Πολίτες κομματόσκυλα , δίνουν άλλοθι στην κουραδομηχανή που φέρει το όνομα Πάγκαλος

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 

Στην ηλεκτρονική σελίδα http://mazi-ta-fagame.gr , που λέγεται πως είναι του χοντροπάγκαλου , έτρεξαν τα διάφορα κομματόσκυλα να δώσουν άλλοθι στον σαπιοκοιλιά , δημοσιοποιώντας κάποιες δήθεν ιστορίες για παρανομίες ή καταχρήσεις  δημόσιων υπαλλήλων . Ακόμα ακόμα , και να ήταν αληθινές οι ιστορίες τους δεν φτάνουν για να δικαιολογήσουν το τεράστιο χρέος της Ελλάδος .

 Μόνο την τελευταία δεκαετία πληρώσαμε περι τα 550 δις ευρώ και άλλα τόσα είμαστε χρεωμένοι . Πάνω από 1 τρίς το χρέος δηλαδή μόνο την τελευταία δεκαετία . Για βάλτε και άλλα 28 χρόνια μετά την μεταπολίτευση ... επιεικώς , πάνω από 2 τρις ευρώ που σημαίνει πως ο κάθε Έλληνας (10 εκ. ψυχές) έφαγε πάνω από 200.000 ευρώ ! Δηλαδή εγώ με την οικογένειά μου φάγαμε 1.200.000 ευρώ !!! Ε όχι ρε πούστη χοντρέ δεν τα φάγαμε μαζί . Εργάζομαι από το ΄80 και πέρσι  έπαθα έμφραγμα από την στεναχώρια και το άγχος που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου , και μέχρι σήμερα πάω από ρύθμιση σε ρύθμιση για να μην χάσω το βιός μου ... κατάλαβες γαμημένε σκατόχοντρε προδότη ;

Σάλτα και γαμήσου τώρα , γαμώ το μυαλό σου , λαμόγιο ... κλεφτρόνια του κερατά όλοι σας ...


Με αυτό το σκεπτικό λοιπόν έστειλα το παρακάτω σχόλιο στην  σελίδα του  http://mazi-ta-fagame.gr :

"Γιατί να στείλουμε ιστορία ρε χοντρέ ; Για να σου δώσουμε άλλοθι ; Όχι ρε , μόνοι σας τα φάγατε !
 

Μόνοι σας ρε λαμόγια ! Και το κάποιο ξεροκόμματο που πετάξατε στον επαίτη Έλληνα πολίτη δεν σας νομιμοποιεί να τον ενοχοποιήσετε  .

 Λυπάμαι αυτούς που έτρεξαν να στείλουν τις δήθεν ιστορίες τους και δεν καταλαβαίνουν πως είναι αρωγοί στο έγκλημα που διαπράξατε όλοι εσείς οι δήθεν σωτήρες του έθνους . 

Προδότες όλοι σας , προσκυνημένοι αλήτες ... άντε γαμηθείτε όλοι σας ."

Ε  λοιπόν αν το βρείτε πουθενά εσείς , πείτε το και σε μένα ... απλά δεν δημοσιεύθηκε ... λογοκρίθηκε !

Έβαλε και δημοσκόπηση ο μαλάκας ... δείτε
Είναι δυνατόν ! Α ρε κοπρίτες  αλιτήριοι , προδότες από κούνια όλοι σας , από πάππου προς πάππου ... δωσίλογοι και προδότες ... και εσύ χοντρέ έχεις το στίγμα από τον παπούλη σου τον δωσίλογο ...

Άντε γαμήσου λοιπόν χοντρέ μαζί με το σινάφι σου  , άντε γαμήσου ...
 



Έχουν αναγάγει την μαλακία σε επιστήμη οι γυφτοσκοπιανοί

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 Aspides-1-NAI
Η κυβέρνηση Γκρούεφσκι έσπευσε να μετονομάσει το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε… “Έφιππο Πολεμιστή”, μετά και από τα δυσμενή σχόλια που ακούστηκαν εναντίον του και κυρίως από Ευρωπαίους αξιωματούχους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οκτώ αγάλματα αρχαίων Μακεδόνων, οι οποίοι θα αποτελούν την… “Φάλαγγα”, πρόκειται να τοποθετηθούν στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων.
Μαζί τους θα τοποθετηθούν και οκτώ λέοντες πλαισιώνοντας έτσι το ήδη υπάρχον τεράστιο άγαλμα. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες, στις οποίες μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση τι θα επακολουθήσει.
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, οι Σκοπιανοί αφαίρεσαν δύο πλάγιες ακτίνες από το Ελληνικό σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας στις ασπίδες των στρατιωτών, με το σκεπτικό πως τα σχέδια που η Ελλάδα έχει κατοχυρώσει στο WIPO είναι συμμετρικά, άρα το δικό τους είναι κάτι… ξεχωριστό και μοναδικό!

πηγή

Θα μας κλάσεις μια μάντρα αρχίδ..α , γαμημένε τουρκόσπορε ... σάλτα και γαμήσου κοπριά ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Yunturk Feruh Ozkan-2-NAI

 «Εάν δεν πάρουμε τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός»
Γράφει ο Τύπος των τουρκοφρόνων στη Θράκη: «Ο πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού και Αλληλεγγύης Τούρκων Ελλάδας (YUNTÜRK) Φερούχ Οζκάν, απάντησε στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας. «Πίσω από την Τουρκομουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα, υπάρχουν όλοι οι πολίτες της Τουρκικής Δημοκρατίας και ο μουσουλμανικός κόσμος. Εάν δεν αποδοθούν τα δικαιώματα μας στην Ελλάδα, θα γίνει χαμός».
Ο Φερρούχ Οζκάν τονίζει πως ο σύλλογος YUNTÜRK, όποια και να είναι η αιτιολογία δεν μπορεί να μένει σιωπηλός, όταν τα βήματα που γίνονται στην Τουρκία προς τις μειονότητες, μένουν χωρίς να γίνεται κάτι το αμοιβαίο στην Ελλάδα. Δήλωσε: «Υπάρχει ο λόγος του κυρίου πρωθυπουργού μας. Εάν παρά αυτά τα λόγια δεν μπορέσουμε να πάρουμε τα δικαιώματα μας, θα γίνει χαμός».
Ο πρόεδρος Φερρούχ Οζκάν σχολιάζοντας την δήλωση του ΥΠΕΞ της Ελλάδας Αβραμόπουλου που είπε πως «Η φήμη και το μέγεθος του Πατριαρχείου δεν επιτρέπουν ούτε νομικά ούτε ηθικά να θεωρείται ένα με την μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη».

πηγή