Τελευταία νέα από την Προμηθέα - Η υγεία της μητέρας της - Το μέλλον της

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Επιστολή από την Προμηθέα :

Επειδή τα τοπικά νέα μεταφέρουν εσφαλμένες πληροφορίες σας στέλνω τα γεγονότα ως συνέβησαν στις 17 Ιανουαρίου 2011.

Τα γεγονότα στις 17 Ιανουαρίου 2011 έχουν ως εξής.

Κατά της 12 το μεσημέρι Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011, μέρα σχόλης [Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ Ημέρα] αφού η μητέρα μου και εγώ είχαμε το πρωινό μας, καθαρίσαμε την κουζίνα μας, και ήπιαμε τον καφέ μας, εκείνη βγήκε για την ημερήσια προσευχή της έξω στην αυλή, και εγώ πήγα για......
μελέτη.
Συντομότατα όμως η μητέρα μου γυρίζει πίσω ταραγμένη λέγοντας μου ότι κάποιος με το αυτοκίνητο του προσπαθεί να σπάσει την καγκελόπορτα της φραγμένης μας αυλής, που οδηγεί στην οικία μας.
Έστειλα την μητέρα μου να φέρει την φωτογραφική μηχανή, και εγώ πήγα να δω ποιος είναι. Όταν πήγα στην θήρα, είδα τον Κύρο, και του είπα «GET LOST!!!»
Η μητέρα μου, μου έφερε την μηχανή . Της είπα ότι είναι ο Κύρος. Εκείνη με καλή διάθεση πήγε προς αυτόν να τον προσκαλέσει και να τον φιλοξενήσει, πιστεύοντας ότι μία έλλογη συζήτηση θα έφερνε αίσιο τέλος και ειρήνη μετά από τόσα χρόνια πολέμου που είχε κηρύξει ο Κύρος εναντίων της.
Εγώ ήμουν έτοιμη να φωτογραφίσω αυτό το κάθαρμα που μου έχει κάνει την ζωή μαρτύριο για 4 χρόνια και να δώσω το υλικό στην αστυνομία.