Τι κρύβεται πραγματικά στη Σελήνη

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ορφικά : Μήσατο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ήντε σελήνην Αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δέ τε μήνην Η πολλ’ ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα . δηλ. Δημιούργησαν κι άλλη γαία απέραντη, που και Σελήνη οι θεοί την ονομάζουν, ενώ οι άνθρωποι Μήνη. Κι αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα…».

Για χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα έβλεπε την Σελήνη σαν πηγή δεισιδαιμονίας και θαυμασμού. Όταν ο Νίλ Άρμστρονγκ έκανε αυτό το ιστορικό πρώτο βήμα στην Σελήνη στις 21 Ιουλίου 1969, έμοιαζε σαν η ανθρωπότητα να κατακτούσε τελικά τον αινιγματικό μας δορυφόρο. Άλλα έτσι πραγματικά έγινε, ή απλά μόλις ξύσαμε την επιφάνεια και σπεύσαμε προς μια βιαστική υποχώρηση;

Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα ! Φτούσου ξεφτίλα .

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ο μορφονιός
Άρης, ο αρχηγός των …χλιδάτων!
Ένα απίστευτο «φέσι» ύψους 677.000 ευρώ καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός μετά και τον απλήρωτο λογαριασμό που άφησε πίσω του ο πρώην υπουργός Τουρισμού Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Κατά την θητεία του ως …ξένιος Δίας, ο Άρης διέμενε σε υπερπολυτελείς σουίτες, μετακινούνταν με λιμουζίνες, τρεφόταν με σούσι στα ακριβότερα εστιατόρια και «χτυπούσε» στα ίσα άραβες κροίσους και εφοπλιστές από το Λονδίνο!

Ζουν ανάμεσά μας και είναι πολλοί πανάθεμά τους !

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 
Δείτε πολιτικούς,βασίλισες,βασιλιάδες,τραγουδιστές,ηθοποιούς
,και πολλούς άλλους διάσημους οι οποίοι είναι Μασόνοι.

TΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΙΣΜΟΥ