Εισβολή στον Έβρο σχεδίαζαν Τούρκοι αξιωματικοί

Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Εισβολή στον Έβρο και «μικρής εμβέλειας συγκρούσεις με την Ελλάδα» φέρεται να προέβλεπαν τα επί μέρους σχέδια του «Σχεδίου Βαριοπούλα», που κατέστρωσε πριν από λίγα χρόνια ομάδα ανώτερων και ανώτατων Τούρκων αξιωματικών, έχοντας ως στόχο την τεχνητή δημιουργία έντασης με τη χώρα μας και τη διαμόρφωση συνθηκών ανωμαλίας στην Τουρκία, προκειμένου να ανατραπεί έτσι η κυβέρνηση Ερντογάν. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει χθεσινό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Ταράφ», που έφερε όλο το θέμα στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες.
Παράλληλα, η ίδια εφημερίδα δημοσίευσε και την παρουσίαση που έκανε ένας Τούρκος συνταγματάρχης στο πλαίσιο του σχεδιασμού της «Βαριοπούλας», κατά την οποία αναφέρεται πώς εξαναγκάστηκαν πριν από δεκαετίες σε φυγή οι Έλληνες της Ίμβρου.

Η Εβραϊκών συμφερόντων “τράπεζα Βαμπίρ“ GOLDMAN SACHS και ο ξεκάθαρος ρόλος της

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

ΠΩΣ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ “ΤΡΑΠΕΖΑ-BAMΠΙΡ“ GOLDMAN SACHS ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ - ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ”

Ενδιαφέρον θα ήταν να μάθουμε εάν η Γκόλντμαν Ζακς διατηρούσε ή και συνεχίζει να διατηρεί κάποιον “τοποτηρητή” και στα καθ’ ημάς και σε ποιο ακριβώς πόστο. Σε κυβερνητικό ή μήπως σε κρατικό που πάντως επηρεάζει καθοριστικά κρίσιμες κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την οικονομία και τη διαχείριση των δημοσιονομικών μας προβλημάτων;

Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Πως θα σας φαινόταν αν ο προπονητής του Ολυμπιακού έπαιζε 100 εκατομμύρια στο Προ-Πο, ποντάροντας στην ήττα και τον υποβιβασμό της ομάδας του και συνιστώντας στους φίλους του να κάνουν το ίδιο; Τι θα έκαναν οι οπαδοί των Ερυθρολεύκων σε έναν τέτοιο προπονητή;
Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι κάνει η τράπεζα Γκόλντμαν Ζακς, κύριος σύμβουλος επί σειρά ετών των ελληνικών κυβερνήσεων σε θέματα χρέους και ιδιωτικοποιήσεων, προνομιακός συνομιλητής των Πρωθυπουργών και από τους κύριους διαχειριστές του δημόσιου χρέους μας. Με το ένα χέρι, η τράπεζα κερδίζει δισεκατομμύρια από τις “συμβουλές” της και τη διαχείριση του χρέους. Με το άλλο, παίζει στην αγορά CDS ποντάροντας στη χρεωκοπία της Ελλάδας, σε στενή συνεργασία με το κερδοσκοπικό χετζ φαντ Πόλσον, που κέρδισε του κόσμου τα λεφτά στην κρίση του 2008.