Ιστορικό έγγραφο - ντοκουμέντο

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016


Κάποτε οι κακοί χάριζαν χρέη , σήμερα οι καλοί δημιουργούν χρέη ... 

ΣΠΑΝΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ....!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ...!!

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΕ ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ (ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ…ΔΑΝΕΙΑ) ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΣΤΕΓΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΕΝΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΦΩΣ ΝΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ...

ΕΦΤΙΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΣ, ΚΑΣΤΡΑΚΙ, ΑΛΙΒΕΡΙ, ΑΓ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΚΛΠ), ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΤΙΜΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ(ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ)ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΑΥΞΗΣΕ 2,5 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΣΕ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΤΟ 1971 (7 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ), ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1968/73), ΕΞΟΠΛΙΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ (ΤΑΝΚΣ ΑΜΧ30, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ, Α7 CORSAIR, ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟΙ, ΤΟΡΠΙΛΛΑΚΑΤΟΙ, ΦΑΝΤΟΜ ΚΛΠ)...

ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΕΒΟ,ΕΛΒΟ, ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟ)...Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΑΝΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ! ΟΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ!ΚΛΠ. ...ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΜΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ... "ΣΤΟΧΟΣ"

(Ευχαριστούμε την Ειρήνη Θ. που μας έστειλε το χαρτί που έλαβε ο παππούς της από τον.."κακό δικτάτορα" για διαγραφή του χρέους του)

Ο απίστευτος Έλληνας !

Ο απίστευτος Έλληνας
Στην «καρδιά» της συσκευής του Πέτρου Ζωγράφου έφτασε η εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που προβλήθηκε ζωντανά το απόγευμα της Πέμπτης από την τηλεόραση της Ζούγκλας.

Ο εφευρέτης παρουσίασε κομμάτι κομμάτι τη θαυματουργή συσκευή που παράγει ρεύμα και υδρογόνο από νερό, προς επιβεβαίωση των λεγομένων του και προς απάντηση σε κάθε είδους... «φωστήρα» που αμφισβητεί το μέγεθος του επιτεύγματος. 

Οι αποκαλύψεις ήταν αποστομωτικές... Πουθενά μπαταρία, πουθενά οτιδήποτε «ύποπτο» σε μια συσκευή που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από αθώο νεράκι...

Ενδεικτικές του μεγέθους της επιτυχίας οι δηλώσεις του ηλεκτρολόγου-μηχανικού Παντελή Κοτσιάνη, ο οποίος ενθουσιασμένος αναφώνησε: «Με μια τέτοια συσκευή, η Ελλάδα καθίσταται η πρώτη ενεργειακή δύναμη παγκοσμίως».

Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος

Ο εφευρέτης Πέτρος Ζωγράφος


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή...

Στην έναρξη της εκπομπής, ενώπιον του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και εκλεκτών καλεσμένων, ο εφευρέτης παρουσίασε ένα πείραμα: Παραγωγή υδρογόνου από μικροκυματικό ταλαντωτή. Μία συσκευή που με δύο μικρά μεταλλάκια θα μπορούσε να προσφέρει υδρογόνο για πέντε ολόκληρες ημέρες. Τροφοδοτώντας την μόνο με νερό. Στην αρχή, για τη διενέργεια του πειράματος δόθηκαν με μπαταρία 5 volt, τα οποία φυσικά δεν απαιτούνται στη συσκευή που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα από το νερό. Σαν να λέμε... Αθήνα-Θεσσαλονίκη με 18 λεπτά του ευρώ...

Εν συνεχεία, ήρθε η ώρα της συσκευής...




Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος τροφοδότησε τη συσκευή με το νερό που έπινε. Και εγένετο φως… Οι λάμπες άναψαν, το τρυπάνι των 600 watt λειτούργησε και ο κ. Ζωγράφος απέδειξε για μία ακόμη φορά το μεγαλείο της εφεύρεσής του.

Το βολτόμετρο μέτρησε τάση εξόδου 220 volt. Παρά τη λειτουργία του τρυπανιού η τάση παρέμεινε σταθερή… Ωστόσο το τρυπάνι δεν λειτούργησε μόνο για… «εφέ». Εξάλλου, σε προηγούμενη εκπομπή μπροστά στις κάμερες είχε τρυπήσει ένα κομμάτι ξύλου.

Εν συνεχεία στη θέση του βολτόμετρου  πήρε το αμπερόμετρο. Το αποτέλεσμα και πάλι εκπληκτικό. Ο μετρητής έδειξε ένταση περισσότερα από 20 αμπέρ που είχε τη δυνατότητα να μετρήσει το αμπερόμετρο. 
Ακολούθως, για πρώτη φορά, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, η συσκευή άνοιξε...

Τα καλώδια κόπηκαν. Η συσκευή εξαερώθηκε, ώστε να εκτονωθεί ο ψυχρός αντιδραστήρας, μέσω υποπίεσης. Μέσα στη συσκευή δημιουργήθηκε κενό.

Με «όπλο» το κατσαβίδι, ο Πέτρος Ζωγράφος αφαίρεσε τα μεταλλικά καλύμματα, προκειμένου να αποκαλύψει το εσωτερικό της συσκευής του.

Στο επάνω μέρος της συσκευής υπήρχε ο υποδοχέας και η δεξαμενή του νερού. Τα χοντρά τοιχώματα της συσκευής, που αντέχει πίεση έως 20 bar αφαιρέθηκαν. 

Eμφανίστηκαν οι κυματοδηγοί, που μεταφέρουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τον μικροκυματικό ταλαντωτή στον προορισμό τους. Αφαιρέθηκε το υψίσυχνο σωληνάκι, αφαιρέθηκαν οι δίοδοι γκαν και η δεύτερη κυματοσειρά. 

Σιγά-σιγά άρχισε να αποκαλύπτεται η «καρδιά» της συσκευής. Οι δύο μεταλλικές «καρδιές», βάρους 5 κιλών η καθεμία, που μετατρέπουν το νεράκι σε ηλεκτρικό ρεύμα, καταλήγοντας σε μία πλακέτα.

Σύμφωνα με τον κ. Ζωγράφο, οι βίδες της καρδιάς ρυθμίζονται και παίζουν τον ρόλο φίλτρου για τις δύο τελικές συχνότητες. Απορρίπτουν τις υπόλοιπες και συντονίζουν το φίλτρο ώστε να βγάλουν τις επιθυμητές συχνότητες. «Μέσα στην καρδιά δημιουργείται όλη η ιστορία», ανέφερε ο εφευρέτης. Μέσα υπάρχει και η πολυμερική μεμβράνη, σε κάθε κυψέλη της οποίας βρίσκονται τα κομμάτια του μετάλλου.

 Στην «καρδιά» υπάρχει η είσοδος που μπαίνει το νερό και η έξοδος που βγάζει το υδρογόνο...

Η «περίεργη» επιμονή και καχυποψία
«Συνάντησα πολλά προβλήματα που δεν περίμενα και δεν γνωρίζω τον λόγο. Συναντήσαμε δυσκολίες από Έλληνες. Δεν βλέπουν το αποτέλεσμα, αλλά προβάλλουν περίεργες αντιρρήσεις», ανέφερε ο εφευρέτης για να εισπράξει την απάντηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου: «Η χαμηλή νοημοσύνη να αντιπαλεύεται καθετί σημαντικό».

Τέτοια ήταν η σκανδαλώδης αδιαφορία, που κάθε άλλος εφευρέτης θα είχε ήδη απευθυνθεί στις πολυεθνικές του εξωτερικού, προκειμένου να πουλήσει την πατέντα του και να θησαυρίσει. Ο Πέτρος Ζωγράφος, όμως, επιμένει πεισματικά. Η εφεύρεση είναι και θα παραμείνει ελληνική, μια «ανάσα» για τη χειμάζουσα εθνική οικονομία. Το αντίδοτο στην ανυποληψία της χώρας...

Η Ελλάδα πρώτη δύναμη παγκοσμίως

Εμφανώς ενθουσιασμένος τον λόγο έλαβε στο τέλος της εκπομπής ο φυσικός, Παντελής Κοτσιάνης.

«Η δυναμική που βγάζει η συγκεκριμένη συσκευή είναι μοναδική. Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο», αναφώνησε.

«Αρχικά, ήμουν επιφυλακτικός, αλλά αυτή η συσκευή είναι ένα μεγάλο καλό για τον πλανήτη. Συνήθως Αμερικανοί και Κινέζοι ασχολούνται με παρόμοιες πατέντες. Είτε ασχολούνται, είτε φροντίζουν να τις... εξαφανίζουν. Πώς θα γίνονται αυτοί οι πόλεμοι για το πετρέλαιο αν υπάρχει αυτή η συσκευή. Κάποιοι κερδίζουν από το πετρέλαιο. Αυτοί που το ελέγχουν γιατί να θέλουν να το χάσουν από τα χέρια τους», πρόσθεσε. «Με μια τέτοια συσκευή, η Ελλάδα καθίσταται η πρώτη ενεργειακή δύναμη παγκοσμίως», κατέληξε, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.

Δείτε την εκπομπή:



Φωτογραφίες από την παρουσίαση:

Η παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της 'Ζούγκλας'
Η παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της 'Ζούγκλας'


Το πείραμα του Πέτρου Ζωγράφου
Το πείραμα του Πέτρου Ζωγράφου


Ο Πέτρος Ζωγράφος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο
Ο Πέτρος Ζωγράφος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο


Παραγωγή υδρογόνου
Παραγωγή υδρογόνου



Ραντεβού την επόμενη Πέμπτη

«Θα επιμείνουμε μέχρι κάποιοι να ξυπνήσουν. Δεν θα μας εξαφανίσει κανείς. Θα επιμείνουμε. Δεν μπορεί να σκύβουμε τα κεφάλια και να μας λέει ο Σόιμπλε ανόητους», επεσήμανε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές της Ζούγκλας για την επόμενη Πέμπτη...


 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ Π. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Τσίπρας = Dr. Απάτη

Ιστορικό: To Έγγραφο-Ντοκουμέντο της Προδοσίας του Δημοψηφίσματος.

Αποκλειστικό-Μοναδικό.

















ΑΠΟΧΗ απ`το Δημοψήφισμα Κοροιδίας κι Απάτης.Επιστολή Τσίπρα αποδοχής Νέου Μνημονίου που ζητάει να απορρίψουμε στο Δημοψήφισμα !
ΜΟΝΑΔΙΚΟ κι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ έγγραφο- τοκουμέντο της Μεγαλύτερης Πολιτικής Απάτης στην Ιστορία μας.
Γιάνης: «Ο Τσίπρας είχε αποφασίσει πριν το Δημοψήφισμα να συνθηκολογήσει..». Ιδού το συγκλονιστικό έγγραφο που επιβεβαιώνει τον Γιάνη (ο οποίος το ξέχασε? στην συνέντευξη) και το οποίο είχα δημοσιεύσει ΜΟΜΟ ΕΓΩ με κραυγές πολλές φορές πριν το δημοψήφισμα….αλλά ως συνήθως με γράφατε και με βρίζατε. Και τώρα, νοιώθω να «εκδικούμαι» δια της δικαίωσής μου !…συγνώμην αλλά είμαι μικρόψυχος.
 
Μην γίνεστε πιόνια ανικάνων. Έχει συμφωνηθεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τα φαντάσματα και τους εφιάλτες του παρελθόντος Ν-ΠΑΣΟΚ ΚΛΠ.. Αποχή από το Δημοψήφισμα. Για την Τιμή μας.

ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ………..
Η Κυβέρνηση μας ζητάει να απορρίψουμε με το δημοψήφισμα προτάσεις των Δανειστών, τις οποίες ο Τσίπρας χθές εγγράφως τις αποδέχτηκε όλες χθές (01-07-2015!) ως ένα Νέο Μνημόνιο  με την παρακάτω επιστολή του:
Οι προτάσεις αυτές-σύμφωνα με την επιστολή αυτή του Τσίπρα- είναι οι ίδιες (με ελάχιστες ασήμαντες διαφορές) που μας πρότειναν οι Θεσμοί την 25-26/06/2015 στις Βρυξέλλες και τις οποίες ο Τσίπρας απέρριψε, κηρύσσοντας οργισμένος Δημοψήφισμα!
Κι επιπλέον ο Τσίπρας ζητάει νέο δάνειο από τον ESM («Θεσμούς») 30 δισ. (για να πληρώσει μόνο τα παλαιά δάνεια και «εσωτερικές ανάγκες» της χώρας) προτείνοντας όρους νέου Μνημονίου,
ίδιους με αυτούς που μας ζητάει να απορρίψουμε στο δημοψήφισμα !
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=718221
Το άκρως περίεργο όμως γεγονός είναι, ότι οι παραπάνω προτάσεις των Δανειστών-Θεσμών που αυτοί μας πρότειναν την 25-26/06/2015 στις Βρυξέλλες κι επί των οποίων καλείται ο Λαός να ψηφίσει, έχουν αποσυρθεί πλέον από τους δανειστές από την διαπραγμάτευση ! Συνεπώς το Δημοψήφισμα στερείται αντικειμένου κι είναι παράλογο κι άκυρο και για τον λόγο αυτόν.
ΑΥΤΗ είναι η Επιστολή Τσίπρα με την οποία αποδέχεται τις προτάσεις του Γιούνκερ (νένο Μνημόνιο) τις οποίες όμως μας ζητάει να απορρίψουμε στο Δημοψήφισμα….Παραλογισμός, Απάτη κι Εξευτελισμός του Λαού. 
Προς τον πρόεδρο της Κομισιόν
Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Προς τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας 
Μάριο Ντράγκι
Προς την διεθύνουσα σύμβουλο του ΔΝΤ
Κριστίν Λαγκάρντ
Σας γράφω για να σας ενημερώσω για τη θέση της Ελληνικής Δημοκρατίας όσον αφορά τη λίστα των Prior Actions (προαπαιτουμένων) της Staff Level Agreement όπως αυτή δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις 28 Ιουνίου 2015. 
Η Ελληνική Δημοκρατία είναι έτοιμη να δεχθεί αυτή το staff-level agreement (τεχνική συμφωνία σε επίπεδο εμπειρογνωμόνων) που υπόκειται στις ακόλουθες τροποποιήσεις, προσθήκες ή επεξηγήσεις, ως ένα τμήμα της επέκτασης του εκπνέοντος προγράμματος διάσωσης EFSF και της νέας δανειακής συμφωνίας για την οποία εστάλη αίτημα σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνιου 2015 
Όπως θα παρατηρήσετε οι προσθήκες μας είναι συγκεκριμένες και σέβονται απολύτως την ευρωστία και την αξιοπιστία του σχεδιασμού του συνολικού προγράμματος.
ΦΠΑΝα διατηρηθεί η έκπτωση του 30% στα νησιά επί των νέων συντελεστών που θα εφαρμοστούν
Δομικά δημοσιονομικά μέτραΣταδιακή αύξηση της προκαταβολής πληρωμής του ατομικού φόρου στο 100% και τη σταδιακή κατάργηση της ειδικής φορολογικής μεταχείρισης των αγροτών (περιλαμβανομένης της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης) μέχρι το τέλος του 2017.
Περιορισμό των αμυντικών δαπανών στα 200 εκατ. ευρώ γα το 2016 και στα 400 εκατ. ευρώ για το 2017 μέσα από μια συγκεκριμένη ομάδα ενεργειών, περιλαμβανομένων της μείωσης του αριθμού του προσωπικού και προμηθειών.
ΣυντάξειςΘα εφαρμοστεί πλήρως η μεταρρύθμιση του 2010 αλλά η εφαρμογή της μεταρρύθμισης του 2012 (ρήτρα μηδενικού ελλείμματος) να αναβληθεί μέχρι να εφαρμοστεί η νέα νομοθετική μεταρρύθμιση έως τον Οκτώβριο 2015
Σταδιακή κατάργηση του ΕΚΑΣ έως το τέλος του 2019 αλλά χωρίς άμεση εφαρμογή για το 20% των δικαιούχων
Όλα τα έξοδα θα καταργηθούν σταδιακά έως το τέλος του 2017 αρχής γενομένης της 31ης Οκτωβρίου 2015.
ΕργασιακάΤο νέο εργασιακό πλαίσιο θα νομοθετηθεί μέχρι το φθινόπωρο του 2015
Αγορές προϊόντωνΆμεση εφαρμογή συγκεκριμένων συστάσεων από τον ΟΟΣΑ τουριστικές ενοικιάσεις, τουριστικά λεωφορεία, άδειες φορτηγών, κώδικα δεοντολογίας για τα παραδοσιακά τρόφιμα και τους ευρωπαϊκούς κώδικες για τα οικοδομικά υλικά, απελευθέρωση επαγγελμάτων συμβολαιογράφων, αναλογιστών, και δικαστικών επιμελητών, η απελευθέρωση της αγοράς των γυμναστηρίων και η εξάλειψη ενός σημαντικού ποσοστού ενοχλητικών χρεώσεων.
Επιπροσθέτως, σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ, εφαρμογή ενός γενναίου προγράμματος μεταρρυθμίσεων συμπεριλαμβανομένων:– Δημιουργία υπηρεσιών Οne-Stop-Shop (OSS) για επιχειρήσεις (ανάλυση των βέλτιστων πρακτικών καθώς και έναν ολοκληρωμένο χάρτης πορείας ο οποίος έχει ήδη δημιουργηθεί και ολοκληρωθεί με τη βοήθεια του ΟΟΣΑ).
-Την άμεση διεξαγωγή μίας συνολικής αξιολόγησης του ανταγωνισμού σε συγκεκριμένους τομείς οι οποίοι χαρακτηρίζονται από ολιγοπωλιακές πρακτικές (π.χ. κατασκευές, χονδρικό εμπόριο, γεωργικά προϊόντα, μέσα ενημέρωσης κ.λ.π.) και υιοθέτηση των συστάσεων αναλόγως.
-Εφαρμογή μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής ενάντια στις διεφθαρμένες επιχειρήσεις και στις πρακτικές τους, για παράδειγμα στο χώρο της σύναψης δημοσίων συμβάσεων (το πρόγραμμα έχει ήδη προετοιμαστεί από τον ΟΟΣΑ).
Ο ΑΔΜΗΕ θα χωριστεί από τη ΔΕΗ σε ξεχωριστή νομική οντότητα υπό πλειοψηφική κρατική κυριότητα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.
Αλέξης Τσίπρας

ΑΛΑΛΟΥΜ
Την ίδια στιγμή, ερωτήματα προκαλούνται από το έγγραφο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών (http://www.minfin.gr/? q=el/news/news/σχέδιο-συμφωνίας-επί-της-οποίας-διενεργείται-το-δημοψήφισμα-την-κυριακή-5-ιουλίου-2015) ως το «Σχέδιο Συμφωνίας επί της οποίας διενεργείται το δημοψήφισμα την Κυριακή 5 Ιουλίου». Το επίσημα μεταφρασμένο κείμενο που παρουσιάζεται ως το κείμενο της πρότασης των θεσμών προκειμένου να ενημερωθούν οι πολίτες αναφέρει στην πρώτη παράγραφο ότι είναι μια πλήρης περίληψη «των μεταρρυθμίσεων και των νομοθετικών σχεδίων που θα αναλάβει και θα ολοκληρώσει η ελληνική κυβέρνηση, …η οποία παρουσιάζεται στους εταίρους της Ελλάδας». Τελικά θα κληθούμε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην πρόταση των θεσμών ή στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης;
Δημ. Αντωνίου