Σελτζούκοι ροπαλοφόροι καραδοκούν. Χαγάνοι ορνεοκέφαλοι βυσσοδομούν. Σκυλοκοίτες και νεκρόσιτοι κι ερεβομανείς κοπροκρατούν το μέλλον

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011 | 4 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 Αυτόκλητος υποστηρικτής της ιστορικής αλήθειας ο εικονιζόμενος .
 Είπε λοιπόν ο "μεγάλος" Κώστας Βαξεβάνης τα παρακάτω στα οποία παρενθέτω απαντητικά σχόλια .

Του έλληνος ο τράχηλος ως γνωστόν, ζυγό δεν υπομένει. (Σωστό!) Τώρα τι το ιδιαίτερο έχει ο τράχηλος μας και δεν υπομένει, δεν μπορώ να το φανταστώ. (Ο δικός σου τράχηλος δεν είναι προφανώς Ελληνικός διότι αν κρίνουμε από το επώνυμό σου μάλλον τουρκόσπορος κηπουρού είσαι) Άσε που όταν λένε δεν υπομένει, προφανώς εννοούν πως δεν υπομένει πάνω από 400 χρόνια. Γιατί τόσα υπομέναμε τους Τούρκους.(Ναί , τόσα υπομείναμε διότι κάποιοι τουρκόσποροι σαν και του λόγου σου  φρόντιζαν να καταπνίξουν κάθε προηγούμενη επανάσταση )

Δημήτρης Νανόπουλος/Dimitri Nanopoulos : Ο κορυφαίος έλληνας φυσικός

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




Ο κορυφαίος έλληνας φυσικός μιλάει με πίκρα, απογοήτευση, αλλά και οργή για την κατάντια του ελληνικού Πανεπιστήμιο και την διαλυμένη Παιδεία της χώρας. Ένα βίντεο με όλες τις δηλώσεις του στην εκπομπή που προκάλεσε αίσθηση για τις αποκαλύψεις και τις σκληρές αλήθειες που ακούστηκαν.

Η ιλαροτραγωδία του να σε κυβερνούν ανίκανοι και ψεύτες

| 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


[ Γεώργιος Παπανδρέου , Φούρνοι Ικαρίας, 1 Μαΐου 2009 : Πιστεύω ότι αυτά τα νησιά, αυτά τα μικρά νησιά μας, τ' απομακρυσμένα αυτά νησιά, είναι τα διαμάντια της χώρας μας. Έχουν την παράδοση, έχουν τα γνήσια προϊόντα, τ' αγνά και τα παραδοσιακά. Αυτή την παράδοση πρέπει και να την κρατήσουμε αλλά και να την αξιοποιήσουμε, διότι είναι μια αξία για την ανάπτυξη του τουρισμού μας, για την ανάπτυξη υπηρεσιών αναψυχής, ψυχαγωγίας, υγείας, και των πολιτών μας αλλά και ευρύτερα, των ξένων που έρχονται να επισκεφθούν τη χώρα μας.
  Ερώτηση : Γιατί τα πουλάς τότε ρε ινστρουκτορα οικονομολόγε ;


Όταν η ανικανότητα συναντά την εξουσία δημιουργείται ένα εκρηκτικό μίγμα ...
ονομάζεται δε αυτό "Ελληνικό κοινοβούλιο" ! Παρακάτω καταγράφετε μία από τις πάμπολλες αρνητικές συνέπειες αυτού του μίγματος .

Πωλούνται 12 Ελληνικά Νησάκια!

Δώδεκα από τα ωραιότερα ελληνικά νησάκια στο Αιγαίο, κοντά στην Αθήνα και στην Πελοπόννησο βγαίνουν ήδη στο σφυρί με μεσίτη την εταιρεία Private Islands Inc που έχει έδρα τον Καναδά. Τα νησάκια που πωλούνται είναι:
Καρδιώτισσα: στο Κεντρικό Αιγαίο κοντά σε Φολέγανδρο και Σίκινο. 280 στρέμματα, τιμή πώλησης: 6.500.000 ευρώ.