Τρεις λόγοι για να μην ξανά χρησιμοποιήσετε την κέτσαπ Heinz

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

3-logoi-gia-na-min-xana-hrisimopoiisete-tin-ketsap-heinz
Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λατρεύουν να χρησιμοποιούν κέτσαπ στα γεύματά τους.
Για παράδειγμα, κάθε φορά που θα πάτε σε ένα εστιατόριο, ειδικά γρήγορου φαγητού (fast food), θα δείτε ανθρώπους να βάζουν Heinz (χέινζ) κέτσαπ σε ζυμαρικά, πίτσα, ομελέτα, πατάτες, μπιφτέκι και το κοτόπουλο.
Δυστυχώς όμως, πολύ λίγοι άνθρωποι μπήκαν στον κόπο να ελέγξουν τα θρεπτικά στοιχεία στην ετικέτα πριν τη βάλουν στο αγαπημένο τους φαγητό.
Αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, μπορεί να θέλετε να επανεξετάσει αυτή την κακή συνήθεια.
Δείτε οπωσδήποτε Διάβασε τις ετικέτες σωστά. Μάθετε να ξεχωρίζετε τα τρόφιμα με χημικά!
Πρώτα απ’ όλα εδώ είναι η λίστα των συστατικών της Heinz
Όλα τα παραπάνω αναφερθέντα συστατικά είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από φυσικά. Είναι όλα επεξεργασμένα. Ακόμη και ο τοματοπολτός από κόκκινες ώριμες ντομάτες, που αναγράφεται, δεν είναι παρά μια φανταχτερή λέξη για τις επεξεργασμένες ντομάτες. Το χειρότερο μέρος για αυτά τα συστατικά είναι ότι όλοι έχουν χάσει τη θρεπτική τους αξία και δεν προσθέτουν τίποτα θετικό στο σώμα σας.
Δείτε και Οι επτά πιο επεξεργασμένες και ανθυγιεινές τροφές
Επιπλέον, η κέτσαπ Heinz περιέχει σιρόπι καλαμποκιού και αλάτι τα οποία είναι ότι φθηνότερο υπάρχει διαθέσιμο για να λιγοστέψει το κόστος. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυξάνει τις τοξίνες στον οργανισμό σας και ως αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα υγείας.
Για να καταλάβετε τι συμβαίνει με το αλάτι στα επεξεργασμένα και πόσο σοβαρό θέμα είναι, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε το παρακάτω: Αυτοάνοσες ασθένειες και επεξεργασμένα τρόφιμα.
Εδώ είναι τρεις λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την κέτσαπ Heinz.
- Έχει Σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης
Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η Heinz κέτσαπ περιέχει σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης το οποίο είναι εξαιρετικά τοξικό, διότι προέρχεται από γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι. Η κατάποση αυτού του συστατικού θα αυξήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας και κατά συνέπεια θα βλάψει το συκώτι σας. Εκτός από αυτό, προκύπτουν και κάποια άλλα προβλήματα υγείας όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης και το εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.
Δείτε Η φρουκτόζη τρέφει τον καρκίνο και ιδίως τον καρκίνο του παγκρέατος;
Τρώμε το «γλυκό του διαβόλου» και χάνουμε το μυαλό μας
και Η μαύρη λίστα των εταιρειών που χρησιμοποιούν Γενετικά Μεταλλαγμένα
- Το αποσταγμένο ξίδι και η ζάχαρη
Ακριβώς όπως το σιρόπι καλαμποκιού, το αποσταγμένο ξίδι είναι επίσης κατασκευασμένο από γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι και έχει πολλά φυτοφάρμακα. Περιέχει ζάχαρη σε πολύ μεγάλη περιεκτικότητα (δείτε την φωτογραφία) η οποία λειτουργεί εθιστικά!
Δείτε και Επεξεργασμένη ζάχαρη: Η Πικρή Αλήθεια… 
Επιβεβαιώνεται με στοιχεία η συνωμοσία για τη ζάχαρη
- Μηδενική Διατροφική Αξία
Η συγκεκριμένη κέτσαπ ντομάτας περιέχει μηδέν φυτικές ίνεςμέταλλα και πρωτεΐνες. Ωστόσο, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι υπάρχει ένα 2% βιταμίνης Α και C, τα οποία, όμως είναι πολύ χαμηλά. Τέλος περιέχει και συντηρητικές χημικές ουσίες που είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για τη γενική υγεία σας.
Δείτε Συντηρητικά – Πρόσθετα τροφίμων, μία ωρολογιακή βόμβα 
και μην πιστέψετε αν τυχόν γράφει χωρίς συντηρητικά, καθώς είναι φύσει αδύνατον να διατηρηθεί αλλιώς: Η πλάνη της δήλωσης ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ 
και Τροφές που έχουν μηδενική θρεπτική αξία και υψηλό βαθμό τοξικότητας για το σώμα 
Φροντίστε λοιπόν, την επόμενη φορά που θα πάτε να πάρετε κέτσαπ, να διαβάσετε την ετικέτα, γιατί μην φανταστείτε ότι οι υπόλοιπες διαφέρουν και πολύ ή ακόμη και να κάνετε την δική σας: Πώς να φτιάξετε σπιτική κέτσαπ!