Λοιπόν λιμοκοντόρε δημοσιοκάφρε Τέλλογλου , τελικά είσαι πολύ μαλάκας !

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 Ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ὁ στόχος ἦταν νὰ κλείσουν οἱ μικρὲς ἐπιχειρήσεις...
 Αυτή πρέπει να είναι μόνιμα η φάτσα σου τομάρι ...

Κατι τέτοια σκουπίδια  βλέπεις και ακούς και θέλεις να είχες το κουράγιο να τους σφάξεις στο γόνατο ...
Ακούστε τι είπε το μαλακισμένο υποκείμενο :Τι είπε ρε το πράμα !
- "Σαν επεγγελματίας έχεις κιάλλες επιλογές , να γίνεις υπάλληλος !"
Μα είναι επαγγελματική επιλογή αυτή ρε κατακάθι ;  Και που στο διάολο θα βρει επιχείρηση να δουλέψει με την επίσημη ανεργία στο 27% και με την πραγματική κοντά στο 35% ;

-"Διαπραγματεύεσαι το μισθό σου" λέει το ζώον !
Που ζεις ρε πατσαβούρα ! Όποιος τόλμησε να μην υπογράψει μείωση μισθού, από όλες τις επιχειρήσεις που προχώρησαν στην κίνηση αυτή , απλά απολύθηκε ! Ακούς γάιδαρε ... απολύθηκε !

Στη ερώτηση της Πόπης αν ζει αυτός με 500 ευρώ δεν απάντησε το τομάρι  , αλλά παραδέχτηκε πως σκοπός της τρόικας ή των αλλιώς των θεσμών , είναι να κλείσουν όλες τις μικρές επιχειρήσεις ... και το λέει ατάραχος , υπεροπτικά , αλαζονικά ... άντε ρε γαμήσου κοπριά ...Ραχήλ Μακρή στη Νάνα Μούσχουρη: “Μην ξαναπιάσεις τους Έλληνες στο στόμα σου”!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

rachil-mousxouri-696x435

Σκληρές τάπες της Ραχήλ Μακρή στη Νανά Μούσχουρη με αφορμή συνέντευξη της τελευταίας σε γερμανικό περιοδικό στο οποίο αναφέρει ότι είναι θυμωμένη με την Ελλάδα και ότι η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο την Ευρώπη παρά το αντίστροφο.

Η πρώην βουλευτής έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

Η κυρα ΝΑΝΑ που δεν ζει καν στην χώρα είναι και οργισμένη με τους Έλληνες που δεν πληρώνουν τα χρέη στα φιλαράκια της τους Ευρωπαίους. Για ποιο χρέος μιλάς ακριβώς; Για ποια δόση μιλάς;
Οι δόσεις πληρώνονται κανονικά για ένα παράνομο χρέος που δεν πήγε ποτέ στα χέρια των Ελλήνων που εγκαλείς. Δεύτερον δεν σε είδα να θυμώσεις με τους φίλους σου για τα δικά τους χρέη ήτοι κατοχικό δάνειο και γερμανικές αποζημιώσεις ούτε για τους κλεμμένους αρχαιολογικούς θησαυρούς και τα κλεμμένα των φίλων σου Γάλλων που κρατάνε στα μουσεία τους και πλουτίζουν.
Άντε κυρα μου με τα φιλαράκια σου και μην ξαναπιάσεις τους Έλληνες στο στόμα σου.

masternews.gr