Iστορική προσεδάφιση στον κομήτη για το ρομπότ Philae

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014


Την προσεδάφιση του ρομπότ Philae, για πρώτη φορά, στον πυρήνα ενός κομήτη, ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (ώρα Ελλάδος), η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA).
To Ρομπότ ήταν εδώ και δέκα χρόνια, «επιβάτης» του ευρωπαϊκού διαστημικού σκάφους Rosetta
«Βρισκόμαστε πάνω στον κομήτη 67P/Τσουριούμοφ-Γκερασιμένκο και είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ESA.
Τα δείγματα που θα συλλεχθούν από την επιφάνεια του κομήτη αναμένεται να «ρίξουν φως» στις συνθήκες σχηματισμού της Γης και άλλων πλανητών, καθώς οι κομήτες είναι στην ουσία υπολείμματα της δημιουργίας του ηλιακού συστήματος πριν από 4,6 δισεκατομμύρια χρόνια.
Οι μηχανολόγοι που σχεδίασαν το ρομπότ δεν ήταν σε θέση να γνωρίζουν τη μορφολογία του εδάφους του κομήτη. Πάντως οι φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τη Rosetta σε συνδυασμό με τα δείγματα από την ατμόσφαιρα του κομήτη καθώς πλησιάζει τον ήλιο, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια δεν είναι τόσο λεία όσο είχε υπολογιστεί αρχικά, γεγονός που κατέστησε την προσγείωση ακόμα πιο περίπλοκη.
Η επιφάνεια είναι μάλιστα περισσότερο σκονισμένη και πορώδης από το αναμενόμενο ενώ ο κομήτης αναδύει αέρια με μια μυρωδιά από θειάφι.

Πληρωμένοι φονιάδες ...



ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

“ΡΙΧΤΑΔΙΚΟ” ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΕΣΤΗΣΕ Η TEVA ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΒΕΡΜΟΥΔΕΣ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ.
ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ; ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.
Εδω πέφτουν οι μάσκες για τα καθάρματα του ΔΝΤ, που έβαλαν τα ¨βρωμικα” γενόσημα από την πίσω πόρτα, όπως ακριβώς στην Αργεντινή.


Το να προωθεί ένα ολόκληρο “πρόγραμμα” προϊόντα που κατασκευάζονται στο Πακιστάν, φορολογούνται στο Λουξεμβούργο και ξεπλένονται στις Βερμούδες, αποτελεί καταστροφή για την ίδια την οικονομία! Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά αυτό που υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή:



Όπου παρεμβαίνει το ΔΝΤ, συνοδεύεται από εταιρείες – βρυκόλακες και vulture funds που επιτίθενται και κάνουν πλιάτσικο στην τοπική οικονομία. Η Αργεντινή χρειάστηκε 13 ολόκληρα χρόνια για να συνέλθει από τον εφιάλτη των κορακιων του φαρμάκου, που εξόντωσαν την τοπική βιομηχανία αφήνοντας την χώρα έρμαιο του εκβιασμού του ΔΝΤ. Είχε άξιους ηγέτες όμως και κατάφερε να τους εξοντώσει, σώζοντας τον λαό της.

Στην Ελλάδα όμως εκτός από την γενοκτονική πολιτική, με αυτή την αποκάλυψη των Luxleaks μιλάμε πλέον και για οικονομική δολοφονία! Δηλαδή το δημόσιο χρήμα κατευθύνεται σε εταιρείες που εξασφάλισαν “κέλυφος” Λουξεμβούργου με αντίκλητο στις …Βερμούδες! Όλως τυχαίως με το που μπήκαν από την πίσω πόρτα στην Ελληνική αγορά.
Ο οικονομικος εισαγγελέας πρέπει να παρέμβει τώρα και να βάλει τέλος στο πλιάτσικο από τα παγκόσμια κοράκια. Η συγκάλυψη είναι συνενοχή.

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2014/11/blog-post_968.html#ixzz3IqxGcYZx