Πιο βλάκας πεθαίνεις !

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Την ώρα που στην περιβόητη δίκη της Χρυσής Αυγής το σαθρό κατηγορητήριο καταρρέει καθημερινά, ήρθε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης να δηλώσει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως η Νέα Δημοκρατία ήταν αυτή που έστησε την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και σε μια "κοκορομαχία" με τον συριζαίο Δρίτσα για την δυναμική παρουσία της Χρυσής Αυγής στο συλλαλητήριο ο βουλευτής της ΝΔ, Βαρβιτσιώτης είπε αυτολεξεί:
"Τρία χρόνια είσαστε κυβέρνηση και δεν έχετε καταφέρει την δίκη της Χρυσής Αυγής να την ολοκληρώσετε. Τρία χρόνια κυβέρνηση την δίκη της Χρυσής Αυγής, την οποία με πολιτικό κόστος την παραπομπή τους έφτιαξε η Νέα Δημοκρατία, και μάλιστα στοιχειοθέτησε όλες τις κατηγορίες... Έξι μήνες δεν έβρισκε ο κ. Παρασκευόπουλος αίθουσα;".
Στην ξεκάθαρη ομολογία Βαρβιτσιώτη ο έντρομος συριζαίος Δρίτσας έσπευσε να τον... διορθώσει: "Δίνετε επιχειρήματα στην Χρυσή Αυγή, είστε επιπόλαιος!".
Η παραδοχή όμως του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δεν μπορεί να ξεγραφτεί, όπως και το βίντεο Μπαλτάκου, το ηχητικό Σαμαρά και πλειάδα άλλων δηλώσεων και ντοκουμέντων που αποδεικνύουν ότι η Χρυσή Αυγή έπεσε θύμα πολιτικής σκευωρίας από την κυβέρνηση Σαμαρά.