ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο



Ευάγγελος Βενιζέλος : Πολιτισμικός δολοφόνος της Ελλάδος

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ
Δρα ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟΥ

ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
Δαφνομήλη 5, 114-71 Αθήναι, τηλ 01 36.10.251

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


ΕΛΛΗΝΕΣ!


Μετά από 15ετείς Δικαστικούς αγώνες, από το 1983 που διώχθηκα παράνομα και βίαια από το Σπήλαιο "του Αρχανθρώπου" στα Πετράλωνα Χαλκιδικής, η Ανθρωπολογική Εταιρεία Ελλάδος, της οποίας υπήρξα πρόεδρος επί σειρά ετών, δικαιώθηκε σ' όλες τις Δικαστικές Αποφάσεις.
Το Εφετείο Αθηνών με την 3.798/97 απόφασή του, απορρίπτει κατ' ουσίαν τις Εφέσεις του ΕΟΤ και του Ελληνικού Δημοσίου και διατάσει με απόγραφο "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ", να γίνει εκτελεστή η απόφαση 8507/96 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σε εφαρμογή δύο αποφάσεων του Αρείου Πάγου, η οποία υποχρεώνει το Ελληνικό Δημόσιο να παραδώσει στην ΑΕΕ την χρήση του Σπηλαίου των Πετραλώνων, των κτισμάτων, (Μουσείου, Εργαστηρίου, Βιβλιοθήκης, Αναψυκτηρίου, Εκδοτηρίου) και της εν γένει περιοχής και σε περίπτωση αρνήσεώς τους να αποβληθούν βιαίως, καθώς και την άμεση και οριστική επανεγκατάσταση της Ανθρωπολογικής Εταιρείας Ελλάδος στο χώρο των ερευνών της, ως της μόνης κατάλληλης να συνεχίσει το ερευνητικό της έργο στη γύρω περιοχή. Διατάσει δε όλες τις Αρχές να συνδράμουν στην εκτέλεση της απόφασης.
Δυστυχώς όμως, αντιτάχθηκε έντονα σ' αυτές τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος τέθηκε επικεφαλής ενός πλέγματος συμφερόντων, που επιδιώκουν την εξόντωση του έργου και του κύρους της ΑΕΕ και εμού προσωπικά.

ΕΛΛΗΝΕΣ!

Αδίστακτα συμφέροντα, περιφρονούν τις Δικαστικές Αποφάσεις και την εφαρμογή τους "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ" και κινήθηκαν άμεσα εναντίον του προσώπου μου, γιατί οι έρευνες και οι αποδείξεις μου για την καταγωγή των Ελλήνων και την προέλευση του ανθρώπου γενικότερα, καταρρίπτουν τις μέχρι σήμερα αντίθετα κρατούσες αβάσιμες και αναπόδεικτες θεωρίες.
Με τις Ανθρωπολογικές μου έρευνες, κατά την διάρκεια της επιστημονικής μου σταδιοδρομίας, κατέρριψα τις ανθελληνικές θεωρίες για την εξαφάνιση της βιολογικής συνέχειας του λαού της Ελλάδας και απέδειξα με αδιάσειστα στοιχεία, τα οποία έγιναν διεθνώς παραδεκτά, ότι η καταγωγή των Ελλήνων από την Παλαιολιθική εποχή μέχρι σήμερα είναι συνεχής και αδιάσπαστη.
Με τα ανθρωπολογικά στοιχεία που έφερα στο φως, μετά από μακροχρόνιες έρευνες στην Κρήτη απέδειξα ότι η καταγωγή των Κρητών από την Μινωική εποχή μέχρι σήμερα είναι αυτόχθων και όχι άλλη, όπως θέλουν να την παρουσιάζουν περίεργα κέντρα.
Με τις έρευνες μου μετά απά δεκαετίες στη Μακεδονία και ειδικά στο Σπήλαιο του "Αρχανθρώπου" στα Πετράλωνα Χαλκιδικής έφερα στο φως συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο αρχαιότερος όρθιος και νοήμων άνθρωπος της Ευρώπης, ηλικίας μεγαλυτέρας των 700.000 χρόνων, προέρχεται από δώ και ότι η περιοχή του βορειοανατολικού Αιγαίου αποτελεί την κοιτίδα του ανθρωπίνου γένους. Εδώ βρέθηκε ο Αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, τα αρχαιότερα ίχνη φωτιάς (πάνω από ένα εκατομμύριο χρόνια) και τελευταία, η κνήμη ανθρώπου που έζησε προ έντεκα εκατομμυρίων ετών.
Τα στοιχεία αυτά επαλήθευσαν ένδεκα από τα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια του κόσμου και επικυρώθηκαν ομόφωνα από δύο τουλάχιστον Διεθνή Ανθρωπολογικά Συνέδρια, τα οποία με τις αποφάσεις τους επισημοποιούν τις θέσεις της ΑΕΕ και αναδεικνύουν τον Αρχάνθρωπο ως τον αρχαιότερο νοήμονα κάτοικο της Ηπείρου μας και των οποίων το κύρος προσπαθούν επίμονα να μειώσουν, εκθέτοντας διεθνώς την πατρίδα μας.
Για τις εργασίες μου που στηρίχθηκαν σε αδιάσειστα ανθρωπολογικά στοιχεία που έφερα στο φως, με πολέμησε ανηλεώς ένα Πανεπιστημιακό κατεστημένο, γιατί ξεσκέπασα τα λάθη και τις παρανομίες τους. Στον πόλεμο αυτόν πρωτοστάτησαν ιδίως καθηγητές χωρίς καν την ειδικότητα του ανθρωπολόγου, οι οποίοι αφού κατασυκοφάντησαν τις έρευνές μου με έναν πόλεμο λάσπης, παραπληροφόρησης και αντιεπιστημονικότητας, υπέπεσαν και στο βαρύτατο επιστημονικό παράπτωμα της καταστροφής του "σκελετού του Αρχανθρώπου" και για να το καλύψουν αυτό, αμφισβητούν την ύπαρξή του. Το ίδιο κατεστημένο επιδιώκει με διάφορες μηχανορραφίες την υφαρπαγή της πνευματικής μου εργασίας, με την προσπάθεια αποπομπής της ΑΕΕ από το χώρο των ερευνών της, και για να καλύψουν λαθρανασκαφές εντός του Σπηλαίου που διαπιστώθηκαν κατά την πρόσφατη απογραφή τόσο από μένα όσο και από τον Δικαστικό Επιμελητή, καθώς και λαθραίες εξαγωγές όπως π.χ. άνω των χιλίων ευρημάτων που φυγαδεύθηκαν λαθραία στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου. Κυρίως όμως βρέθηκα στο στόχαστρο ανθελλήνων γιατί με τις θεωρίες μου στάθηκα εμπόδιο στα πονηρά τους σχέδια να παραπλανήσουν τους λαούς και να τους πείσουν ότι δεν υπάρχει βιολογική συνέχεια του λαού της Ελλάδας, ότι οι Κρήτες δεν είναι αυτόχθονες και ότι κοιτίδα του ανθρωπίνου γένους υπήρξε η Αφρική.

ΕΛΛΗΝΕΣ !

Σήμερα πρωτοστατεί του πολέμου εναντίον μου ο Υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος, με τον Διευθυντή Αρχαιοτήτων του Υπουργείου του Ι. Τζεδάκι με τον οποίο βρισκόμασταν στα δικαστήρια για την φυγάδευση στο εξωτερικό του Μινωικού μικροκεφάλου της Ζάκρου, σπανιωτάτου ευρήματος και σοβαρού αποδεικτικού στοιχείου για την καταγωγή των Κρητών. Ευρήματος του οποίου τελικά, παρόλη την ύποπτη αδιαφορία επί εικοσηπενταετία των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού με τις ενέργειες μας, τόσο τις δικές μου όσο και του "Αδέσμευτου", επέστρεψε στην Ελλάδα πριν από λίγο καιρό.
Κατά την πρόσφατη απογραφή και επεισοδιακή εγκατάσταση μας, ενώπιον Δικαστικών Αρχών, διαπιστώθηκε η απώλεια του δεξιού μοιριαίου οστού του Αρχανθρώπου, καθώς και ενός κιβωτίου με στάχτη της αρχαιότερης μέχρι σήμερα φωτιάς στη γη μας, ηλικίας πλέον του ενός εκατομμυρίου χρόνων, με σκοπό τον κλονισμό του αποτελέσματος των ερευνών μας.
Ευρήματα τέτοιας τεράστιας Επιστημονικής αξίας αν βρισκόταν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της γης, όχι μόνο τα πανεπιστήμια, αλλά και οι κυβερνήσεις και οι λαοί θα επεδίωκαν με πάθος την διεθνή αξιοποίηση τους. Γιατί στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο;
Γιατί ο Υπουργός Πολιτισμού όχι μόνο τους καλύπτει αλλά δίνει ρητή εντολή στον Νομάρχη Χαλκιδικής Β. Βασιλάκη (κατά δήλωση του), να εκτελέσει κατεπειγόντως άμεση σφράγιση του Σπηλαίου και του Μουσείου, και να μην με αφήσει ούτε δευτερόλεπτο να πλησιάσω τα δικά μου ευρήματα; Τι φοβούνται τόσο απεγνωσμένα ώστε να βάλουν ολόκληρη την εκτελεστική εξουσία όχι μόνο να παρεμποδίσει την εκτέλεση των Δικαστικών Αποφάσεων αλλά και να μου επιτεθούν με τραμπούκους για να με εξουδετερώσουν άμεσα σαν επικεφαλή των ανασκαφών και του Μουσείου; Τι προσπαθούν να καλύψουν;
Τι ήθελε νύχτα στις 14/2//97 ο καθηγητής κ. Κουφός μέσα στο σφραγισμένο Μουσείο με τους συνεργάτες του, ενώ εκκρεμούσε Δικαστική Απόφαση;
Γιατί η διεύθυνση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας του ΥΠ.ΠΟ με επικεφαλής τον κ. Τζεδάκι, εξαπέλησε εναν πόλεμο λάσπης και παραπληροφόρησης εναντίον της ΑΕΕ; Γιατί επικεφαλής της Εφορείας Παλαιοανθρωπο-λογίας-Σπηλαιολογίας, που ίδρυσα εγώ στο ΥΠ.ΠΟ είναι μια νομισματολόγος, ηοποία δέν μπήκε ποτέ σε σπήλαιο και παρόλα αυτά διατάσσει τη σύλληψη μου, για παράβαση του νόμου "περί αρχαιοτήτων", πρίν ακόμη προλάβω να αγγίξω τα ευρήματα μου; Τέλος, γιατί ο ίδιος ο Υπουργός λυσσαλέα προσπαθεί να απομακρύνει εμένα και την ΑΕΕ και μπαίνει επικεφαλής μιας τόσο αισχρής και ύποπτης εκστρατείας;
Για όλες αυτές τις ενέργειές μου κυνηγήθηκα ανηλεώς, ξυλοκοπήθηκα και διώχθηκα, γιατί οι εντολές ήταν να με εξουδετερώσουν. 1/4μως στάθηκα όρθιος και πολέμησα και από το 1983 αναγκάστηκαν να παρανομήσουν και να καταφύγουν στην επιστημονική οικονομική και ανθρώπινη εξόντωσή μου,
Ενώ αφιέρωσα την ζωή μου και την περιουσία μου υπερασπιζόμενος, από τα νεανικά μου χρόνια, την Επιστήμη την Αλήθεια και την Πατρίδα μου, κάνοντας το καθήκον μου σαν Επιστήμονας και Έλληνας, για αντάλλαγμα δέχθηκα λάσπη, ύβρεις, διώξεις και προπηλακισμούς. Έτσι αμείβει η πολιτείατα παιδιά της;
Επειδή εγώ έκανα το καθήκον μου απέναντί σου Ελληνικέ Λαέ, ζητώ τώρα από σένα να έρθεις να υπερασπιστείς και να πολεμήσεις αυτή την ετερόκλητη ομάδα που σκοπό έχει την εξόντωσή μου. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεσηκωθείς και θα τσακίσεις όλους αυτούς που στο πρόσωπό μου μάχονται την Αλήθεια την Δικαιοσύνη την Επιστήμη με μόνο σκοπό να πλήξουν εσένα τον Ελληνικό Λαό και τα συμφέροντά σου. Για όλους αυτούς τους λόγους, σας απευθύνω έκκληση ,Έλληνες, και ζητώ την συμπαράσταση σας για την δικαίωση του αγώνα μας.

Dr, Καθηγητής Άρης Πουλιανός
Μέλος του Μονίμου Διεθνούς ΙνστιτούτουΑνθρωπολογικών
και Εθνολογικών Επιστημών της UNESCO.