Ετοιμάζεται το χάπι της μακροζωίας ! Έχει σχέση με την Ελλάδα;

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

keimeno_hapi

Μεγάλο ντόρο έχουν κάνει τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα σχετικά με το νέο χάπι που προκαλεί επιμήκυνση της ζωής και της γήρανσης κατά τουλάχιστον 30 χρόνια.
Μέχρι στιγμής τα πειράματα κατά τις αναφορές γίνονται σε σκουλήκια με θεαματικά αποτελέσματα και όπως αναφέρουν δόθηκε το πράσινο φως να γίνουν και στον άνθρωπο.
Μάλιστα κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι έδειξε προσωπικό ενδιαφέρον και ο Β. Πούτιν ο οποίος επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις που γίνονται τα πειράματα.
Ο Γκόρτον Λιθγκοου του Bouck Institute on Ageain στην Καλιφόρνια ένας από τους εισηγητές της μελέτης αναφέρει ότι η δραστική ουσία του φαρμάκου είναι η μετδορμίνη που έχει την ικανότητα να αυξάνει τον αριθμό των μορίων οξυγόνου που απελευθερώνονται σε ένα κύτταρο και αυτό του αυξάνει την μακροζωία και ευεξία του, στα σκουλήκια που δοκιμάστηκε όχι μόνο άρχισαν να γερνούν ποιο αργά αλλά ήταν πολύ ποιο υγιή ποιο δυνατά και το δέρμα τους ήταν σαν να ήταν πολύ νεότερα ηλικιακά. Σχετικές δραστικές ουσίες χρησιμοποιήθηκαν για την θεραπεία του σακχάρου παλαιοτέρα .
Τα πρόωρα δημοσιεύματα ξεκίνησαν το 2012 και ανέφεραν για πειράματα στην Σιβηρία με το όνομα του φαρμάκου τότε G5 που το δοκίμασαν οι ίδιοι οι επιστήμονες και μάλιστα με την συμβολή στρατιωτικών στελεχών του ρώσικου στρατού για όλα αυτά θα βρείτε το δημοσιογραφικό υλικό στις πηγές που θα σας παραθέσω παρακάτω.
Σχετικό πείραμα που έγινε σε ποντίκια που είχαν λάβει το G5 ήταν δραστήρια και υγιή ο γεροντολόγος Γιούρι Κόνεφ κάνει δυλώσεις για θαυματουργά αντιγηραντικά σκευάσματα όμως και ό ακαδημαϊκός Βλαντίμιρ Σκουλατσόφ που άρχισε τα πειράματα το 1969 αλλά απείχαν από την νίκη με τον χρόνο. Το τότε G5 θα ήταν για πολλές ασθένειες μαζί με την νεότητα αλλά τότε φάνταζε ακατόρθωτο ενώ σήμερα όχι, 4 χρόνια μετά. Οι δραστικές ουσίες περνούσαν από βιολογική επεξεργασία μέσα από οργανισμό για να δοθεί η θαυματουργή ουσία από έκκριση ζωντανού οργανισμού, τα αποτελέσματα θα φανούν σε λίγους μήνες και ας ελπίσουμε ότι θα λύσουν πολλά προβλήματα υγείας που ταλαιπωρούν το ανθρώπινο είδος. Από πού όμως βγήκε το όνομα G5? Θα δώσω μία απάντηση από την συνέντευξη του Κόνεφ (GREECE –E) ίσως από την μυθολογία των ημίθεων να το είπε έτσι. Κάποιος από την ομάδα είπε ότι παρόμοιο χρησιμοποιούσε στην Αίγυπτο η βασίλισσα Κλεοπάτρα.
Δημοσιογραφικές έρευνες όμως αναφέρουν ότι ομάδα επιστημόνων που έχει ασχοληθεί με τα πειράματα επισκέφτηκε την Χίο είναι προφανές ότι πήγε για την μαστίχα ίσως τελικά υπάρχει η μαστίχα στα πειράματα. Χιώτης καθηγητής αναφέρει ότι σε λίγο η Ελλάδα θα είναι πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο και μάλιστα η Χίος, λίγους μήνες όμως μετά αποσύρετε από τα κοινά και ασχολείται με το ψάρεμα και τίποτα άλλο. Παράλληλα λίγο καιρό μετά κάποια Χιώτισσα αισθητικός κατεβάζει πρόταση στην Ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων με ξένους επενδυτές για την δημιουργία ινστιτούτο μελετών για την φαρμακευτική χρίση της μαστίχας ύψους 2.5 εκ Ευρώ, η επένδυση όμως ποτέ δεν έγινε μήπως είχε σχέση με τα πειράματα για το εν λόγο χάπι.
keimeno_hapi1
Ο λόγος για την τέως βουλευτή Χίου Μαρία Σταυρινούδη Σόδη η οποία έγινε βουλευτής μετά από την παραίτηση των δύο προηγούμενων, πολύ καλό για να είναι αληθινό. Τελικά η βουλευτής δεν ξανά εξελέγη αφού κατάφερε να τα βάλει με διάφορα δυνατά συμφέροντα που ήταν πάνω από τις δυνάμεις της από ότι προκύπτει. Το θέμα όμως της μελέτης παρέμεινε κλειστό για την Χίο τι έγινε άραγε; Ποιοι το έκλεισαν; Τελικά είχε εμπλοκή στην μελέτη; Αυτό θα φανεί σύντομα.
Αν όμως είναι έτσι η Ελλάδα τελικά ακόμα μία φορά χάθηκε στα συμφέροντα των ξένων ή τελικά θα βγει μπροστά με ρώσικο πρόσημο;
Dimitri Antroef
Δημοσιογράφος, Στρατιωτικός αναλυτής
Αφιερωμένο στον φίλο μου Yourra που χάθηκε στο αεροπορικό ατύχημα.