Τι είναι ανατολικά της Σαμοθράκης ;

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010 | 5 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Ψάχνοντας στον χάρτη της google eart είδα την παρακάτω περίεργη απεικόνηση ανατολικά της Σαμοθράκης ( μέσα στον κύκλο).
Όταν "πλησίασα" λίγο ακόμη υπήρχε μία φωτογραφία ... κλικάρισα πάνω και βγήκε η φωτο που ακολουθεί παρακάτω
Αναρωτιέμαι αν έχει σχέση με την άντληση πετρελαίου από τους Τούρκους που αναφέραμε σε προηγούμενο post.

Ίσως κάποιος ψαράς από την περιοχή μπορεί να μας βοηθήσει .

Λίγος χρόνος έμεινε για να σκάσει η βόμβα στα θεμέλια της Ελλάδος

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Είχα πει σε παλαιότερο post πως  το 2010 είναι επικίνδυνη χρονιά για την Ελλάδα   και ακόμα παλαιότερα πως  μας κυβερνούν προδότες  . Και όπως δείχνουν τα πράγματα επιβεβαιώνομαι απολύτως .  Η προσφώνηση της Μπενάκη στον Κάρολο Παπούλια κατά την ορκομωσία του τα λέει όλα . Ας την θυμηθούμε :

«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης , τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης ,της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη , τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης »
Εδώ και λίγο καιρό τα βιώνουμε όλα αυτά . Μόλις προ μηνός ο Παπανδρέου μας είπε  πως κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία .
Διαφαίνεται λοιπόν πως όλα είχαν σχεδιαστε'ι και μελετηθεί  χρόνια πριν και οι Ελληνικές κυβερνήσεις συμμετείχαν σ΄αυτο και δώσαν την συγκατάθεσή τους για την καταστροφή της πατρίδας μας ! 
Ερωτώ λοιπόν  ... είναι έτσι ;  Αν δεν είναι τότε η απάντηση στα ερωτήματα παρακάτω θα είναι καταφατική .
  •  θα πληρώσουν οι μεγαλοκαρχαρίες που θησαύρισαν και θησαυρίζουν ακόμη εις βάρος του Ελληνικού λαού , μιζάρωντας τους δοσίλογους  υπουργούς  για να παίρνουν δημόσια έργα σε τιμές πολλαπλάσιες του πραγματικού κόστους ;
  •  θα φέρουν νόμο για το πόθεν έσχες των βουλετών και ανώτερων δημοσίων υπαλλήλων ;
  • θα πληρώσει φόρο η εκκλησία ;
  • θα τιμωρηθεί επιτέλους κανείς πολιτικός γιά την κατάντια αυτής της χώρας ;
  • θα προχωρήσει  η Ελλάδα σε άντληση πετρελαίου και εν γένει σην εξαγωγή του ορυκτού πλούτου της (ουράνιο , χρυσό , σπάνιες γαίες κλπ) ;
  • θα πληρώσουν οι τράπεζες απ΄ τα υπερκέρδη που ΄κάναν αφαίμαξη  από τον Ελληνικό λαό ;
Νομίζω όμως πως τις απαντήσεις τις ξέρετε ... ΟΧΙ !!! Πάλι εμείς θα πληρώσουμε ...
Ετοιμαστείτε λοιπόν... το 2010 μόλις μπήκε και αυτό που δεν έγινε ακόμη (επίσημα τουλάχιστον) είναι η παράδοση της εδαφικής μας κυριαρχίας .
Ένα θερμό επισόδειο στο Αιγαίο , κάποια προβοκάτσια απο ξένες μυστικές υπηρεσίες και το φιτίλι θα ανάψει . Απλά να το περιμένετε ...