AΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: Προωθούν νόμο με τον οποίο απαλλάσουν τη Μειονότητα της Θράκης από το 80% των προστίμων!

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ενα εξόχως αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της ισονομίας και ισοπολιτείας στην Ελλάδα, αποτέλεσμα των πρόσφατων επαφών του ΓΑΠ με τον Ερντογάν, με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων της μειονότητας από το ΠΑΣΟΚ!





Πρέπει να τα πάρουμε απόφαση. Ζούμε σε μια χώρα, που δυστυχώς ταίρι της δεν θα βρεθεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Παπακωνσταντίνου (ΥΠΕΚΑ) που σας παρουσιάσαμε με ανάλογα άρθρα στους AegeanTimes.gr και αφορούσαν στην «κάλυψη» της ΔΕΗ, αλλά και της κυβερνητικής αναλγησίας, αναφορικά με την είσπραξη της χρέωσης ΥΚΩ, έρχεται σήμερα νέο χτύπημα.

Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Αυτή την φορά, ιθύνων νους ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, κ.Αχμέτ Χατζή Οσμάν, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την κατάθεση του νέου οικοδομικού κανονισμού (από τον κ. Παπακωνσταντίνου και με εισηγητή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή τον κ. Σηφουνάκη), ζήτησε να συμπεριληφθεί τροπολογία, η οποία αφορά τον μειονοτικό πληθυσμό της Θράκης και «αξιώνει» την μεροληπτική αντιμετώπιση, στο όνομα των μειονοτήτων, και την καταβολή του ενιαίου προστίμου κατασκευής αυθαιρέτων, που επιβάλλεται σε όσους κατέχουν αυθαίρετα.

Δηλαδή η διαδικασία που τηρείται από τον Ελληνικό λαό, που είχε την ατυχία -ή την πονηριά αν το προτιμάτε-, να κατασκευάσει κάποια αυθαίρετη οικοδομή και για καθαρά κρατικούς εισπρακτικούς λόγους, να τακτοποιήσει, καταβάλλοντας φυσικά και χρηματικά πρόστιμα (και αυτά δυσβάστακτα), αυτή λοιπόν η τακτοποίηση, απαιτείται δια ενεργειών του κ. Οσμάν, να αντιμετωπισθεί με διαφορετικό (ευνοϊκό) τρόπο, για τις μειονότητες της Θράκης.

Για την ακρίβεια των λεγομένων μου σας παραθέτω παρακάτω το επίσημο έγγραφο κατάθεσης της τροπολογίας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο :

Σελίδα 1

Σελίδα 2



Ρίχνοντας λοιπόν μια ματιά στο έγγραφο του κ. Οσμάν -που ας σημειωθεί ότι είναι Εκπρόσωπος του Λαού στο Κοινοβούλιο-, βλέπουμε ότι αναφέρεται σε «λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος που είχαν ως αποτέλεσμα την εξ ανάγκης, κατασκευή αυθαιρέτων κατοικιών, για κάλυψη στεγαστικών αναγκών της μειονότητας...

Με την παρούσα τροπολογία ζητείται η θέσπιση του θετικού μέτρου της καταβολής ποσοστού 20% του ενιαίου ειδικού προστίμου
».


Δηλαδή αγαπητοί φίλοι, ο ανεκδιήγητος κ. Οσμάν, ζητάει ΜΟΝΟ για την μειονότητα της Θράκης, να καταβάλουν ΜΟΝΟ το 20% του επιβαλλόμενου προστίμου. Προωθεί δηλαδή ... σε μια περίοδο που όλοι οι Ελληνες υπόκεινται μια απίστευτη φοροεπιδρομή, την ΕΚΠΤΩΣΗ 80% για τα πρόστιμα που αφορούν ΜΟΝΟ τη μειονότητα !!!

Εάν όμως συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι στην περίπτωση εφάπαξ καταβολής προστίμου, που προβλέπεται στην εν λόγω διαδικασία τακτοποίησης αυθαιρέτων προβλέπεται και επιπλέον έκπτωση 20%, να υποθέσουμε ότι στην συνέχεια θα χαριστούν τα επιβαλλόμενα πρόστιμα στην συγκεκριμένη ομάδα Ελλήνων πολιτών;

Φυσικά και στην περίπτωση που δεν ισχύσει κάτι τέτοιο, με ποιο κοινωνικό δικαίωμα θα αποτελέσει αυτή η τροπολογία, ακόμη μια περίπτωση κατάφωρης αδικίας των υπολοίπων ελλήνων, στο όνομα της .... εξωτερικής πλην όμως ψηφοθηρικής - πολιτικής του ΥΠΕΚΑ (και του αρμόδιου υπουργού, του αρμόδιου εισηγητή και Αναπληρωτή Υπουργού, κατ’ επέκταση της συνεργαζόμενης κυβέρνησης) ;

Ο κ. Οσμάν, όμως επικαλούμενος το άρθρο 4, παράγραφος 1, του ελληνικού Συντάγματος, σε συνάρτηση με το άρθρο 116, παράγραφος 2, προσπαθεί να επιβάλλει την τροπολογία, παρουσιάζοντας την μειονότητα, ως ομάδα ελλήνων πολιτών, που θα πρέπει να τύχουν θετικών μέτρων, όπως αυτό της καταβολής του προστίμου μόνο σε ύψος 20%, έναντι των άλλων Ελλήνων.

Μόνο που και ο ίδιος, καταστρατηγεί το επικαλούμενο άρθρο 4, παρ. 1, που αναφέρει ότι «Οι Έλληνες είναι ίσοι έναντι του νόμου».

Όταν λοιπόν επικαλείται την παραπάνω παράγραφο της ισότητας των Ελλήνων, παραφράζοντας παράλληλα και την έννοια του άρθρου 116, παρ. 2 (που αναφέρει «ότι δεν αποτελεί διάκριση, λόγω φύλλου, η λήψη θετικών μέτρων για την προώθηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών»), παραποιεί την ερμηνεία των άρθρων του Ελληνικού Συντάγματος, θέλοντας να παρασύρει τους Έλληνες βουλευτές, στην υπερψήφιση της τροπολογίας, καταλύοντας όμως ο ίδιος, υπέρ των μειονοτήτων και σε βάρος των υπολοίπων Ελλήνων, τα άρθρα που επικαλείται.

Ο νέος οικοδομικός κανονισμός, μπορεί να ψηφίσθηκε επί της αρχής, χθες βράδυ (άλλο ένα άρθρο που περνάει νύχτα και στα μουλωχτά, άστω και με τρίμηνη αναβολή ισχύος), όμως η αναλυτική (επί μέρους) ψήφιση των άρθρων (και κατά συνέπεια της παραπάνω τροπολογίας), θα γίνει την Τρίτη 3/4/2012.

Οι Βουλευτές λοιπόν θα πρέπει να αφυπνιστούν, διότι εκτός του ότι μια τέοια ενέργεια είναι Αντισυνταγματική, ουσιαστικά, θα εξοργίσει το σύνολο του Ελληνικού πληθυσμού, που πληρώνουν το ένα χαράτσι μετά το άλλο!

Ιδιαίτερο προβληματισμό, δημιουργεί το γεγονός ότι ουδείς ασχολήθηκε με το θέμα, είτε πολιτικός είτε Κοινοβουλευτικός συντάκτης!

Σε περίπτωση υπερψήφισης της εν λόγω τροπολογίας, τότε αγαπητοί συνοδοιπόροι, θα έχει συντελεσθεί μια ακόμη κατάφορη αδικία, σε βάρος όλων ημών των Ελλήνων και δυστυχώς οι κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι (η πλειονότητα αν προτιμάτε, αφού δεν είναι όλοι ίδιοι), θα είναι για ακόμη φορά συνεργάτες μιας προδοτικής και συνωμοτικής ενέργειας, κατά των κατοίκων της χώρας και κατά συνέπεια ολόκληρης της χώρας. 

Κι αυτό, διότι είναι ηλίου φαεινότερον, ότι όλο αυτό γίνεται, με σκοπό να υφαρπάξει το ΠΑΣΟΚ την ψήφο της μειονότητας! Σε μια περίοδο που βλέπει τα ποσοστά του να βρίσκονται στο ναδίρ, επιτρέπει τέτοιες επικίνδυνες ενέργειες και διαχωρισμούς!

Γιατί άραγε να μην ισχύσει αυτό για όλους τους Ελληνες και το προωθούν νύχτα, μόνο για τον μουσουλμανικό πληθυσμό;

Εμείς θα περιμένουμε εώς την Τρίτη, να δούμε αν και πως θα αντιδράσουν τα κόμματα σε αυτή τη μεθοδευμένη υπόθεση! Μεθοδευμένη με τις ευλογίες της κυβερνήσεως Ερντογάν, που απ ότι φαίνεται, τα τελευταία πάρε-δώσε του Ερντογάν με τον Γιώργο Παπανδρέου στην Τουρκία, είχαν αυτά τα αποτελέσματα που βλέπουμε!

Αθανάσιος Τσίγκας 
aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 31/3/2012, 13:09
τελ. ενημέρωση 31/3/2012