Μασόνοι; Τέκτονες; Πως είπατε ;

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015



Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΤΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ. 

ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ... 

 Υπάρχουν πολλές οργανώσεις και Τάγματα που αποτελούν μέρος της ευρείας αδελφότητας του Τεκτονισμού, όπου το καθένα έχει τη δική του δομή και την ορολογία του. Συλλογικά, τα Τάγματα αυτά μπορούν να αναφέρονται και ως μασονικοί φορείς, μασονικά τάγματα η τάγματα του Τεκτονισμού. 
Κάθε Τεκτονικό σώμα θέτει τις δικές του απαιτήσεις οι οποίες ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Ορισμένοι από αυτούς τους φορείς απαιτούν από τον υποψήφιο να είναι χριστιανός που πιστεύει στον Τριαδικό Θεό αλλά δέχονται και υποψηφίους όποιαδηποτε πίστης, εφόσον δηλώσουν πίστη σε ένα Υπέρτατο Ον.

 Ενας από αυτούς τους μασονικούς φορείς είναι και το Τάγμα του Παναγίου Τάφου, του οποίου ο πατριάρχης Ιεροσολύμων απένειμε τεκτονικό παράσημο στον Αλέξη Τσίπρα και τον όρισε Μεγαλόσταυρο του Τάγματος του Παναγίου Τάφου. Το Τάγμα του Παναγίου Τάφου των Ιεροσολύμων είναι ενα Ρωμαιοκαθολικό τεκτονικό παπικό τάγμα ιπποτών, το οποίο ιδρύθηκε ως Τάγμα των Κανόνων του Παναγίου Τάφου και υπάγεται στο Βατικανό. Εχει τις ρίζες του στον Δούκα Γοδεφρείδο του Μπουιγιόν, «Προστάτη του Παναγίου Τάφου», ηγέτη της Πρώτης Σταυροφορίας και πρώτο κυβερνήτη του Βασιλείου της Ιερουσαλήμ. 

 Ο ίδιος ενώθηκε με τον ισχυρότερο ευγενή της Σταυροφορίας Ραϊμόνδο της Τουλούζης και βάδισαν προς τα Ιεροσόλυμα. Στην πολιορκία των Ιεροσολύμων γεννήθηκε και ο μεγάλος θρύλος του Γοδεφρείδου του Μπουιγιόν.  
Οι Σταυροφόροι κατασκεύασαν ξύλινες σκάλες, με τις οποίες σκαρφάλωσαν στα τείχη. Ο Γοδεφρείδος του Μπουιγιόν και οι άντρες του ήταν οι πρώτοι που σκαρφάλωσαν πέρασαν τα τείχη και μπήκαν στην πόλη στις 15 Ιουλίου 1099 μετά από τρία χρόνια μάχης, σκοτώνοντας μεγάλο τμήμα του μουσουλμανικού πληθυσμού της πόλης και Εβραίους. Το Τάγμα αναγνωρίστηκε το 1113 με παπική βούλα του Πάπα Πασχάλη Β, και τα μέλη του δηλώνουν απόλυτη πιστότητα στο Ανώτατο Ποντίφικα. 

 Το να είσαι μέλος του Τάγματος σημαίνει δέσμευση για μια ολόκληρη ζωή. Ο σκοπός της ένταξης στο Τάγμα είναι να εξυπηρετεί την Καθολική Εκκλησία και δεν γίνεται κάποιος μέλος της οργάνωσης για να προσδώσει γόητρο προκειμένου να καυχηθεί το μέλος την θέση του ή να αποκτήσει προσωπικά οφέλη και πλεονεκτήματα. Συνήθως, ο υποψήφιος προβάλλεται από ένα υπάρχον μέλος του Τάγματος. 

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης που έχει δικαιοδοσία στην εν λόγω περιοχή θα αξιολογήσει τον υποψήφιο σε μια αρχική συνέντευξη. Εάν τα χαρακτηριστικά του / της γενικά θεωρηθεί ότι πληρούν τις απαιτήσεις ο υποψήφιος μπορεί να ξεκινήσει μια περίοδο κατάρτισης όχι λιγότερο από 12 μήνες. Εάν ο υποψήφιος ολοκληρώσει αυτή την περίοδο με επιτυχία, αυτός / αυτή μπορεί να υποβάλει αίτηση για εισαγωγή στο Τάγμα. Το Τάγμα του Παναγίου Τάφου ιδρύθηκε γύρω στο έτος 1099 από τους ιππότες που συμμετείχαν στην πρώτη σταυροφορία. 
 Το Τάγμα του Παναγίου Τάφου είναι μαζί με το Κυρίαρχο Τάγμα της Μάλτας, τα παλαιότερα ιπποτικά τάγματα. Οπως διαπιστώνετε κι εσείς, ο Τσίπρας δεν παρασημοφορήθηκε τυχαία με τον τίτλο του Μεγαλόσταυρου. Ούτε τυχαία ήταν και η επίσκεψη του στα Ιεροσόλυμα την προκειμένη στιγμή. Το εντεταλμένο τσιράκι της αντίχριστης συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ Αλέξης Τσίπρας, επισκέπτηκε τα Ιεροσόλυμα και τον Πανάγιο Τάφο και εξέφρασε την ανάγκη για περισσότερο διαθρησκευτικό διάλογο στα πλαίσια της επερχόμενης πανθρησκείας και της έλευσης του Αντιχρίστου. 
 Το μασονικό παράσημο για το οποίο προηγουμένως δώσαμε εξηγήσεις σχετικά με την προέλευση του, εδόθη στον Τσίπρα ως επιβράβευση η οποία συμβολίζει την προσπάθεια του να δώσει μια περεταίρω ώθηση σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ. 
 Ας δούμε παρακάτω σε "τίτλους" αποσπάσματα των δηλώσεων Τσίπρα: 1) Τα Ιεροσόλυμα αποτελούν σύμβολο ειρηνικής συνύπαρξης τριών διαφορετικών θρησκειών 2) Διεξήγαμε στην Αθήνα, το Συνέδριο για τον διάλογο και την ανάγκη ειρηνικής συνύπαρξης. 3) Να προωθηθεί ο διαθρησκευτικός διάλογος. Ολοι οι άλλοι ηγέτες διαφορετικών θρησκειών εδώ σε αυτή την ιερά πόλη, να αναδείξετε την αξία του διαλόγου, της συνύπαρξης και της συνεργασίας. 4) Οι θρησκείες – ο Χριστιανισμός και η Ορθοδοξία βεβαίως πάνω από όλα, αλλά όλες οι θρησκείες – έχουν στο επίκεντρό τους τον άνθρωπο. Ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ είναι μονοθεϊστικές θρησκείες, πιστεύουν στον έναν και μοναδικό Θεό. 
 Επίσης, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επίσκεψη του Τσίπρα στο Βατικανό πέρυσι όπου συνάντησε τον Σατανιστή Πάπα Φραγκίσκο.



Ηταν η πρώτη φορά που ηγέτης της ριζοσπαστικής Αριστεράς γίνεται δεκτός στο Βατικανό. Η συνάντηση, μάλιστα, έγινε με πρωτοβουλία του «Κινήματος των Φοκολάρι». Το Κίνημα των Φοκολάρι είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός που προωθεί τα ιδανικά της ενότητας και της αδελφοσύνης και συνδέεται με την Καθολική Εκκλησία. 
Το κίνημα ονομάζεται επίσης και «έργο της Παρθένου Μαρίας» και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 χώρες και μετρά περίπου 100.000 μέλη. Σκοπός του κινήματος είναι να προωθήσει την ενότητα όλων των ανθρώπων ακολουθώντας τα λόγια του Ιησού Χριστού και δέχεται ως μέλη ακόμα και ανθρώπους άλλων πεποιθήσεων. Το Κίνημα των Φοκολάρι είναι μια οργάνωση που έχει άμεση εξάρτηση από το Βατικανό και στοχεύει στο άνοιγμά του σε άλλες θρησκείες και ειδικά στους άθεους. 
Μάλιστα για όσους γνωρίζουν τα του Βατικανού, λειτουργεί ως αντίβαρο της οργάνωσης Opus Dei. Το Opus Dei είναι δευτερεύοντας οργανισμός στον Πάπα, ο οποίος έχει τον έλεγχο των Ιπποτών της Μάλτας, και ως εκ τούτου υπάρχουν Ιππότες της Μάλτας στο Opus Dei. Οι Ιησουίτες ελέγχουν το Opus Dei, μέσω της ιεραρχίας του Πάπα και μέσω των Ιπποτών της Μάλτας. Τα συμπεράσματα δικά σας!