Απίστευτο ! Τρώμε ανθρώπινες τρίχες , φτερά κότας , πάπιας και κέρατα αγελάδων .

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 Είδαμε σε προηγούμενη ανάρτηση   την βρώμικη βιομηχανία κρέατος . Τώρα θα δούμε την βρώμικη βιομηχανία της τρίχας !!!

Αν διαβάσετε τα συστατικά στην ετικέτα  κάποιας ζύμης , πιθανόν να βρήτε ένα συστατικό που αναφέρετε εκεί, ως L-κυστεΐνη. Αυτό είναι ένα  αμινοξύ που προστίθενται σε πολλά ψημένα αγαθά ως βελτιωτικό ζύμης , προκειμένου να επιταχύνει τη βιομηχανική επεξεργασία.

Η L-κυστεΐνη είναι μια  η οποία αποτελεί δομικό συστατικό των μαλλιών. Τι θα λέγατε αν το γλυκό  ή πίτσα ή το ψωμί που τρώτε περιέχει...  τρίχες ... κι όμως αυτό ήδη συμβαίνει. Το ίδιο αμινοξύ μπορεί να εξαχθεί και από άλλες πηγές, όπως το φτέρωμα των πτηνών , τα κέρατα αγελάδων ή από το πετρέλαιο.  Μεγάλη "βιομηχανική" δραστηριότητα της τρίχας (sic) αναπτύσετε στην Κίνα , οι οποίοι προσφέρουν - έναντι αμοιβής ή έστω και ακούσια - τα μαλλιά τους ως συμπληρωματικό στη βιομηχανία τροφίμων. 

Στις  18 Οκτωβρίου 2000 η Ursula Schleicher υπέβαλε γραπτή ερώτηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την παραγωγή και  κατανάλωση L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά :