένονται !

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πακτωλός χρημάτων στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες, ενώ οι Έλληνες πένονται
Τελικά, οι διάφοροι πολιτικάντηδες έχουν πολύ σοβαρό λόγο να μην απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος δεν είναι προφανώς οι περί «εγκληματικής οργανώσεως» φαιδρότητες που λένε, αφού και πριν απέφευγαν να απαντήσουν. Η πραγματικότητα είναι ότι ο αδέσμευτος από την «πολιτική ομερτά» κοινοβουλευτικός έλεγχος της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει στον Ελληνικό Λαό τα εγκλήματα που διαπράττει η πολιτική εξουσία εναντίον των Ελλήνων.
Παρόμοιους λόγους έχουν και οι διάφοροι αριστεριστές των ΜΚΟ, οι οποίοι προτρέπουν τους πολιτικάντηδες να μην απαντάνε στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής. Μία τέτοια ερώτηση, όμως, απαντήθηκε και έτσι ο κάθε Έλληνας μπορεί να έχει μία αδρή εντύπωση των χρημάτων που ξοδεύονται στις ΜΚΟ για τους λαθρομετανάστες, την ώρα που η σύνταξή του και ο μισθός του κόβονται.
Την ερώτηση έκανε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Α’ Πειραιά Νίκος Κούζηλος και σας την παρουσιάζουμε:
ΘΕΜΑ: «Χρηματοδότηση ΜΚΟ για λαθρομετανάστες από το κράτος»
Από το 2015 το ελληνικό κράτος χρηματοδοτεί ΜΚΟ για την λαθρομετανάστευση. Οι ΜΚΟ “ΑΡΣΙΣ–ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ”, “ΠΡΑΞΙΣ” (PRAKSIS), “ΕΚΠΟΣΠΟ ΝΟΣΤΟΣ”, “ΜΕΤΑΔΡΑΣΗ – ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, “ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΦΗΒΩΝ” κλπ. Χρηματοδοτήθηκαν από εθνικούς πόρους, την ίδια ώρα που η χώρα μας ζει τραγικές καταστάσεις και ο Έλληνας πολίτης δοκιμάζεται.  
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
1) Ποιες ΜΚΟ έχουν λάβει κρατική χρηματοδότηση το 2015 και τι ποσά;
2) Από πού βρέθηκαν τα χρήματα;
3) Ποιες ΜΚΟ θα λάβουν κρατική χρηματοδότηση για το 2016 και τι ποσά;
Η απάντηση του Υπουργείου Εργασίας προκαλεί πραγματικά φρίκη και σας την παραθέτουμε:
Όπως βλέπουμε, λοιπόν, έχουν ξοδευτεί αρκετά εκατομμύρια ευρώ για τις ΜΚΟ. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ ξεπουλά για 45 μόνο εκατομμύρια την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έναντι πινακίου φακής τον ΟΛΠ και πετσοκόβει τις αποδοχές των Ελλήνων, αλλά και τις υπηρεσίες που τους παρέχει το κράτος σε αντάλλαγμα για τις εισφορές που παρακρατούνται.
Υπάρχουν, όμως, πέραν της λίστας που παραθέσαμε και κάποια γεγονότα που πρέπει να αναφερθούν σχετικά:
  1. Η παραπάνω λίστα δεν περιλαμβάνει τα κονδύλια που δόθηκαν για την κατασκευή των Hot Spot, για την σίτιση των λαθρομεταναστών κ.ο.κ. Περιλαμβάνει αυστηρά και μόνο τα λεφτά που δόθηκαν στις ΜΚΟ για να διαχειρίζονται αυτές τις υποδομές.
  2. Η παραπάνω λίστα δεν περιλαμβάνει τον πακτωλό των χρημάτων που δόθηκαν στις ΜΚΟ απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ΜΟΝΟ αυτά που βγήκαν από τον κρατικό προϋπολογισμό. Θυμίζουμε ότι το κύριο μέρος της χρηματοδότησης των ΜΚΟ γίνεται απευθείας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  3. Η παραπάνω λίστα δεν περιλαμβάνει τα... εξτραδάκια. Θυμίζουμε ότι κάποιες από τις ΜΚΟ που αναφέρονται στην λίστα, όπως η ARSIS, η PRAKSIS και το «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες» διαφημίζονταν από φυλλάδιο που μοίραζαν οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες. «Συμπτωματικά», οι ΜΚΟ που διαφημίζονταν στο φυλλάδιο των τούρκων δουλεμπόρων είναι οι ίδιες που λαμβάνουν τα περισσότερα χρήματα από το ελλαδικό προτεκτοράτο. Τυχαίο;
Αυτά τα ολίγα για να αντιλφθεί ο καθείς το τι ακριβώς συμβαίνει. Και μία ακόμα... σύμπτωση. Την ερώτηση για τα εκατομμύρια που δίνονται στις ΜΚΟ την απάντησε η Θεανώ Φωτίου που προέτρεπε τους Έλληνες να... φάνε γεμιστά για να αντιμετωπίσουν την κρίση.