Απίστευτες αποκαλύψεις !!!

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Κάρτα του πολίτη ... ένα απεχθές εγχείρημα ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Διαβάστε με προσοχή τι μας λένε : 

Α. Σκοποί και πλαίσιο χρήσης της Κάρτας Πολίτη

Η Κάρτα Πολίτη θα αξιοποιείται για τη φυσική ταυτοποίηση των πολιτών αντικαθιστώντας το υπάρχον Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας. Ο πολίτης θα έχει μόνον ένα έντυπο, την Κάρτα Πολίτη, η οποία θα χρησιμοποιείται σε όλο το εύρος της καθημερινής ζωής του και θα οδηγήσει στη σταδιακή αντικατάσταση πληθώρας προσωπικών εγγράφων και πιστοποιητικών στις συναλλαγές του με το Δημόσιο.

Χημειοθεραπείες ή εναλλακτική ιατρική ?

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Burzynski : είναι η ιστορία ενός βιοχημικού γιατρού με διδακτορικό δίπλωμα , ονομάζεται Δρ Stanislaw Burzynski και είναι αυτός ο οποίος κέρδισε τη μεγαλύτερη και ίσως την πιο περίπλοκη και ενδιαφέροντα νομική μάχη κατά του Food & Drug Administration στην αμερικανική ιστορία .

Οι νικηφόρες μάχες του με την Ηνωμένες Πολιτείες επικεντρώθηκαν γύρω από την πίστη του Δρ Burzynski's και τη δέσμευση για τα γονίδιο-απευθυνόμενα φάρμακα καρκίνου που ανακάλυψε στη δεκαετία του '70 ΄, αποκαλούμενη Antineoplastons, την οποία έχει ολοκληρώσει αυτήν την περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να εφαρμόσει λόγω έλλειψης χρηματοδότησης .

Καρκίνος ,Εξουσία , Απάτη , Διαφθορά

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 


Ισχυρίζονται, θρασύτατοι επιστήμονες και ερευνητές, ότι κάνουν ό,τι μπορούν για να έχει στη διάθεσή της η ανθρωπότητα τα τελευταία σούπερ-φάρμακα που θα μας σώσουν, τα οποία μάλιστα πουλούν πανάκριβα και απαγορεύουν σε άλλους να φτιάχνουν αντίγραφα για τους κοινούς θνητούς δηλ. τους φτωχούς.
Η ιατρική είναι ένας ακόμα τομέας όπου φαίνεται ξεκάθαρα η κτηνωδία της εξουσίας και των υποτακτικών της, που κάνουν ό,τι μπορούν για να εκμεταλλευτούν όσο μπορούν περισσότερο τις κοινωνικές δυνάμεις, την ενεργητικότητα των ανθρώπων. Επιχειρούν να εξαφανίσουν την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια, συστατικά στοιχεία της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας και να μετατρέψουν τον πόνο των ανθρώπων σε ευκαιρία για κέρδος και διατήρηση του καθεστώτος επιβολής της εκάστοτε εξουσίας πάνω στις κοινωνίες. Ειδικά πάνω στο θέμα του καρκίνου που εξοντώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, η κατάσταση δείχνει ιδιαίτερα τραγική, όσο ο άνθρωπος μένει εγκλωβισμένος σε περιβάλλοντα που μολύνονται συνέχεια από τοξικές χημικές ουσίες και τον αποξενώνουν από τις φυσικές, διατροφικές και μη, συνήθειές του.

Αυτόματοι υπότιτλοι στα εκατομμύρια βίντεο του YouTube

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Το YouTube ανακοίνωσε ότι πλέον τα εκατομμύρια βίντεο που φιλοξενεί, θα αποκτήσουν αυτόματους υπότιτλους, κάτι που θα τα καταστήσει πιο προσβάσιμα σε κωφούς και άτομα με προβλήματα ακοής. Η εταιρία, που ανήκει στη Google, δήλωσε ότι η πρωτοβουλία της, η οποία βασίζεται στις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, αποτελεί του μεγαλύτερο online πείραμα του είδους του στον κόσμο.