Εσύ “κύριε” πρωθυπουργέ ….

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.
Εσύ “κύριε” πρωθυπουργέ ….
Εσύ, που πήρες την εξουσία που κατέχεις φασιστικά, γιατί η πολιτική απάτη είναι η χειρότερη μορφή φασισμού… κι εσύ εξαπάτησες την ελληνικό λαό.
Εσύ, που δεν άφησες ψέμα για ψέμα και υπόσχεση για υπόσχεση να μην τα εκστομίσεις με απίστευτο θράσος προς τους Έλληνες για να υποκλέψεις την ψήφο τους.
Εσύ, που αφού υπέκλεψες την ψήφο των Ελλήνων με το χαλκευμένο στα ιερατεία της Νέας Τάξης προσωπείο σου, δεν πέρασαν δυο μέρες από την “υφαρπαγμένη” εκλογή σου ως πρωθυπουργού και άρχισες πόντο-πόντο να το ξηλώνεις αυτό το προσωπείο και να μας εμφανίζεις το απεχθές αληθινό πρόσωπό σου.
Εσύ, που με λουλούδια και το “χέρι στην καρδιά” (αλήθεια, που το είδες εδώ στην Ελλάδα το χέρι στην καρδιά προς απόδοση τιμής;) ενέπαιξες τους παλαιότερους Έλληνες που θυσιάστηκαν και τους νεότερους που σε πίστεψαν.
Εσύ, που ελάχιστες μέρες μετά πρότεινες τον “Πάκη” Παυλόπουλο για τη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, που σχεδόν 200 χρόνια τώρα δεν είναι ούτε Ελληνική ούτε Δημοκρατία. Ο κύριος αυτός, αν δεν κάνω λάθος, έχει βάλει την πινελιά του στο μουτζούρωμα της Ελλάδος. Μια μουτζούρα στον παγκόσμιο χάρτη που σχεδιάζει η ΝΤΠ, η πάλαι ποτέ πάμφωτη Ελλάδα!
Εσύ, που ό,τι υποσχέθηκες το αντέστρεψες, το πάνω το έφερες κάτω κι εκεί που περίμεναν οι Έλληνες ανακούφιση και απαλλαγή από τα μνημόνια, τους έθαψες μέσα σ’ αυτά.
Εσύ, που δε θα επέτρεπες “κανένα ελληνικό σπίτι στα χέρια Τραπεζίτη”, εσύ παρέδωσες όχι μόνο τα σπίτια, αλλά και τη δημόσια περιουσία που χτίστηκε με το μόχθο όλων των Ελλήνων, “εκ του μηδενός του πολέμου”, στους τοκογλύφους “δανειστές”. Με ποιο δικαίωμα; Δική σου ήταν; Ο πατέρας σου σού άφησε κληρονομιά τη δημόσια περιουσία όλων των Ελλήνων;
Εσύ, που οδήγησες με οικονομικό εξαναγκασμό κλεπτομανιακής μορφής τα γηρατειά της Ελλάδος, τους γονείς μας, τους παλαίμαχους της ζωής, στη φτώχεια και στην απόγνωση.
Εσύ, που τον ανθό της Ελλάδος τον μαδάς όπως μια μαργαρίτα. Κι άλλα πέταλα τα πετάς μακριά σε ξένη γη κι άλλα στο άγιο τούτο χώμα της πατρίδος μας. Όμως εκεί (εδώ) μαραίνονται από την ανεργία και τον ολόκλειστο ορίζοντα της ζωής τους.
Εσύ, που τον μικρομεσαίο Έλληνα τον εξοντώνεις , μεθοδικά και απάνθρωπα, ενώ στους ισχυρούς τα δίνεις όλα…
Εσύ, που το εκκωφαντικό και υπερήφανο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού σε όλα αυτά, το μετέτρεψες μέσα σε μία νύχτα, με μια πρωτοφανή αναίδεια και θράσος, σε ένα επαίσχυντο, υποταγμένο, δουλικό ΝΑΙ.
Εσύ, που με μανία μισέλληνα ξηλώνεις ό,τι άγιο και ιερό γέννησε ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ: τη γλώσσα του, την Ιστορία του, την τάση του να πρωτεύει και να αριστεύει, τη λεβεντιά του -δες πώς τον καταντήσατε όλοι εσείς οι μισέλληνες “βολευτάκηδες”, να σέρνεται σαν το σκουλήκι! Το “άμμες γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες” (εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι από εσάς, -τους γονείς μας) των προγονικών του εφήβων το μεταστρέψατε σε κατηφόρα που δεν έχει τέλος. Ή μάλλον έχει, το έρεβος.
Εσύ, που σε αγαστή συνεργασία με τον μειλίχιο “Αρχι…..”(συμπληρώνετε τις τελίτσες με ό,τι προαιρείσθε), παραδίδετε την Ορθόδοξη Πίστη των πατέρων μας, την πίστη που κράτησε τους Έλληνες Έλληνες επί 400 χρόνια και τους έδωσε τη δύναμη να ελευθερωθούν και πάλι, στο εωσφορικό αμάλγαμα όλων των Θρησκειών, αρχίζοντας (Θεέ και Κύριε!) από την ηλικία των παιδιών της τετάρτης Δημοτικού. Αυτό το θρησκειολογικό κράμα ούτε ενήλικες, με γνώσεις, κρίση και συγκριτικές μελέτες πάνω στις άλλες θρησκείες, δεν μπορούν να το ξεδιαλύνουν.
Τι σπέρνετε μέσα στα παιδιά των Ελλήνων; Να σας πω εγώ τι σπέρνετε. Αθεΐα και σύγχυση. Δηλαδή “κατασκευάζετε” μελλοντικά ανθρώπινα υβρίδια, ευάλωτα σε όλα. Και ειδικά στις νεοταξίτικες “ανθρωποπλασίες” κατά τα τα εωφορικά πρότυπα. Έχουν οι νεοταξίτες πιστέψει ότι είναι θεοί στη θέση του Θεού και μπορούν να αλλάξουν την οντολογία του ανθρώπου από εικόνα Θεού σε εικόνα του εωσφόρου. Αλλά δεν είστε “κύριε” Τσίπρα μου ο Θεός. Θα το διαπιστώσετε λίαν συντόμως και θα τσούζει. Όχι απλώς θα τσούζει, θα τσουρουφλίζει!
Εσύ, που νύχτα και αξημέρωτα πέρασες το νομοσχέδιο να προσδιοριστεί ως Τουρκική η Ένωση μουσουλμάνων Ξάνθης, σαν να ήσουν αρχιπροδότης και όχι Έλληνας.
Εσύ, που μέσα σε αυτό το σκοτεινό, σαν τη νύχτα που ψηφίστηκε, νομοσχέδιο πέρασες μαζί με τα υποχείριά σου, τους “βολευτάκηδες” του Σύριζα καί τινες άλλους, το δικαίωμα αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15 ετών! (Πάλι θα πω: Θεέ και Κύριε!) Μια ηλικία που οι έφηβοι είναι ακόμα ψυχικά, νοητικά και σωματικά ανώριμοι. Και με την παρορμητικότητα και μιμητικότητα που διακρίνει την εφηβεία, τους έβαλες στα χέρια μαχαίρι να αυτοκαταστραφούν, παρασυρμένοι από την “περηφάνεια” του “ουράνιου τόξου” που πλέον έχει κατακυριεύσει τον ουρανό της Ελλάδος.
Τον κατακυρίευσε με τη δική σου αμέριστη υποστήριξη, ως και του κόμματός σου και της νεολαίας του, που με κυνικό φασισμό πνίγει και εξοστρακίζει κάθε άλλη φωνή Έλληνα, που δε θέλει αυτά τα έκλυτα φαινόμενα στην κοινωνία του. Βλέπεις τα “ανθρώπινα δικαιώματα” δεν είναι για όλους, είναι για τους λίγους και “εκλεκτούς” της ΝΤΠ.
Εσύ, που για να αλλοιώσεις τον πληθυσμό και τη Θρησκεία των Ελλήνων έχεις καλοδεχτεί να μπουν και διαρκώς να μπαίνουν στην πατρίδα μας χιλιάδες λαθρομετανάστες, (γύρω στα 3,5 εκατομμύρια, με τους επιεικέστερους υπολογισμούς) που αποτελούν τον μέγιστο και αμεσότερο κίνδυνο για την επιβίωση των Ελλήνων, υπακούοντας στα σχέδια των ομοϊδεατών και συνάμα “προϊσταμένων” σου.
Εσύ που….Τι να πρωτοθυμηθώ και τι να πρωτοαναφέρω; Δεν έχει τέλος ο κατάλογος.
Εσύ “κύριε”, λοιπόν , δεν έχεις το δικαίωμα να κρατάς, ούτε καν να αγγίζεις τη Σημαία της Ελλάδος. Γιατί δεν πιστεύεις σε καμία από τις Αξίες που αυτή αντιπροσωπεύει: Πατρίδα, Ελευθερία, Πίστη, Δικαιοσύνη, Αριστεία, Ανδρεία, Εντιμότητα, Παιδεία, Όραμα Πνευματικής ανόδου…
Όχι μόνον δεν τις πιστεύεις, αλλά από πάλλευκες μέσα στην ψυχή των Ελλήνων τις έκανες όλες κατάμαυρες, τις ανέστρεψες και έτσι τους παρέδωσες βορά στους “άρχοντες” της Ευρώπης και γενικά της Δύσης. Συζητείται ευρέως ότι είναι σχεδόν όλοι Εβραιοσιωνιστές. Αν αυτό είναι αλήθεια, μήπως είσαι κι’ εσύ Εβραιοσιωνιστής;
Εσύ, που όταν κρατάς την Ελληνική Σημαία, τρίζουν τα κόκκαλα των ηρώων μας που έχυσαν το αίμα τους για ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει, με ποιο δικαίωμα την παραδίδεις σε ένα Αφγανάκι και κάθε Αφγανάκι;
Δεν έχω κάτι εναντίον των παιδιών όλου του κόσμου, αλλά τι μπορεί να καταλάβουν τα παιδιά της μουσουλμανικής θρησκείας και της “κουλτούρας” που απορρέει απολύτως από αυτήν, από όσα αντιπροσωπεύει η Ελληνική Σημαία; Άλλες οι ρίζες τους, άλλη η θρησκεία τους, άλλος ο τρόπος που αντιλαμβάνονται την Ελευθερία και τη Δικαιοσύνη. Αυτά ακριβώς για τα οποία θυσιάστηκαν οι ήρωες μας, για να μπορούμε να κρατάμε μια “ελεύθερη” Σημαία, άσχετα αν η Πατρίδα μας είναι ακόμα σκλάβα, γιατί ατύχησε (αλλά και το επέλεξε!) να την κυβερνούν κάτι τύποι σαν εσένα.
Εσύ, αυτά όλα, μαζί και το αίμα των προγόνων μας, τα παραδίδεις, εντελώς συμβολικά, σήμερα στο Αφγανάκι. Ό,τι εκείνοι με θυσίες και προσφορά του αίματός τους πέτυχαν, επιδιώκεις να το “ξεκάνεις” εσύ, με τις νεοταξίτικες “ειρηνικές” μεθόδους. Δε μοιάζεις να έμαθες πολλά στη ζωή σου, αλλά αυτές τις μεθόδους τις έμαθες καλά γι αυτό και μπόρεσες ως τώρα να σύρεις, όπως ένα αλυσοδεμένο σκυλάκι, τους Έλληνες εκεί που ήθελες. Θα ‘ρθει όμως στιγμή που θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση και μήπως τότε αυτοί σε “σύρουν” όπου δεν θα ήθελες;
Και αυτή, η από αρχής  μέχρι τέλους (και τα περί «ρατσιστικής» επίθεσης στημένα και αυτά)  “καλοστημένη” θεατρική παράσταση που έδωσες, σαν άριστος ηθοποιός που είσαι, δεν είναι καθόλου αθώα, ούτε χωρίς συνέπειες για μας, τους εναπομείναντες ΕΛΛΗΝΕΣ.
Περνάς το μήνυμα ότι από δω και μπρος αυτή η σημαία (δηλαδή αυτή η πατρίδα) δε θα ανήκει μόνο στους Έλληνες, αλλά σε έναν ανεξέλεγκτο συρφετό άλλων λαών και φυλών , που έχουν καταντήσει την Ελλάδα χώρο πορνείας, ανωμαλίας και συνεχούς εγκλήματος.
Περνάς το μήνυμα να έρθουν κι άλλοι εδώ: ιδού οι Έλληνες, διά του “κυρίου” πρωθυπουργού τους, παραδίδουν τη σημαία τους, τουτέστιν το Κράτος τους (που το αντιπροσωπεύεις εσύ!) , την πατρίδα τους ολόκληρη και όλες τις Αξίες της στα χέρια σας . Ελάτε, ελάτε, ελάτε, εξαφανίστε τους Έλληνες… Η Ν.Τ.Π. δεν ανέχεται να υπάρχουν σε αυτό το “ζωτικό της χώρο” Έλληνες, για πάρα πολλούς λόγους (ευνόητους για όσους έμαθαν να σκέφτονται) προτιμά εσάς!
Περνάς το ίδιο μήνυμα σε αυτούς που ήδη διαβιούν εδώ, με προνόμια που ούτε τα ονειρεύτηκαν οι Έλληνες, και τους κλείνεις πονηρά το μάτι: βλέπετε πώς σας προστατεύω και παραδίδω την Ελλάδα στα πόδια σας. Θέλω την ψήφο σας, αφού θα σας δώσω ακόμα και την ελληνική ιθαγένεια! Μήπως εσύ έμαθες ποτέ τι σημαίνει η λέξις ιθαγένεια; Και ίσως δε σου χρειάστηκε αυτή η γνώση, αφού οι εδώ ιθαγενείς, ως άλλοι Ζουλού, πήραν κάτι προσωρινά γυαλιστερά καθρεφτάκια ψευτοελευθερίας και ψευτοευμάρειας και λούφαξαν ευχαριστημένοι. Ελληνική Ιθαγένεια! Τι είναι αυτό, τρώγεται; Αν δεν “τρώγεται”, τι με νοιάζει; Η ιθαγένεια των Ζουλού (που κατάντησα), ας δοθεί σε όλους! 
Εναπόκειται πλέον σε όσους παρέμειναν ΕΛΛΗΝΕΣ και φέρουν μέσα στην ψυχή τους τις Αρχές και τις Αξίες που αντιπροσωπεύει η Σημαία μας, να σταματήσουν την βεβήλωσή της και να επιστρέψουν την πράξη στους βέβηλους, -δυστυχώς είναι πολλοί αυτοί, οι πλείστοι θρονιασμένοι μέσα στο “Προδοτο-Βούλειο”.
Προτείνω να τους στείλουμε όλους μαζί στο Αφγανιστάν. Θα είναι κατευχαριστημένοι από την αλλαγή, γιατί θα ταιριάζουν απόλυτα με τις “αξίες” της νέας πατρίδας τους και υπερήφανοι που θα κρατούν τη σημαία της.
Κι εμείς εδώ, να αναπνεύσουμε επιτέλους, λίγο καθαρό αέρα…
Τα δε παιδιά των Ελλήνων -και μόνον-  κρατούν με περηφάνεια τη Σημαία τους, αναφωνώντας προς εμάς: “Αμμες γ’εσόμεθα πολλώ κάρρονες”!