Αποκάλυψη-βόμβα: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ. Φάουτσι έδωσε πολλά εκατ. για τη δημιουργία πολλών επικίνδυνων κορωνοϊών για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 


Αποκάλυψις-βόμβα: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ. Φάουτσι έδωσε πολλά εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία πολλών επικίνδυνων κορωνοϊών προοριζόμενων να ενσωματωθούν στα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!


Πριν λίγες εβδομάδες ο Δρ. Φάουτσι ΩΡΚΙΣΘΗ ΕΝΩΠΙΟΝ των ΠΑΝΤΩΝ ότι δεν εδόθησαν ΠΟΤΕ πολλά εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΩΝ σε εργαστήριο της Ουχάν της Κίνας πριν μερικά χρόνια. Μιλάμε για την επικίνδυνη μέθοδο αναπτύξεως ιών θανατηφόρων που λέγεται… gain-of-function research.

Και τώρα πια ξέρουμε ότι έλεγε…ΨΕΜΑΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ο Φάουτσι διότι έχει πλέον αποδειχθεί ότι η διοίκηση Ομπάμα χρηματοδοτούσε όλα αυτά για το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID) των οποίων ηγείται εδώ και 40 χρόνια ο ίδιος ο ΦΑΟΥΤΣΙ!

Αυτού του τύπου ύπουλες και επικίνδυνες έρευνες διεξήχθησαν από τον Ralph S. Baric στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας έως το 2014., οπότε η κυβέρνηση των ΗΠΑ εξέδωσε απαγόρευση χρηματοδότησης αυτού του τύπου εργαστηριακών ερευνών από ομοσπονδιακές πηγές. Ήταν εκεί που αποφασίστηκε η…ΥΠΕΡΑΚΤΙΑ μεταφορά αυτού του είδους ερευνών• πιο συγκεκριμένα, στην…Κίνα!

3,7 εκατομμύρια δολάρια καταβλήθηκαν σε έναν οργανισμό που ονομάζεται ECOHEALTH ALLIANCE ο οποίος διαβίβασε, κρυφά, τα χρήματα στο εργαστήριο στο Γουχάν της Κίνας για τη συνέχιση αυτών των επικίνδυνων ερευνών. Δείτε τώρα το σχετικό απόσπασμα…




Τα ακόλουθα έγγραφα αποδεικνύουν 100% ότι ο Δρ Fauci και εψεύδη και ψευδόρκισε, ενώπιον του Κογκρέσου, όταν είπε ότι ο οργανισμός του δεν χρηματοδότησε ποτέ αυτόν τον τύπο ερευνών!!! ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ…ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ!!!

Ο τίτλος είναι «SARS-like WIV1-CoV poised for human emergence», δηλαδή, «Το WIV1-CoV που μοιάζει με SARS είναι έτοιμο για ανθρώπινη εμφάνιση».

Εν ολίγοις, το έγγραφο, που δημοσιεύθηκε το…2016, επιβεβαιώνει 100 τοις 100 το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο Δρ. Φάουτσι και οι οργανισμοί συνέχιζαν να ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τέτιου είδους σατανικές έρευνες με λεφτά των…ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ και τούτο μάλιστα σε συνεργασία με τα εργαστήρια της…ΟΥΧΑΝ (WUHAN) ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!

Στο εν λόγω έγγραφο, ευχαριστούν κιόλας την Δρ Zhengli-Si του Ινστιτούτου ιολογίας Wuhan για τη συμβολή της στις έρευνες!!! Μιλάμε για την γνωστή και…ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ «ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΔΩΝ»!!!…

Την ευχαριστούν για…

Για την πρόσβαση στις αλληλουχίες Bat CoV και το πλασμίδιο της πρωτεΐνης spike WIV-1-CoV.

For access to bat CoV sequences and plasmid of WIV-1-CoV spike protein.

ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΠΤΎΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ…ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ-ΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ…ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ… «CoV». ΔΗΛΑΔΗ,…ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, COVID!!!

Δείτε τώρα τα έγγραφα!!!…






Και ΓΙΑΤΙ ανέπτυσσαν τόσο καιρό αυτήν την ομάδα λίαν λοιμοδών κορωνοϊών;;; Μα…ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΆΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Και αν αμφιβάλλετε για αυτό, τότε, ρωτήστε την ΠΡΩΗΝ συναδέλιφισσα του Δρ. Φάουτσι, την Δρ. Judy Mikovits που στο παρακάτω βίντεο μας τα εξηγεί όλα αυτά, λεπτομερώς, σε πρόσφατη συνέντευξη!!!

ΕΚΕΙ ΣΕ «ΠΙΑΝΕΙ» Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ, ΜΕ ΤΟ…ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ…«ΕΞΩ»• ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΟΡΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ…ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, Κ.Ο.Κ.!!!

ΤΟ GAIN-OF-FUNCTION REASEARCH ΔΙΕΞΑΓΕΤΟ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΤΩΝ…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ…ΘΕΤΙΚΟΙ ΜΕ…ΚΟΡΩΝΟΪΟ;;; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! ΕΙΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ-ΑΚΙΔΕΣ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΡΑΓΝΙΣΜΟ ΤΩΝ…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕΤΑ…ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΘΡΌΜΒΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΗΜΙΚΡΑΝΕΙΕΣ,  ΑΠΟΒΟΛΛΕΣ, κτλ.) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ…ΘΑΝΑΤΟ;;;!!! 

Η ΔΡ. JUDY ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΦΑΟΥΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ…ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ» ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΙΣΤΗΜΗ» ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!!!



Πηγή: http://greeknewsondemand.com/2021/06/07/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%b2%cf%8c%ce%bc%ce%b2%ce%b1-%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%83-%ce%b1%cf%80%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%89%ce%bd-%ce%b4%cf%81-%cf%86%ce%ac%ce%bf/