Πάντα πρώτοι !

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Μάντεψε: Ποιος είναι ο καλύτερος πολεμιστής - πιλότος σε όλο τον κόσμο;

 Η είδηση κάνει το γύρο του ίντερνετ ακόμα και σήμερα (Γενάρης του 2017), παρά το γεγονός ότι η βράβευση του καλύτερου πιλότου - πολεμιστή έγινε τον Αύγουστο του 2016. 
Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας, έλαβε το δίπλωμα του «1ου καλύτερου Πολεμιστή» του ΝΑΤΟ έπειτα από σκληρά γυμνάσια, που διήρκεσαν έναν μήνα στην Ισπανία, μεταξύ αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας (τον Αύγουστο του 2016).
1 2293
Ο 30χρονος χειριστής, που ανήκει στη 343 Μοίρα της Σούδας και είναι παντρεμένος και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, σε δηλώσεις του είχε πει:
«Η βράβευση αποτελεί ανταμοιβή των κόπων επί σειρά ετών. Από εκεί και πέρα δε σημαίνει τίποτε περισσότερο, γιατί η μάχη στο Αιγαίο είναι καθημερινή. Απλώς ο τίτλος αυτός με γεμίζει με μεγάλες ευθύνες για να μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στους νεότερους και να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το καθήκον μας».
pilotos 1
pilotos 2
Τα «χίλια μπράβο» στον συγκεκριμένο Έλληνα αξιωματικό, αλλά και σε όλους τους Έλληνες πιλότους που καθημερινά παίζουν τη ζωή τους κορώνα γράμματα είναι λίγα.
Με πίστη στο Έθνος και την Πατρίδα υπηρετούν για να είμαστε όλοι μας ασφαλείς και τέτοιες ειδήσεις αξίζουν συνεχούς αναπαραγωγής.

πηγή