Ο ... πισωγλέντης Βαλιανάτος υποψήφιος στον δήμο Αθήνας !

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

 
Ο/η Βαλλιανάτος σε ...χμ ... τρυφερές στιγμές ... με τον/την γκόμενα/ο
Τι τον κοιτάτε ρε ... γαμήστε τον , εεε συγνώμη , ψηφίστε τον ήθελα να πώ !
Φτούσου ξεφτίλα ... ο κώλος ρε συ είναι για εξαγωγή περιττωμάτων και όχι για εισαγωγή ... κρεατόβεργας !

Η είδηση της υποψηφιότητας του/της Γρηγόρη Βαλλιανάτου για το Δήμο της Αθήνας  προκάλεσε πλήθος σχολίων,  έκανε, ωστόσο, πολλούς να συνοφρυωθούν για το κατά πόσο θα επηρεάσει τη δυναμική του Γιώργου Καμίνη, Ο/η Γρηγόρης Βαλλιανάτος έστειλε όμως το μεσημέρι το πρώτο του μήνυμα, μέσω facebook.
Γράφει χαρακτηριστικά :

«...Κυρίες και Κύριοι, Η Αθήνα για τον κόσμο ολόκληρο είναι μιά ιδέα! Για μας είναι η αγάπη μας! Η πόλη που βασανιζόμαστε... Οσοι πιστεύετε σ ένα Δήμο μικρό κι αποτελεσματικό με υπηρεσίες για όοολους τους δημότες στον ελεύθερο ανταγωνισμό ποιότητας και κόστους, όσες πιστεύετε πως η βαθιά ανθρωπιστική κρίση δεν πρέπει ν αφήσει καμμία συνάνθρωπό μας αβοήθητη, όσοι πιστεύετε πως μπορούμε να ξαναβάλουμε την αγορά και τις δουλειές μπροστά στην παγκόσμια αυτή πόλη, όσες πιστεύετε στην ανοιχτή κοινωνία και βλέπετε κατάματα θέματα όπως η αστεγία η εγκατάλειψη οι παράνομες ουσίες η παράνομη πορνεία η μετανάστευση η προσφυγιά οι άλλες θρησκείες οι άλλοι τρόποι ζωής ο άλλος σας εαυτός, η ελεύθερη έκφραση, η διασκέδαση, η τέχνη και τα χρώματα και θέλετε να τ αλλάξουμε όλα τώρα, ελάτε μαζί μας σ ένα σκληρό κι όμορφο ταξίδι... ("...η Αθήνα διαμαντόπετρα στης γης το δαχτυλίδι". Η φλογέρα του βασιλιά, Κωστής Παλαμάς).
Ετοιμαζόμαστε!!!»

Οι ομοφυλόφιλοι που εκδίδονταν στην αρχαία  Αθήνα έχαναν τα πολιτικά τους δικαιώματα, ενώ για όσα δημόσια πρόσωπα υπήρχε η υποψία ότι είχαν τέτοιου είδους επαφές, υπήρχε κατακραυγή.

Σήμερα καμαρώνουν οι ξεφτίλες , κάνουν χωρίστρα στις κωλ...τριχες και βάζουν υποψηφιότητα στον πάλαι ποτέ υπερήφανο δήμο Αθήνας ... χθες ο/η Κακλαμάνης σήμερα ο/η Βαλλιανάτος !!!
 Ωρε που πάμε !!!