Είδαμε σε προηγούμενη ανάρτηση την βρώμικη βιομηχανία κρέατος . Τώρα θα δούμε την βρώμικη βιομηχανία της τρίχας !!!
Αν διαβάσετε τα συστατικά στην ετικέτα κάποιας ζύμης , πιθανόν να βρήτε ένα συστατικό που αναφέρετε εκεί, ως L-κυστεΐνη. Αυτό είναι ένα αμινοξύ που προστίθενται σε πολλά ψημένα αγαθά ως βελτιωτικό ζύμης , προκειμένου να επιταχύνει τη βιομηχανική επεξεργασία.
Η L-κυστεΐνη είναι μια η οποία αποτελεί δομικό συστατικό των μαλλιών. Τι θα λέγατε αν το γλυκό ή πίτσα ή το ψωμί που τρώτε περιέχει... τρίχες ... κι όμως αυτό ήδη συμβαίνει. Το ίδιο αμινοξύ μπορεί να εξαχθεί και από άλλες πηγές, όπως το φτέρωμα των πτηνών , τα κέρατα αγελάδων ή από το πετρέλαιο. Μεγάλη "βιομηχανική" δραστηριότητα της τρίχας (sic) αναπτύσετε στην Κίνα , οι οποίοι προσφέρουν - έναντι αμοιβής ή έστω και ακούσια - τα μαλλιά τους ως συμπληρωματικό στη βιομηχανία τροφίμων.
Στις 18 Οκτωβρίου 2000 η Ursula Schleicher υπέβαλε γραπτή ερώτηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την παραγωγή και κατανάλωση L-κυστεΐνης από ανθρώπινα μαλλιά :