Με την απειλή όπλων έκλεψαν το Μουσείο Ολυμπίας - Παραίτηση Γερουλάνου (στα τσακίδια , λαμόγιο)

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο
Από τις εικόνες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το παλιό αρχαιολογικό μουσείο στο κέντρο της πόλης της Ολυμπίας ευελπιστούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ότι θα αντλήσουν αξιοποιήσιμα στοιχεία, που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δυο κουκουλοφόρων, οι οποίοι νωρίς το πρωί της Παρασκευής άρπαξαν περίπου 68 αρχαία αντικείμενα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άντρες που φορούσαν στολές παραλλαγής εισέβαλαν στο μουσείο στις 7.30 το πρωί ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων την φύλακα, η οποία είναι υπάλληλος του υπουργείο Πολιτισμού, την έδεσαν - σύμφωνα με τις πληροφορίες των εισαγγελικών αρχών - σε ένα από τα αγάλματα και την φίμωσαν. Σε σπαστά ελληνικά άρχισαν να της ζητούν να τους δείξει που υπάρχει «στεφάνι χρυσό» και νομίσματα. Η υπάλληλος επέμεινε ότι δεν υπάρχουν τέτοιου είδους αντικείμενα στο Μουσείο και τότε οι ληστές άρχισαν να σπάνε τις προθήκες που βρίσκονταν γύρω τους και να αρπάζουν ό,τι έβρισκαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα περισσότερα αντικείμενα ήταν χάλκινα και πήλινα, ενώ φαίνεται ότι ανάμεσα στ' άλλα οι δράστες πήραν και ένα χρυσό δαχτυλίδι - αν και ακριβής εικόνα για τα αρχαία που έχουν αφαιρεθεί αναμένεται αφού ολοκληρωθεί η αυτοψία που κάνουν αυτή την ώρα οι έφοροι του Μουσείου.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν γνωρίζουν με ποιο τρόπο και προς ποια κατεύθυνση διέφυγαν οι δράστες και για το λόγο αυτό αναζητούν στοιχεία σε όλη την πόλη από άτομα τα οποία ενδεχομένως τους είδαν.

Την παράιτησή του υπέβαλε στον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο ο υπουργός Πολιτισμού κ. Π. Γερουλάνος. Το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει απαντήσει ακόμα. Εν τω μεταξύ αναχώρησε από την Αθήνα αστυνομική δύναμη προκειμένου να συνδράμει το τοπικό τμήμα στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Στο Μουσείο σπεύδει από τον Πύργο και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηλείας κ. Π. Μεϊδάνης.

Ιστορικό του Μουσείου

Το θεματολογικό Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας βρίσκεται στην άκρη της πόλης (δεν βρίσκεται δηλαδή μέσα στον αρχαιολογικό χώρο) και είναι το πρώτο Μουσείο που αναπαλαιώθηκε με αφορμή τους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 για να στεγάσει τα ευρήματα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της αρχαιότητας.

Στις προθήκες και στους χώρους του βρίσκονται 463 έργα που προέρχονται από το Ιερό του Διός της Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και αντικείμενα που συνδέονται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες από άλλα Μουσεία της Ελλάδας. Τα εκθέματα ξεκινούν από τη δεύτερη χιλιετία π.χ. και φθάνουν έως τον 5ο αιώνα μ.Χ. Διαθέτει πήλινα και χάλκια ειδώλια πολεμιστών και αρμάτων, διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν οι αθλητές όπως δίσκοι, αλτήρες, αρύβαλλοι, στλεγγίδες ( χάλκινες ξύστρες για τον καθαρισμό του σώματος), επιγραφές, χάλκινα ειδώλια...

Το μεγάλο κόλπο των πολιτικών με τις τράπεζες ... διαβάστε το προσεκτικά ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Να που βρίσκουν τα λεφτά οι χοντρό cons (μαλάκα........ Πάγκαλε συγνώμη,,  παχύδερμε ενοούσα) Βενιζέλος Παπακωνσταντίνου κλπ για να συνεχίζουν να πληρώνονται και να σπαταλούν εις βάρος των ραγιάδων.

Η απόλυτη κλοπή του λαού μας. 
ΟΔΔΗΧ - Χριστοδούλου - Goldman Sacks


Ο παρακάτω πίνακας αφορά τις εκδόσεις εντόκων γραμματίων του Ελληνικού Δημοσίου όπως αποτυπώνονται μέσα από το site του ΟΔΔΗΧ στο link http://www.pdma.gr/(S(zk4e50550zhcwx45tt1x1tvd))/ODDHX/news.aspxΗ αναζήτηση λίγο κουραστική αλλά αρκετά διασκεδαστική.


Προσέξτε  τα  επιτόκια  από  την  13-Απρ-2010  έως  την      
20-Δεκ-2011 . 
Δηλαδή οι αγαπημένοι μας τραπεζίτες δανείζουν το Ελληνικό Δημόσιο με επιτόκια της τάξης του 4,80%.


Μα καλά αφού οι τράπεζες χρειάζονταν ενίσχυση (θα ρωτούσαν λογικά κάποιοι) 

που βρήκαν τα λεφτά για να αγοράζουν έντοκα γραμμάτια;;;;;;;;;;;

Μα από τις πλάτες των ραγιάδων φυσικά. 

Ποιων ραγιάδων;;;;;   Την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.


Προσωπικά ανήκω στην μειοψηφία http://diaforos.blogspot.com/2011/10/blog-post.html 
και το link αφορά τους υποστηρικτές της ηλίθιας διαφήμισης ''την κουκούλα αγαπούλα''. 


Για τους υπόλοιπους εξηγώ ολόκληρη την ιστορία.


Η κυβέρνηση του κακού Κώστα Καραμανλή νομοθέτησε μία και μοναδική φορά για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας το Δεκέμβριο του 2008. Τότε που οι τράπεζες ακόμα τηρούσαν τους νόμους. 

Για όσους κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα ΦΕΚ θα καταλάβετε. 

Ο νόμος 3723 (ΦΕΚ 250 9-Δεκ-2008) του Κωστάκη έλεγε ότι οι τράπεζες οφείλουν να χρησιμοποιούν το προϊόν των εγγυήσεων για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους.


Αρκετοί πιθανόν να έχετε τύχει αυτής της υποστήριξης.


Ακούστε λοιπόν τι έλεγαν οι αλήτες και δοσίλογοι ΠΑΣΟΚοι Γείτονας Κουσελάς Χρυσοχοίδης και ΓΑΠ για το συγκεκριμένο νόμο.Τι έκανε λοιπόν το ΠΑΣΟΚ;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Έφτιαξε έξι νέους νόμους με νέες εγγυήσεις προς τις τράπεζες (τους οποίους αναφέρω συγκεντρωτικά εδώ και αναλυτικότερα παρακάτω, για τους δύσπιστους η αναζήτηση στο Εθνικό τυπογραφείο με τον αριθμό του ΦΕΚ είναι πολύ εύκολη)


Ν.3845  ΦΕΚ 65   6-Μαι-2010            15.000.000.000
Ν.3864  ΦΕΚ 119   21-Ιουλ-2010        10.000.000.000
Ν.3872  ΦΕΚ 148   3-Σεπ-2010           25.000.000.000
Ν.3965  ΦΕΚ 113   18-Μαι-2011         30.000.000.000
Πρ.Νομ.Περ. ΦΕΚ 203 14-Σεπ-2011   30.000.000.000
Ν.4031  ΦΕΚ 256   9-Δεκ-2011           30.000.000.000
                                                           ------------------------

           Σύνολο Εγγυήσεων    140.000.000.000   επί  ΠΑΣΟΚ
           Χωρίς τα                  23.000.000.000   της  ΝΔ.


Μα καλά τι έγιναν 140.000.000.000 εγγυήσεων;


Έγιναν ρευστό μέσω της ΕΚΤ προς τις Ελληνικές Τράπεζες με 1% επιτόκιο αφού η ΕΚΤ έχει την εγγύηση όλων των ραγιάδων ότι αν οι τράπεζες δεν αποπληρώσουν τότε 


1. θα  την αποπληρώσουν οι ραγιάδες 

ή
2. θα βάλουν χέρι (όπως είπε ο Καρατζαφύρερ για την μάνα με τα παιδιά της) στην περιουσία της Πατρίδας δηλαδή στην περιουσία των μελλοντικών ραγιάδων (των παιδιών σας).


Και τι έκαναν οι τράπεζες το ρευστό που πήραν (προϊόν των εγγυήσεων των ραγιάδων);;;;; και που όφειλαν να χρησιμοποιήσουν όπως λένε τα ΦΕΚ για χορήγηση δανείων στεγαστικών και προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ανταγωνιστικούς όρους.


Έδωσαν δάνεια όπως όφειλαν;;;;;  Ναι έδωσαν είναι η απάντηση. 


Αλλά όχι σύμφωνα με τον νόμο. 


Αντί να δανείσουν τους ραγιάδες (που είναι ήδη υποθηκευμένοι) δάνεισαν παρανόμως το Κράτος για να υποθηκεύσουν και την Δημόσια Περιουσία.


Και καλά το Κράτος που είχε νομοθετήσει για τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων πως αποδέκτηκε αυτόν τον δανεισμό. Εκτός από δοσίλογοι είναι και ανισόρροποι;;;;;;


Όχι βέβαια. Απλά η περικοπή αφορά μόνο τους ραγιάδες. Και αφού λεφτά δεν υπάρχουν αποδέχονται τον παράνομο δανεισμό γιατί απλά δεν έχουν μάθει να δουλεύουν.


Ενώ οι ραγιάδες έχουν συνηθίσει και στο τέλος 


'''θα χαλαρώσουν να το απολαύσουν κιόλας'''.


Για το Νέο Έτος έχω δύο ευχές με διαφορετικούς αποδέκτες.


Για τους Ραγιάδες: Καλά ξυπνητούρια.


Για τους δοσίλογους: Να σας δω γρήγορα στο Γουδί.


Για όσους θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στα ΦΕΚ παρακάτω σας προτείνω να το κάνετε με την κατάλληλη μουσική υπόκρουση. 


Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει κατά περίπτωση.


   Για την Ελλάδα                                      Ηγέτες-Προδότες
Γλυκερία-Σπαθάρης                                          Νότης


                            
                                     Όπως τα λέγω να τους τα πεις
                               Παπακωνσταντίνου
                                               
Απολαύστε τα ΦΕΚ

Ν.3723  ΦΕΚ 250   9-Δεκ-2008                                          Ν.3845  ΦΕΚ 65   6-Μαι-2010
Ν.3864  ΦΕΚ 119   21-Ιουλ-2010                                        Ν.3872  ΦΕΚ 148   3-Σεπ-2010

Ν.3965  ΦΕΚ 113   18-Μαι-2011                                       Πρ.Νομ.Περ. ΦΕΚ 203 14-Σεπ-2011             .                                                                                  Ν.4031  ΦΕΚ 256   9-Δεκ-2011
                                    


Υ.Γ. Ειδικά για το παχύδερμο ζώο Πάγκαλο αφιερώνω αυτό το τραγουδάκι με την ευχή αυτούς που ονόμασες con να το ακούν καθημερινά μέχρι να ξυπνήσουν και να σε στείλουν πρώτο μετά το φιλαράκι σου ΓΑΠ.

Έχει αποσταλεί στους παρακάτω παραλήπτες την 02-01-2012 και αναμένουμε την αντίδρασή τους: a.spinos@kontrachannel.gr;   deltio11@gmail.com;   fimotro@gmail.com;   info@kontrachannel.gr;   info@newsit.gr;   info@realnews.gr;   info@zougla.gr;  newsline@alter.gr;   info@blueskytv.gr; olympianspirit@gmail.com;                 


Δείτε εδώ το post  ''Το Άθλιο Ελληνικό Κοινοβούλιο'' 
με video από την Βουλή στην απογοητευτικότερη συνεδρίαση μεταπολιτευτικά.Και την συνέχεια του (Άρθρο 49 EFSF) στο νέο post http://diaforos.blogspot.com/2012/01/olympia.htmlπηγή