Είπαμε : όλα τα σκατά βρωμάνε ... ο Τσίπρας είναι γιός μεγαλοαπατεώνα !!!

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012 | 4 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Alexis Tsipras Komotini cropped.jpg


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:

 Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του; Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του. Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό. Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο:

Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους "πακετάρει" σ' ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα. Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών;

Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:
1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,
2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.

Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν. 

 Γεώργιος Μεταξς

ΥΓ. Μου εστάλη με e-mail από ένα φίλο αναγνώστη ...