Αν αληθεύει , είναι η πιο εκπληκτική είδηση των τελευταίων εκατό χρόνων !!! Απίστευτος ο Πούτιν !!!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος έβγαλε ο Πούτιν!!!

Την ίδια στιγμή που οι γελοίοι του ΔΝΤ ζητούν "διαρθρωτικές αλλαγές" για να αποσαθρώσουν την κοινωνία, ο...
πρόεδρος της Ρωσίας συγκρούεται με τους συνεταίρους του τρόμου αφού πρώτα ρήμαξε τους ντόπιους ολιγάρχες – συνεργάτες του ΔΝΤ.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sibilla, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, στενού συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, του Στρως Καν κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Vladimir Putin εξέδωσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης εναντίον του «Τρομοκράτη Χρηματιστή George Soros»!

Πανικός στο διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα!

Αναλυτικά εδώ: Putin dichiara guerra a George Soros & Co. (Ο Πούτιν κηρύσσει πόλεμο στον George Soros & σια)

Διαβάστε πως είχε απαντήσει ο Πούτιν στο ΔΝΤ όταν ζητούσαν συνέχιση των "Μεταρρυθμίσεων" και των "διαρθρωτικών αλλαγών" την ώρα που ο λαός του λιμοκτονούσε μετά την ηγεσία του Ρώσου Παπανδρέου, του Γιέλτσιν εδώ.


πηγή
ΥΓ. Περιμένουμε επιβεβαίωση ... H pravda και η Φωνή της Ρωσίας , δεν αναφέρουν τίποτε για το περιστατικό ... ίσως να είναι μούφα ...

Τι είπε ρε το πράγμα

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Το μνημόνιο είναι ευτυχία ; Δηλαδή από ευτυχία αυτοκτόνησαν 1727 Έλληνες τα τελευταία δύο χρόνια ρε χοντρομαλάκα ; Να σου μεταφέρουμε τότε λίγη απ΄την ευτυχία μας ρε κουραδομηχανή , μπας και μπεις και εσύ στην λίστα ... γομάρι ...