Φοβάται το πουτανάκι μην χάσει τις βίζιτες ...

Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015Αυτή η πουτανίτσα εκδίδεται με 5 ευρώ και φοβάται πως οι Ελληνίδες που πένονται θα της κλέψουν την πελατεία !
Μην αγχώνεσαι βρε ! Οι Ελληνίδες  κάνουν sex μόνο για το κέφι τους  . Πουτάνες σαν και σένα θα έχουν πάντα δουλειά ... άλλωστε μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις !


CIA : Η μεγάλη της προπαγάνδας-προβοκάτσιας σχολή !

Ομολογία-σοκ πράκτορα της CIA: Πληρώσαμε πολιτικούς, ΜΚΟ, δημοσιογράφους για να σφάξουμε τους Σέρβους!


Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Μπέιρ. Photo Spokeo, http://www.ebritic.com


ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ!
Παρουσίαζαν πτώματα δολοφονημένων Σέρβων ως μουσουλμάνους – θύματα Σέρβων!
Κατέσφαξαν άμαχους Σέρβους και γυναικόπαιδα για να προκαλέσουν την αντίδραση του σερβικού στρατού.
Μοίραζαν λεφτά σε ΜΚΟ, πολιτικούς, δημοσιογράφους!
Όποιος πράκτορας διαφωνούσε με την προπαγάνδα, τον «εξαφάνιζαν»! 
Ο πρώην πράκτορας της CIA Ρόμπερτ Μπέιρ είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων που αποκαλύπτουν τα μυστικά της υπηρεσίας, αλλά και των κυβερνήσεων του Μπιλ Κλίντον και του υιού του Τζόρτζ Μπους, του τζούνιορ.

Έχει πολλάκις συλληφθεί και κρατηθεί. Ο Μιτ Γουόσπουρ, ένας προσωπικός του φίλος εργαζόμενος στη Γερουσία, ο οποίος του έδινε πληροφορίες, έχει δολοφονηθεί.
Ως πράκτορας της CIA ο Μπέιρ εργάστηκε στη Γιουγκοσλαβία το 1991-94 και στη Μέση Ανατολή. Από την αποχώρησή του από την υπηρεσία και μετά έχει πολλάκις κατηγορήσει την κυβέρνηση Μπους ότι προκαλούσε πολέμους για το πετρέλαιο.
Σε συνέντευξή του, ο Μπέιρ προέβη σε εκπληκτικές αποκαλύψεις:
«Στη Γιουγκοσλαβία πήγα στις 12 Ιανουαρίου 1991, με ελικόπτερο, στο Σεράγεβο. Δουλειά μας ήταν να επιτηρούμε τους υποτιθέμενους Σέρβους τρομοκράτες ώστε να μην επιτεθούν στην πόλη. Μας είχαν ενημερώσει για μια οργάνωση με την ονομασία Ανώτερη Σερβία, η οποία σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις στην πόλη λόγω της επιθυμίας της Βοσνίας να αποσχιστεί από τη Γιουγκοσλαβία.
»Στην πραγματικότητα αυτή η οργάνωση ούτε καν υπήρχε. Οι επικεφαλής μας, μας έλεγαν ψέματα. Η αποστολή μας ήταν απλώς να προκαλέσουμε πανικό στους πολιτικούς στη Βόσνια, να τους πείσουμε ότι επίκειται σερβική επίθεση. Η αποστολή αυτή τελείωσε για μένα σε δύο εβδομάδες. Ανέλαβα νέα στη Σλοβενία. Η επιχείρηση στη Βοσνία διήρκεσε έναν μήνα και είχε κωδική ονομασία Ίστινα (αλήθεια).
»Πήγα στη Σλοβενία διότι είχαμε πληροφορίες ότι σκόπευε να ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. Διαθέσαμε μερικά εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση ορισμένων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κομμάτων της αντιπολίτευσης και διαφόρων πολιτικών.
»Πολλοί πράκτορες που διαφωνούσαν εξαφανίζονταν όταν αρνούντο να εκτελέσουν αποστολές προπαγάνδας κατά των Σέρβων. Προσωπικά είχα εκπλαγεί από τα ψέματα τα οποία μας έλεγαν οι επικεφαλής και οι πολιτικοί μας. Πολλοί πράκτορες καλλιεργούσαν την προπαγάνδα χωρίς να γνωρίζουν τι κάνουν. Ο καθένας μας γνώριζε μόνο ένα μέρος της υπόθεσης και μόνο αυτοί που δημιούργησαν την όλη υπόθεση γνώριζαν το σύνολό της, δηλαδή οι πολιτικοί.
»Στόχος της προπαγάνδας ήταν να διχάσουμε τους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ώστε να αποσχιστούν. Έπρεπε να υπάρχει ένας αποδιοπομπαίος τράγος στον οποίο θα έπεφτε το ανάθεμα. Επελέγη η Σερβία καθώς αυτή, κατά κάποιο τρόπο, είναι η διάδοχος κατάσταση της Γιουγκοσλαβίας.
»Δώσαμε χρήματα στον Στίπε Μέσιτς, στον Φράνιο Τούσμαν, στον Αλί Ιζετμπέκοβιτς, σε βουλευτές και μέλη της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, σε δημοσιογράφους, σε στρατηγούς του Γιουγκοσλαβικού στρατού, ακόμα και σε ολόκληρες μονάδες. Ο Ράντοβαν Κάραζιτς έπαιρνε χρήματα, για κάποιο διάστημα, αλλά σταμάτησε να δέχεται χρήματα όταν κατάλαβε ότι θα κατηγορηθεί για εγκλήματα πολέμου που έγιναν στη Βοσνία. Όλο αυτό κατευθυνόταν από την αμερικανική κυβέρνηση.
»Κάποιοι αξιωματούχοι της CIA έγραφαν ακόμα και τις επίσημες ανακοινώσεις που διαβάζονταν στα δελτία ειδήσεων. Στόχος ήταν η πρόκληση μίσους, εθνικισμού και προβολή της διαφορετικότητας.
»Το 1992 ήμουν ξανά στη Βοσνία με αποστολή την εκπαίδευση μονάδων του Βοσνιακού στρατού, καθώς η Βοσνία είχε μόλις ανακηρύξει την ανεξαρτησία της. Η Σρεμπρένιτσα είναι μια παραφουσκωμένη ιστορία και πολλοί άνθρωποι την έχουν αποδεχτεί. Ο αριθμός των νεκρών είναι ο ίδιος με τον αριθμό των Σέρβων και άλλων που σκοτώθηκαν, αλλά η Σρεμπρένιτσα πουλήθηκε στην πολιτική αγορά.
»Ο επικεφαλής μου, πρώην γερουσιαστής, έλεγε συνεχώς πως μερικά καθάρματα θα σταλούν στη Βοσνία. Έναν μήνα πριν την υποτιθέμενη γενοκτονία στην Σρεμπρένιτσα, μου είπε πως η πόλη θα «γίνει πρωτοσέλιδο» σε όλο τον κόσμο. Όταν ρώτησα το γιατί μου είπε απλώς «θα δεις». Ο Βοσνιακός στρατός πήρε εντολή να επιτεθεί σε σπίτια και σε αμάχους, στους κατοίκους της Σρεμπρένιτσα. Την ίδια ώρα οι Σέρβοι δέχονταν επίθεση από την άλλη πλευρά. Προφανώς κάποιος είχε πληρωθεί για τους υποκινήσει.
»Ένοχοι για την Σρεμπρένιτσα είναι οι Βόσνιοι, οι Σέρβοι και οι Αμερικανοί. Όλοι όμως ρίχνουν τις ευθύνες στους Σέρβους. Δυστυχώς πολλά από τα θύματα που θεωρούντο μουσουλμάνοι ήταν Σέρβοι ή άλλων εθνικοτήτων. Πριν μερικά χρόνια, ένας φίλος πρώην πράκτορας ο οποίος τώρα εργάζεται στο ΔΝΤ μου είπε ότι η σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ήταν προϊόν συμφωνίας αμερικανικής κυβέρνησης και Βόσνιων πολιτικών. Η πόλη θυσιάστηκε για κερδίσουν οι ΗΠΑ μια δικαιολογία για να επιτεθούν κατά των Σέρβων.
»Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι που προκάλεσαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται τον ορυκτό πλούτο των περιοχών αυτών. Απλώς υποδούλωσαν λαούς και τα παραγόμενα καταλήγουν στη Γερμανία και στις ΗΠΑ. Αυτοί είναι οι νικητές, καθώς οι λαοί υποχρεώνονται να εισάγουν, κατόπιν από αυτούς και καθώς δεν έχουν χρήματα αναγκάζονται να δανείζονται. Αυτή είναι η ιστορία στα Βαλκάνια.
»Το Κόσοβο, δια παράδειγμα, δημιουργήθηκε για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η περιοχή είναι πλούσια σε ορυκτά και δεύτερον διότι αποτελεί στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟΑ. Είναι η μεγαλύτερη Νατοϊκή βάση στην καρδιά της Ευρώπης.
»Θέλω να πως στους λαούς της Γιουγκοσλαβίας ότι πρέπει να ξεχάσουν το παρελθόν. Χειραγωγήθηκαν τότε και είναι ανόητο να υπάρχει μίσος μεταξύ τους. Πρέπει να δείξουν ότι είναι οι ισχυροί και να καταλάβουν ποιος το δημιούργησε όλο αυτό. Προσωπικά ταπεινά ζητώ συγνώμη και αυτό γιατί για καιρό δεν αποκάλυπτα τα μυστικά της CIA και του Λευκού Οίκου.

http://www.ebritic.com/?p=551270
http://mignatiou.com/2015/11/omologia-sok-praktora-tis-cia-plirosame-politikous-mko-dimosiografous/

Η είδηση που δεν θα παίξει στα δουλικά ΜΜΕ ... το Κιλκίς δείχνει το δρόμο !

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ!

Φαίνεται ότι σε λίγο τα κάγκελα θα ξαναμπούν παντού καθώς οι υπουργοί της πρώτης φοράς αριστερά προσπαθούν να το «παίξουν» εξουσία και οι «ψηλές» αρχίζουν να …χοντραίνουν.


Τα δικά τους φερέφωνα έδειξαν τον Μουζάλα στην Ειδομένη του Κιλκίς με τους πρόσφυγες, τον δε υπουργό να λέει το συνηθισμένο «μπλα-μπλά», όμως δεν έδειξαν τι συνέβη στο χωριό Γαλλικό του Κιλκίς από όπου τους κυνήγησαν με τις πέτρες.
Στο Γαλλικό πήγε ο υπουργός για να δει ένα χωράφι που παραχώρησε κάποιος, για να γίνει κέντρο υποδοχής. Ο Μουζάλας πήγε με τον αέρα της εξουσίας, λέγοντας ότι αν υπάρξουν αντιδράσεις θα στείλει τα αριστερά ΜΑΤ. Αυτό που επακολούθησε δεν περιγράφεται καθώς ο υπουργούς χρειαζόταν τα ΜΑΤ για προστασία.
Έφυγε κυνηγημένος.
Είναι φανερό ότι η πολιτική ηγεσία δεν ξέρει τι της γίνεται καθώς τόσο η Τασία όσο και ο Μουζάλας συνεργάζονται προς εξεύρεση λύσης με τους …διακινητές.
Σε όλους είναι γνωστό τι συμβαίνει στο Πολύκαστρο του νομού Κιλκίς, όλοι γνωρίζουν το άτομο που διακινεί τους μετανάστες και ποιες είναι οι «ταρίφες»
Σε όλους είναι γνωστό ότι η αριστερή Τασία είχε επικοινωνία μαζί του.
 Το ξέρουν ΟΛΟΙ αλλά …είναι πολλά τα λεφτά Άρη.   
πηγή

Το Κιλκίς για να απελευθερωθεί από τον Οθωμανικό ζυγό και να ξεκουμπιστούν  οι Μουσουλμάνοι Τούρκοι, χύθηκε άπλετο ΕΛΛΗΝΙΚΟ αίμα.
Σήμερα οι ΑΘΛΙΟΙ - ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ -  του ΣΥΡΙΖΑ με τα φερέφωνά τους από το Κιλκίς, θέλουν να φέρουν και να εγκαταστήσουν ΜΟΝΙΜΑ 10.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ - ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ - ΑΦΓΑΝΟΥΣ - ΣΥΡΙΟΥΣ- ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ - ΙΡΑΝΟΥΣ και όλα τα λουλούδια του ΤΖΙΧΑΝΤ στην ίδια αιματοβαμένη περιοχή!
Ήρθαν χθες οι μισθοφόροι των Ισλαμιστών στο Γαλλικό για να δουν το χωράφι που τους έδωσε ντόπιος ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ για να χτιστεί από τους άθλιους μισθοφόρους των ΜΚΟ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!
Οι γενναίοι κάτοικοι του χωριού όμως τους κατάλαβαν και τους έτρεψαν σε άτακτη φυγή ρίχνοντας και λίγες σφαλιάρες.
Σήμερα στο δημαρχείο Κιλκίς έγινε σύσκεψη με τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη, τον αντιπεριφερειάρχη Αντρέα Βεργίδη, τον βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργο Γεωργαντά τον αντιδήμαρχος Γαλλικού Άκη Πιπερίδη, την δημοτική σύμβουλο του Γαλλικού κυρία Δημάκη, τους περιφερειακούς συμβούλους Θωμαίδη και Κώστα Γιαννόπουλο, τον πρόεδρο του χωριού και πολλούς κατοίκους.
Στη σύσκεψη ήρθε και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης, ο οποίος χθες έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους θεσμικούς παράγοντες του Κιλκίς για την απόφαση της Αθήνας να δημιουργήσει στρατόπεδο προσφύγων σε στρατόπεδο του Κιλκίς!
Η απόφαση που πάρθηκε ήταν  ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ και ήταν ομόφωνη. 
Μάλιστα ο κύριος Καζαντζίδης πρότεινε στους κατοίκους του Γαλλικού να βάλουν 24ωρα περίπολα γύρω από την επίμαχη περιοχή.
Αφού τέλειωσε η σύσκεψη ο δήμαρχος πήγε στο Γαλλικό για να περιμένει τον υπουργό Μουζάλα που επισκέφτηκε το χωριό για να δει από κοντά την περιοχή.
Εκεί άκουσα πολλά... Γαλλικά από τους κατοίκους του Γαλλικού και αποχώρησε.
Εμφανίστηκε σαν ακτιβιστής ΜΚΟ και όχι σαν υπουργός και άφησε άσχημες εντυπώσεις.
Μάλιστα απείλησε κατοίκους που διαμαρτύρονταν ότι θα κάνει συλλήψεις!!!
Η δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σε όλο της το μεγαλείο!

πηγή