Τι μας κρύβεις Ζωούλα μας ; Καλύπτεις τον νταβατζή της βουλής ; Γιατί άραγε ...

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΖΩΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ















Τα έγγραφα χωρίς υδατογράφημα, για να δούμε ποιοί δημοσιογράφοι δεν βρίσκονται στις λίστες της μίζας και της διαπλοκής. Ελεύθερη η χρήση, όπως πάντα.

Στο φως η σκανδαλώδης πληρωμή Μεϊμαράκη στους Γερμανούς, λίγο πριν τις εκλογές του 2009. 107 εκατομμύρια ευρώ τσέπωσαν σκανδαλωδώς οι Γερμανοί λίγο πριν καταγγείλουν την σύμβαση!

Το προκαταρκτικό πόρισμα στάλθηκε με την μορφή του κατεπείγοντος στον Άρειο Πάγο λίγο πριν τις εκλογές του 2015, η δικαιοσύνη κινήθηκε ταχύτατα αλλά το μέγα σκάνδαλο έμεινε στα συρτάρια της Προέδρου της Βουλής. Τα κίνητρα, πολιτικά ή άλλα, ας τα διερευνήσει η δικαιοσύνη, εάν την επομένη των εκλογών δεν έχει νικήσει η διαπλοκή. Διαβάστε με προσοχή το ιστορικό:

21/1/2015, όταν πλέον η πτώση της συμμορίας Σαμαρά – Βενιζέλου είναι εμφανής, ο εισαγγελέας Κωνσταντίνος Δάφνης στέλνει ογκώδη φάκελο με την ένδειξη «Επείγον» προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Η έρευνα έχει δείξει την εμπλοκη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Βαγγέλη Βενιζέλου, άρα πρέπει να αποστελεί το αίτημα στην βουλή.

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ 1 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΑΦΝΗΣ ΠΡΟΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

Η αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κυρία Ξένη Δημητρίου – Βασιλοπούλου παραλαμβάνει τον φάκελο και αντιλαμβανόμενη την σημασία του, μέσα σε 24 ώρες τον στέλνει στην εισαγγελέα εγκλημάτων διαφθοράς, κυρία Ράικου. Με την ένδειξη «ΛΙΑΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ».

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΡΑΪΚΟΥ

Η κυρία Ράικου παραπέμπει την υπόθεση στην κυρία Πόπη Παπανδρέου, αντιεισαγγελέα πρωτοδικών και τον κύριο Αντώνιο Ελευθεριάνο, εισαγγελέα πρωτοδικών, οι οποίοι επανέρχονται ταχύτατα στις 30/1/2015 υποβάλλοντας την δικογραφία για την οποία απαιτείται η έγκριση της βουλής για να συνεχίσει η διερεύνηση καθότι περιλαμβάνει πολιτικά πρόσωπα. Η κυρία Ράικου εγκρίνει αυθημερόν, ώστε οι εισαγγελείς να ενημερώσουν την εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Η επιστολή συντάσσεται αυθημερόν από την κυρία Παπανδρέου και τον κύριο Ελευθεριάνο με την ένδειξη «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ»!

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ

Στις 3 Φεβρουαρίου του 2015, η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου προωθεί την ποινική δικογραφία στην πρόεδρο της βουλής και στον υπουργό δικαιοσύνης, προκειμένου να εφαρμοστεί το άρθρο 86 «Περί Ποινικής Ευθύνης Υπουργών» για τον κύριο Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο!

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΠΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή είναι η πρώτη γνωστοποίηση στην κυρία Κωνσταντοπούλου για το κολοσσιαίο σκάνδαλο, που δείχνει περίτρανα γιατί υποδουλώθηκε η Ελλάδα και πως πραγματικά αποδεικνύεται ότι το χρέος είναι απεχθές και επονείδιστο.

Έξι ημέρες μετά, στις 9/2/2015, ο υπουργός δικαιοσύνης κύριος Παρασκευόπουλος διαβιβάζει και αυτός το έγγραφο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, περί «Ποινικής Ευθύνης Υπουργών». Το έγγραφο παραλαμβάνεται από την βουλή στις 11/02/2015 και καταχωρείται με αριθμό πρωτοκόλλου «88».

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Έκτοτε αγνοείται. Η κυρία Κωνσταντοπούλου υποστηρίζει ότι το «ανέφερε σε κάποια ολομέλεια» (!!) αλλά ουδείς το παρατήρησε (!!). Ποιά; Η κυρία Κωνσταντοπούλου που απηύθυνε δεκάδες φορές τον λόγο στο πανελλήνιο, από την έδρα της βουλής ή τα έδρανα, σε πανελλαδική κάλυψη και άλλες τόσες με συνεντεύξεις τύπου! Η κυρία Κωνσταντοπούλου λοιπόν, επί 7 ολόκληρους μήνες, δεν ένιωσε την ανάγκη να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό για αυτό το μέγα σκάνδαλο, γιατί το είπε λέει σε «κάποια ολομέλεια»! Αντίθετα, ξόδεψε δεκάδες ώρες για να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως «πρόδωσε την λαϊκή εντολή». Ας μιλήσουμε λοιπόν τώρα για «προδότες».

Η ουσία του σκανδάλου: Ο κύριος Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν έχει καν το δικαίωμα να επικαλεσθεί «λάθος ή άγνοια» διότι με εντολή του Κώστα Καραμανλή το 2007 είχε απορρίψει κάθε πιθανότητα πληρωμής λόγω αθέτησης των όρων της συμφωνίας από πλευράς Γερμανών.

Ο κύριος Μεϊμαράκης οφείλει να εξηγήσει πως «άλλαξε γνώμη» λίγο πριν τις εκλογές και χάρισε 107 εκατομμύρια στους Γερμανούς, οι οποίοι αμέσως μετά κατήγγειλαν την σύμβαση! Τι μεσολάβησε και έκανε ο κύριος Μεϊμαράκης αυτό το «ολέθριο λάθος»; Και τόσο βιαστικά, λίγο πριν πέσει η κυβέρνηση Καραμανλή;

ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ 1



ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ 2

Αμέσως μετά μάθαμε για το πανηγύρι της μίζας σε πολιτικά πρόσωπα, από την έρευνα της Γερμανικής δικαιοσύνης. Οι βασικοί μιζαδόροι όμως μετά την εποχή Τσοχατζόπουλου, ο Ματαντός, ο Ευσταθίου και ο διαχειριστής των λογαριασμών μίζας πολιτικών Φάνης Λυγινός, παραμένουν ελεύθεροι (!!) οι δύο εξ’ αυτών με δικαστικές αποφάσεις!

Η σκανδαλώδης συνέχεια με τον Βενιζέλο και τα υποβρύχια, γνωστή.

Έτσι εξηγούνται πολλά από την πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και την συμπαιγνία «μαύρου μετώπου» – «κόκκινης προβιάς» που φαίνεται πως είχε αποφασιστεί από νωρίς.

Τα κίνητρα όλων, εάν δεν τα βρει η δικαιοσύνη, θα τα γράψει η ιστορία για να ρίξει τους εθνικούς σαμποτέρ στο αιώνιο ανάθεμα.

Το ότι Σαμαράς, Βενιζέλος, Σόιμπλε και Λαφαζαναίοι επιθυμούσαν διακαώς Grexit με Βρετανικό δίκαιο, έχει πλέον μια ακόμα εξήγηση. Όλη η μίζα της ληστείας του Ελληνικού λαού είναι στο ασφαλές καταφύγιο της Ελβετίας και άλλων παραδείσων, περιμένοντας την κατάρρευση για να έλθει ως «επενδυτικό» όρνεο. Αυτό οφείλει ο λαός να το αποτρέψει με την ψήφο του στις προσεχείς εκλογές.