Να χαρώ εγώ πολυπολιτισμό ... ρε λαμόγια , μήπως να γίνουμε και εμείς έτσι ;

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ
ΑΘΗΝΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ !
Η φρίκη σε όλο της το μεγαλείο! Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στο newsbeast.gr στο κέντρο της Αθήνας κυκλώματα συμμοριών αλλοδαπών εμπορεύονται μικρά παιδιά, ακόμη και 4 ετών. Οι περιγραφές και οι μαρτυρίες σοκάρουν ακόμη και τους πιο σκληρούς.
«Σάββατο απόγευμα, πριν από ένα περίπου μήνα, στις 7 βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου», καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής (τα στοιχεία της οποίας έχει το newsbeast.gr), η οποία για προφανείς λόγους θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία της.
Και συνεχίζει...
«Ερχόμενη από το κέντρο, έστριψα στην οδό Λέλας Καραγιάννη. Όπως ανέβαινα λοιπόν με το αυτοκίνητό μου και επειδή ο δρόμος είναι πολύ στενός και σκοτεινός, πήγαινα πολύ σιγά, είδα στα δεξιά μου ένα χαρτόκουτο, πάνω στο οποίο υπήρχε ένα παιδί!
Αρχικά πίστεψα ότι ήταν κουκλάκι. Αναρωτήθηκα τι ήταν. Προχώρησα λίγο παραπάνω με το αυτοκίνητό μου και στο επόμενο κενό, ανάμεσα δηλαδή στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα που υπήρχαν, πολύ κοντά σε ένα δέντρο, είδα ακόμη ένα χαρτόκουτο με άλλο ένα παιδί. Μέχρι εκείνη την ώρα δεν πίστευα αυτό που έβλεπα. Υπήρχαν τρία χαρτόκουτα στην δεξιά πλευρά και δύο στην αριστερή πλευρά με παιδάκια, το πολύ μέχρι 4 ετών».
Και εδώ, σύμφωνα με την κάτοικο της περιοχής, αρχίζει το πιο συγκλονιστικό κομμάτι της ιστορίας των τεράτων που χρησιμοποιούν μωρά για να εκφράσουν τις πιο... βρώμικες φαντασιώσεις τους.
«Κάποια στιγμή έφτασα στο φανάρι και από το χαρτόκουτο σηκώθηκε ένα παιδάκι και εκείνη τη στιγμή αντιλήφθηκα ότι είναι όντως μικρά παιδιά. Μέχρι τότε πίστευα ότι έβλεπα μικρά κουκλάκια γι' αυτό και δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε και αναρωτιόμουν τι μπορεί να συμβαίνει εκεί. Στη γωνία ακριβώς υπάρχει ένα κατάστημα με τηλεφωνίες, από αυτά που διατηρούν αλλοδαποί, και απέναντι υπάρχει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Εκεί μία ομάδα ανθρώπων και το παιδάκι τους πλησίασε. Ήταν όλα έγχρωμα και ήταν ντυμένα, όπως οι πορσελάνινες κούκλες αλλά ήταν βαμμένα πολύ έντονα. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι στο δρόμο γίνονταν αυτά. Μέχρι τότε ήξερα για την πορνεία και τα ναρκωτικά αλλά δε φανταζόμουν ότι συνέβαινε κι αυτό», τονίζει, υποστηρίζοντας σαφώς ότι η δική της αίσθηση από την εικόνα που είδε παραπέμπει σε πορνεία ανηλίκων.
Η καταγγέλλουσα, όπως σημειώνει, πήρε αμέσως τηλέφωνο από το κινητό της στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και ενημέρωσε για όσα είχε δει. Σύμφωνα πάντα με την ίδια, στο Αστυνομικό Τμήμα φάνηκαν να έχουν εικόνα για το τι συμβαίνει στους δρόμους της περιοχής.
«Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο, έκανα πάλι την ίδια διαδρομή για να ξαναμπώ στο στενό. Δεν μου πήρε παραπάνω από 5 με 10 λεπτά αλλά στο στενό δεν υπήρχε κανείς», λέει. Από έρευνες πάντως, προκύπτει ότι το πρόβλημα στην Αθήνα είναι υπαρκτό και τα παιδάκια διακινούνται ακόμη και με ψηφιακή «διαφήμιση».
Για το περιστατικό αυτό, σύμφωνα πάντα με την καταγγέλλουσα, έχει ενημερωθεί και ο δήμος Αθηναίων.
Η καταγγέλουσα ξεκαθαρίζει βέβαια ότι: «Από εκείνη τη φορά, το βράδυ του Σαββάτου δηλαδή δεν έχω δει πάλι κάτι». Η Αστυνομία διαψεύδει το θέμα καθώς μέχρι σήμερα βάσει ερευνών στο κέντρο δεν έχει διαπιστωθεί τέτοιο - σοκαριστικό- φαινόμενο.
Όπως και να έχει πάντως, αναμένουμε από την ΕΛ.ΑΣ και το δήμο Αθηναίων να ερευνήσουν το θέμα και να εξετάσουν τις συγκεκριμένες καταγγελίες. Η ύπαρξη μικρών παιδιών, ντυμένων «περίεργα», έντονα μακιγιαρισμένων και εκτεθειμένων σε δρόμο της Αθήνας (σε μια περιοχή γκέτο), οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: ή πρόκειται για πορνεία ή εμπόριο παιδιών.
Όπως και να ’χει, η καταγγελία πρέπει να διερευνηθεί ταχύτατα από τις αρμόδιες Αρχές.


πηγή

Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν ... άντε γ@μηθήτε κοπρίτες ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ “ΛΙΓΟΥΡΗΣ” ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…!!!

“ΓΟΥΜΑΡΙ και ΛΑΜΟΓΙΟ” ΜΕ ΒΟΥΛΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ…ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ…!!!

ΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ “ΛΙΓΟΥΡΗΣ” ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ…ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ…!!!


Με αυτό τον ανεκδιήγητο Βουλευτή του ΛΑΟΣ, πού εκτός από την δημόσια αισθητική προσβάλει κατάφωρα και τον θεσμικό του  ρόλο, έχουμε ασχοληθεί και στό παρελθόν.

Είναι ή ίδια πολιτική… “φυσιογνωμία” (μάρτυς μου ο Θεός), πού τσέπωνε τις υπερωρίες των μετακλητών υπαλλήλων του γραφείου του καί όπως είπε στην  αρχή τις έδινε γιά ενίσχυση του κόμματος Καρατζαφέρη, ενώ γιά να βρεί νομική φόρμουλα απαλλαγής αργότερα άλλαξε και είπε ότι τα τσέπωνε γιά… δάνειο τού αδελφού του…!!!

Είχε δε καταφέρει, να τσεπώσει το ποσόν των 47.000 ευρώ.
Χθές στο EXTRA, στο αποκαλυπτικό δελτίο τον… “αποκάλυψε” ο Άκης Παυλόπουλος  και του παρουσίασε τα έγγαφα με τα οδοιπορικά και τα εκτός έδρας πού έπαιρνε γιά να παέι στο σπίτι του στην Λάρισα ακόμη και τις γιορτές Χριστουγέννων -Αγίου Βασιλείου…!!!
Ερώτηση:
*– Όταν ένας πολιτικός, καταδέχεται να του βάζει την βενζίνη στο αυτοκίνητο ο Έλληνας φορολογούμενος (Δημόσιο) γιά να πάει σπίτι του, πόσο γουμάρι–γύφτος–λιγούρης και αναξιοπρεπής, πρέπει να είναι;;; 
*– Όταν ένας πολιτικός είναι επιρρεπής τόσο πολύ στο ευρώ δηλ. στο χρήμα, τότε κατα την διαχείρηση του Δημόσιου χρήματος ως Υφ/ργός, τι θα μπορούσε –εκτός από επιρρεπής– να είναι;;;
Αυτούς τους πολιτικούς στην Ευρώπη τους στέλουν σπίτι τους και…. στα ποινικά Δικαστήρια…!!!
Στην Ελλάδα τους έχουμε Υφυπουργούς και Βουλευτές και ύστερα μιλάμε γιά απαξίωση του κόσμου στούς πολιτικούς…
Ο εν λόγω πολιτικός είναι Βουλευτής του ΛΑΟΣ και έγινε Υφυπουργός μετά από πρόταση τού… Καρατζαφέρη (βεβαίως-βεβαίως)…!!!
Εδώ τα έγγραφα
1.) 45ΨΩ΢-� 62-signed.pdf

Αχ πατρίδα μου καημένη , ποιά κατάρα σε βαραίνει ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

  

Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο Ναός της Αφροδίτης είναι ένας σπάνιας ομορφιάς ναός του 6ου π.χ αιώνα. Ο ναός κατασκευάστηκε αρχικά στην Αινεία, πόλη που ίδρυσε ο Αινείας λίγο έξω από την σημερινή Νέα Μηχανιώνα. Τον 1ο αιώνα π.χ μεταφέρθηκε στην Θεσσαλονίκη.  Άρα πρόκειται για ένα λυόμενο ναό!!!  Με τον ίδιο τρόπο αυτός ο ναός σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου, θα μπορούσε να μεταφερθεί στην παραλία της πόλης και να γίνει σήμα κατατεθέν. Να κάνει τον γύρο του κόσμου σε όλα τα ταξιδιωτικά περιοδικά, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Να ο ήρωας, να ο ναός του, να το έθνος του, πλανεμένε πολίτη του πλανήτη...

 Απευθυνόμαστε σε όσους αγαπάνε την Ελλάδα, σε όσους πιστεύουν ακόμα στην Ελλάδα στην τουριστική ανάπτυξη, σε όσους αντιλαμβάνονται την τεράστια γεωπολιτική αξία του ναού και ζητάμε να 
το διαδώσετε παντού.




Την σελίδα μας θα την βρείτε στην διεύθυνση: http://www.templeofvenus.gr/  στην οποία θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της υπόθεσης του ναού και να ενημερώνετε και εσείς τους φίλους και γνωστούς. Τα ΜΜΕ δεν πρόκειται ποτέ να μας στηρίξουν. Στηρίξτε εσείς τον πολιτισμό και τα μνημεία του έθνους μας. Για αυτές τις πέτρες θα πολεμήσουμε λοιπόν. Για να τις δώσουμε στα παιδιά μας, που τους ανήκουν.

Υπογράψτε γιὰ την διάσωση και την ανάδειξη του ναού στην επίσημη ιστοσελίδα μας:



Γραφτείτε στην ομάδα για την διάσωση του ναού στο facebook.



ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ! 

Κείμενο: Βασίλης Κρανιώτης: http://www.emmanouilpapas.blogspot.com

Βίντεο: Πηλέας (Ορέστης Πυλαρινός) & Αθηνάδης.