Πως να διδασκεται το ολοκαυτωμα των Εβραιων στην ελλαδα !!!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

                    Το ολοκαύτωμα των Εβραίων στα ... Νηπιαγωγεία . ΑΙΣΧΟΣ !!!


Σεμινάρια σε δασκάλους για το πώς πρέπει να διδάσκουν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στα παιδιά του δημοτικού και του... νηπιαγωγείου, οργανώνει υπό την επίβλεψη της Ισραηλινής Κοινότητας στην Ελλάδα, η κ. Μαρία Ρεπούση.

Το πρώτο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας σε αγγλική γλώσσα με θέμα: «Πώς να διδάξουμε το Ολοκαύτωμα στο Νηπιαγωγείο και στο Δημοτικό Σχολείο» ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα.

Ποινικοποιείται η άρνηση του ολοκαυτώματος . ΑΙΣΧΟΣ !!!

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Ο Ντέιβιντ Ιρβινγκ με χειροπέδες στο δικαστήριο της Βιέννης

Ποινικοποιείται η άρνηση του ολοκαυτώματος !!!

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Την ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος σε όλη την Ευρώπη, όπως και την απαγόρευση των ναζιστικών συμβόλων με νόμο, προωθεί η Γερμανία, που κρατά το τιμόνι της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την 1η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την πρόταση που παρουσίασε χθες η Γερμανίδα υπουργός Δικαιοσύνης, Μπριγκίτε Τσίπρις, στο πλαίσιο εκπλήρωσης «της ιστορικής της ευθύνης» 62 χρόνια μετά την απελευθέρωση του στρατοπέδου Αουσβιτς, η Γερμανία επιθυμεί την επιβολή ποινής φυλάκισης έως και τρία χρόνια για όσους αρνούνται την εξόντωση του εβραϊκού στοιχείου στην Ευρώπη από τους ναζί

Σκοπια : Η μεγαλυτερη πρεσβεια των Η.Π.Α. στον κοσμο.

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο





Στα Σκόπια κατασκευάζεται υπό άκρα μυστικότητα η μεγαλύτερη αμερικανική πρεσβεία των Βαλκανίων. Εκτείνεται σε έκταση 11 εκταρίων ( 110 στρεμμάτων ) και σύμφωνα με τα σκοπιανά ΜΜΕ το τεράστιο κτιριακό συγκρότημα θα περιλαμβάνει επιπρόσθετα 10 με 15 υπόγειους ορόφους. Πρόσβαση στο εργοτάξιο έχουν μόνο η αρμόδια αμερικανική κατασκευαστική εταιρεία Brown & Root και εργάτες της σκοπιανής εταιρείας Grant, οι οποίοι έχουν υποχρεωθεί σε απόλυτη μυστικότητα. Η Grant στην δεκαετία του ’80 είχε κατασκευάσει και το υπόγειο καταφύγιο του Σαντάμ Χουσεϊν και φέρεται την άνοιξη του 2003, κατά την επίθεση στην Βαγδάτη, να έδωσε στην Ουάσινγκτον τα παλιά σχέδια που είχε στην κατοχή της. Η νέα πρεσβεία αναμένεται να κοστίσει συνολικά 100 εκατομμύρια δολάρια. Γύρω από το γιγάντιο νέο κτίσμα θα δημιουργηθεί μια μεγάλη ζώνη ασφαλείας. Οι αμερικανοί θέλουν να πείσουν τους τσιγγάνους Roma που ζουν στην περιοχή να αλλάξουν τόπο κατοικίας καταβάλλοντάς τους χρηματικές αποζημιώσεις. Στην Φυρομ κυκλοφορούν οι φήμες ότι στα Σκόπια δεν δημιουργείται μόνο μια διπλωματική αποστολή, αλλά επιπλέον το τοπικό κέντρο της CIA και το λογιστικό κέντρο για την στρατιωτική βάση των ΗΠΑ στο Κόσοβο, στην Βουλγαρία και στη Ρουμανία. Η Φυρομ θεωρείται ως ιδιαίτερα πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ.