Μαθήματα ανιδιοτελούς δημοσιογραφίας ... απολαύστε το !

Σάββατο, 9 Ιουνίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


Την ώρα που εσύ έβλεπες το 56ο ριπλέι της φάπας στην Κανέλη…

Την ώρα που εσύ έβλεπες σε super slow motion replay τις φάπες του Κασιδιάρη στην Κανέλη, και παρακολουθούσες τί έχει να πει ο Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Μανώλης Καψής για το συμβάν, στην Ιρλανδία ένας Δημοσιογράφος (με το Δ κεφαλαίο) ξεβράκωνε μέσα σε 5 λεπτά την τρόϊκα και τους “σωτήρες” που μας φόρτωσε ο ΓΑΠ.

Ο Δημοσιογράφος Vincent Browne ξεβρακώνει την ΕΚΤ και όλα τα “πακέτα διάσωσης” με μια απλή ερώτηση προς τον εκπρόσωπό της, Klaus Masuch.

 Αναλογιστείτε τη στάση των ελληνικών ΜΜΕ,που τρομοκρατούν το λαό μας,μεταδίδουν ειδήσεις που θέλουν οι ισχυροί,ασκούν προπαγάνδα και καταπίεση ενώ γλύφουν ασταμάτητα τους δολοφόνους των Ελλήνων.Όταν αποκατασταθεί η δικαιοσύνη στη χώρα μας,πρέπει να γίνει λόγος για ηθική αυτουργία κατά των Ελλήνων που αυτοκτονούν και εγκαταλείπουν την πατρίδα μας κάθε μέρα και πιό πολλοί.
 
Στη χώρα που έχει μάθει να θεωρεί “δημοσιογράφους” τους υπάλληλους του Μπόμπολα, του Αλαφούζου και του Βαρδινογιάννη, η συνομιλία θα φανεί οτι έρχεται από ένα γαλαξία far far away…


πηγή1
πηγή2