Πως ξεφτιλίζετε ένα έθνος ... φτου σας γαϊδούρια .

Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014Σε μια κίνηση που ξεφεύγει κατά πολύ από τα όρια της διπλωματικής "αβρότητας", προέβη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μ.Κωσταράκος την περασμένη Κυριακή, καταθέτοντας στεφάνι στο γερμανικό νεκροταφείο του Διονύσου για τους Γερμανούς νεκρούς των στρατευμάτων Κατοχής και οσων είχαν σκοτωθεί στην Ελλάδα κατά την γερμανική εισβολή.
Πρώτη φορά συνέβη αυτό.
Πρώτη φορά ο φυσικός αρχηγός των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ανταποκρίθηκε στην σχετική πρόσκληση της γερμανικής πρεσβείας και παρέστη στην σχετική τελετή, καταθέτοντας και σχετικό στεφάνι.
Στο νεκροταφείο βρίσκονται θαμμένοι 9.973 Γερμανοί στρατιώτες των στρατευμάτων που αιματοκύλησαν έναν ολόκληρο λαό επί 3,5 χρόνια, έφεραν τον Εμφύλιο και προκάλεσαν ένα άνευ προηγουμένου εθνικό ολοκαύτωμα.
Αναλογικά η Ελλάδα θρήνησε το μεγαλύτερο ποσοστο νεκρών αμάχων από όλες τις χώρες της Ευρώπης από τα χέρια αυτών των νεκρών.
Σε αυτούς κατέθεσε στεφάνι ο Μ.Κωσταράκος, νέος "πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ".
Πιθανόν να ήθελε να ανταποδώσει το στεφάνι που κατέθεσαν οι Γερμανοί κατακτητές στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στο Σύνταγμα, απ'όπου και η φωτό...
Εν πάση περιπτώσει δεν ευθύνεται ο στρατηγός για την πράξη του.
Ευθύνονται αυτοί που επέτρεψαν να γίνει - και όχι μόνο ένα - γερμανικό νεκροταφείο στην Ελλάδα. Κανονικά οι σοροί των Γερμανών νεκρών έπρεπε να επιστραφούν στην Γερμανία.
Δεν μπορεί σε μία χώρα, σ'ένα λαό που τον βασάνισαν επί 3,5 χρόνια, να έχουν νεκροταφείο οι εκτελεστές του.
Καθαρά πράγματα.
Υπάρχει νεκροταφείο πεσόντων Γερμανών - και ήταν πολλοί, κάπου 3,5 εκατομμύρια - στην Ρωσία ή στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης; Στην πρώην Γιουγκοσλαβία; Στην Πολωνία; Αναφερόμαστε στις χώρες που υπέφεραν περισσότερο από τον γερμανικό-ναζιστικό ζυγό.
Στην Ελλάδα γιατί να υπάρχει;
Αλλά και πάλι δεν ευθύνεται  Μ.Κωσταράκος.
Οταν η χώρα τέθηκε με απόφαση των πολιτικών της ηγετών και με την σιωπηρή συναίνεση των πολιτών της υπό την γερμανική δημοσιονομική κατοχή, γιατί ο Κωσταράκος να πράξει διαφορετικά;
Οταν ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς "γλύφει" την Α.Μέρκελ και τον ανάπηρο στην ψυχή, υπουργό Οικονομικών Β.Σόϊμπλε, για να του δώσουν μια παράταση πρωθυπουργικής ζωής, όταν η Γερμανία έχει διορίσει υπουργό "ελληνικών υποθέσεων", όταν υπάρχει ο Ράϊχενμπαχ και ο Φούχτελ, ο Κωσταράκος μας πείραξε;
Σε τελική ανάλυση ο Κωσταράκος ανταπέδωσε στους Γερμανούς το "ρουσφέτι": Με την έγκρισή τους έγινε "πρόεδρος της στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ".
Αποτελεί "ύβρη" για τους Ελληνες νεκρούς και τα τόσα ολοκαυτώματα σε Καλάβρυτα, Δίστομο και αλλού σε όλη την Ελλάδα, η πράξη του Μ.Κωσταράκου;
Αν ναι, τότε αποτελεί ύβρη και η στάση των Ελλήνων πολιτών που δέχονται στο όνομα της "ανάπτυξης" (ας γελάσουμε...) όλο το γερμανικό σκυλολόϊ να κάνει κουμάντο στη χώρα τους.
Δεν χρειαζόταν καν να απαντήσει ο Α/ΓΕΕΘΑ Μ.Κωσταράκος για να δικαιολογηθεί για την κατάθεση στεφάνου και την απότιση τιμων στους τάφους των Γερμανών εκτελεστών των Ελλήνων.
Σε μερικούς μήνες αυτός θα κάθεται στο νέο του γραφείο στις Βρυξέλλες και οι Ελληνες που τα δέχονται όλα αυτά θα εξακολουθήσουν να είναι υπό γερμανική κατοχή.
Αλλωστε το δένδρο της Ελευθερίας ποτίζεται με αίμα.
Οι Ελληνες το μόνο αίμα που χύνουν είναι από το "σενιάν" φιλέτο που κόβουν στα πολυτελή restaurant...
Οι φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα του ΓΕΕΘΑ.
Ο Μ.Κωσταράκος με τον Γερμανό πρεσβευτή.
Η κατάθεση του στεφανιού.
Ας θυμμηθούμε όλοι μια ιστορία που αποδεικνύει ότι σημασία δεν έχουν τα γαλόνια, αλλά η αντριοσύνη: Όπως είναι γνωστό η Γερμανία εισέβαλε στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου 1941 από τα Ελληνο – Γιουγκοσλαβικά και Ελληνο Βουλγαρικά σύνορα. Από τα 24 οχυρά που αποτελούσαν τη Γραμμή Μεταξά μόνο δύο έπεσαν, και αυτά μόνον αφού καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Τα περισσότερα οχυρά, συμπεριλαμβανομένων των Ρούπελ, Εχίνος, Καρατάς, Λίσσε και Ιστίμπεη αντιστάθηκαν για τρεις ημέρες. Ο λοχίας Δημήτριος Ίτσιος ήταν ο διοικητής του Πολυβολείου 8 (Π.8) στο οροπέδιο της Ομορφοπλαγιάς του όρους Κερκίνη (Μπέλες), πάνω από τo χωριό Άνω Πορρόϊα Σερρών.
Το Π.8 ήταν ένα μεμονωμένο εξωτερικό αμυντικό έργο, που μαζί με το Π.9 αποτελούσαν τα σημαντικότερα σημεία στήριξης των Ελλήνων στην ευρύτερη περιοχή της Ροδόπολης. Τα πολυβολεία αυτά δεν είχαν σχέση με τα οχυρά.
Την πρώτη ημέρα της γερμανικής εισβολής, ένα σύνταγμα γερμανών καταδρομέων της 6ης Ορεινής Μεραρχίας με επικεφαλής τον ίδιο τον διοικητή της μεραρχίας, στρατηγό Ferdinand Shorner, επιτέθηκε στο ελληνικό τάγμα που υπερασπιζόταν την Ομορφοπλαγιά.
Για πέντε ώρες οι Έλληνες αντιστάθηκαν λυσσαλέα στη γερμανική υπεροπλία, υποχρεώνοντας τον Shorner να διατάξει τις βαριές πυροβολαρχίες του στο έδαφος της Βουλγαρίας, καθώς και τους πιλότους των στούκας να επικεντρώσουν τη δράση τους πάνω στις θέσεις του συγκεκριμένου τάγματος.
Το αποτέλεσμα ήταν οι γερμανικοί βομβαρδισμοί να μετατρέψουν σε κόλαση την Ομορφοπλαγιά, και να υποχρεώσουν τους επιζώντες έλληνες στρατιώτες να πραγματοποιήσουν τακτική υποχώρηση προς τα Κρούσσια.
Στο πλαίσιο αυτό οι άνδρες του Π.8 και Π.9 ανέλαβαν να καθυστερήσουν την προέλαση των γερμανών καταδρομέων, ώστε να δοθεί χρόνος να εκκενώσουν οι Έλληνες την Ομορφοπλαγιά. Το Π.9 καταλήφθηκε μέσα σε λίγη ώρα από τους Γερμανούς, αλλά το Π.8 με τον λοχία Δημήτριο Ίτσιο και δύο στρατιώτες του αντιστάθηκε για πάνω από τέσσερις ώρες.
Στο διάστημα αυτό οι Γερμανοί δεν μπορούσαν να προωθηθούν προς τα Άνω Πορρόια, για να ανακόψουν την υποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων προς τα Κρούσσια.
Ο Δημήτριος Ίτσιος ήταν ο χειριστής του πολυβόλου και ξόδεψε και τις 33.000 σφαίρες που υπήρχαν στο πολυβολείο, προτού παραδοθεί στους Γερμανούς. Σύμφωνα με έρευνα, οι άνδρες του Π.8 ευθύνονται για τον θάνατο 232 γερμανών στρατιωτών, δηλαδή όσους σκότωσε ολόκληρος ο στρατός της Γιουγκοσλαβίας στη διάρκεια της γερμανικής εισβολής τον Απρίλιο 1941! Σε αυτούς κατέθεσε στεφάνι ο Μ.Κωσταράκος.
Στη διάρκεια της μάχης της Ομορφοπλαγιάς σκοτώθηκε και ο αντισυνταγματάρχης Ebeling, διοικητής του 138ου Συντάγματος Ορεινών Καταδρομών, ο πιο υψηλόβαθμος γερμανός αξιωματικός που έχασε τη ζωή του στη διάρκεια της Μάχης των Οχυρών.
Η αντίσταση του Π.8 εξόργισε τον στρατηγό Shorner, καθώς εκτός από τις μεγάλες απώλειες που προκάλεσε στους άνδρες του, ανέτρεψε τον σχεδιασμό του για την πρώτη ημέρα του πολέμου.
Όταν ο στρατηγός Shorner πληροφορήθηκε το γεγονός ότι ο διοικητής του πολυβολείου ήταν ένας απλός έφεδρος λοχίας, θίχτηκε ο εγωισμός του και αφού συναντήθηκε με τον αιχμάλωτο Ιτσιο τον ρώτησε:
- Ποιος είναι ο Διοικητής σου στο πυροβολείο?
- Εγώ είμαι, απάντησε ο Ιτσιος
- Δεν υπάρχει αξιωματικός?
- Οχι!
- Ξέρεις ότι για χάρη σου έχασα έναν αντισυνταγματάρχη και 232 στρατιώτες?

- Λυπάμαι στρατηγέ αλλά υπερασπίζομαι την πατρίδα μου.
Μετά από αυτό ο Shorner έδωσε εντολή παρουσίασης όπλων σε μια διμοιρία Γερμανών στρατιωτών προς τιμήν του Ίτσιου, και αμέσως μετά έδωσε διαταγή να εκτελεσθεί ο Ίτσιος, κατά παράβαση της συνθήκης της Γενεύης, αλλά να μην πειραχτούν οι δύο στρατιώτες που ήταν μαζί του, τους οποίους απελευθέρωσε στα Ανω Πορρόϊα!!!.
Επρόκειτο για το πρώτο έγκλημα πολέμου των Γερμανών στην Ελλάδα.
Οι φωτογραφίες της Βέρμαχτ επιβεβαιώνουν τις μαρτυρίες των στρατιωτών του λοχία Ίτσιου που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας του, ότι πυροβολήθηκε εξ επαφής στο κεφάλι με περίστροφο, ενώ είχε ήδη παραδοθεί. Ο σημερινός επισκέπτης του Π.8 μπορεί να εντοπίσει ακόμη και τον βράχο όπου ο λοχίας έπεσε και ξεψύχησε όταν πυροβολήθηκε.
Ελπίζουμε πριν πάει στις Βρυξέλλες ο στρατηγός Μ.Κωσταράκος να καταθέσει ένα στεφάνι και στο σημείο που ο εκτελέστηκε ο Ιτσιος...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αντίστροφη μέτρηση για την προφυλάκιση Καρατζαφέρη

10805529_10152887085574705_946803952_n

Η προφυλάκιση του Γ. Καρατζαφέρη είναι ζήτημα ήμερων. 

Αυτά υποστηρίζει κορυφαίος δικαστικός παράγοντας που είναι γνώστης των στοιχείων που βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών μετά το 
άνοιγμά της offshore στην οποία ο πρόεδρός του ΛΑΟΣ έκρυβε ακίνητα 20 εκατομμυρίων ευρώ, περίπου πέντε εκατομμύρια δολάρια και 1650.000 εκ ευρώ.

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην κοινωνία για τους πολίτικους είναι βαρύ πρόσθεσε η ίδια πηγή και γι’ αυτό η Δικαιοσύνη πρέπει να είναι αμείλικτη σε σκάνδαλα διαφθοράς και εκτεταμένης φοροδιαφυγής που εμπλέκονται δημοσία πρόσωπα.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης γνωρίζει ότι οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές γι’ αυτό προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο.

Έχει αποφασίσει να κρατήσει το κόμμα για άμυνα πάρα το γεγονός ότι τα στελέχη και οι συνεργάτες που του είχαν απομείνει την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.

Επίσης αυτό το ζήτημα το οποίο επείγεται να τακτοποιήσει είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που έχει άδεια εθνικής εμβέλειας και αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. 

Στο επίμαχο αυτό θέμα οι δικηγόροι του είναι κατηγορηματικοί. Του προτείνουν να το μεταβιβάσει γιατί ο νόμος για το πόθεν έσχες όπως έχει τροποποιηθεί προβλέπει δήμευση και όχι δέσμευση περιουσιακών στοιχείων .

Κινδυνεύει δηλαδή να χαθεί η άδεια του καναλιού και να επιστρέψει στο ελληνικό δημόσιο. 

Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι δεν βρίσκεται κανένας αγοραστής γιατί μετά την εξέλιξη με το πόθεν έσχες η μεταβίβαση κινδυνεύει να χαρακτηριστεί άκυρη και να μπλέξει δικαστικά ο αγοραστής.

Μπορεί δηλαδή να δώσει τα λεφτά για να αγοράσει το κανάλι και να θεωρηθεί η συναλλαγή ύποπτη και να ανοίξει παρτίδες με τη δικαιοσύνη με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

πηγή

Που θα βρίσκαμε τα λεφτά ; Θα βγάζαμε εσάς και τις μάνες σας στην βίζιτα ρε τσόγλανε χαραμοφάη


Πιο προκλητικός δεν γίνεται! Ο λόγος φυσικά για τον πρώην σύμβουλος του υπουργείου οικονομικών καθηγητής, Νίκος Καραβίτης, ο οποίος είχε το θράσος να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον …ΕΝΦΙΑ. Ναι για τον φόρο, που οδήγησε τους Έλληνες στην απόγνωση! «Ο ΕΝΦΙΑ είναι δίκαιος φόρος γιατί ο καθένας επιβαρύνεται ανάλογα με την περιουσία του. Θα προχωρούσα και πάλι στην επιβολή του ΕΝΦΙΑ» είπε αρχικά, δίχως μάλιστα καμία αιδώ.

Και προσέθεσε: «Είμαι ο μοναδικός ο οποίος είχε ασχοληθεί με τον ΕΝΦΙΑ και τον επέβαλλα μόνος στην Ελλάδα. Ηταν ένας φόρος ο οποίος ήταν αναγκαίος μετά την λήξη του ΕΤΤΗΔΕ και του ΕΤΕ. Οι πιέσεις της τρόικας ήταν πως αν δεν είχατε ένα νέο φόρο θα παραμένατε στο προηγούμενο καθεστώς. Μέχρι τότε δεν είχαμε φόρο ακινήτων στην Ελλάδα.Επρεπε να βρεθεί ένας φόρος που θα είναι αποσυνδεδεμένος από το θέμα των αντικειμενικών αξιών. Υπήρχε δημοσιονομική ανάγκη να μπει αυτός ο φόρος. Οσοι δεν θέλουν θα πρέπει να πουν από που θα βρεθούν τα λεφτά»