Γιατί ΔΕΝ θα φορολογηθούν ποτέ τα τρανταχτά ονόματα της Λίστας Λαγκάρντ;

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

  Γιατί ΔΕΝ θα φορολογηθούν ΠΟΤΕ τα ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ποσά της Λίστας Λαγκάρντ; Διότι ανήκουν σε “Συγκεκριμένη Θρησκεία και Εθνικότητα”… Πίσω από τα κεφάλαια του Σαμπί Μιωνή, βρίσκεται το ίδιο το Ισραήλ! Πρώην Ισραηλινός πρωθυπουργός είναι ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ του Μιωνή!

ΑΥΤΟΙ θα μείνουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, και ΑΟΡΑΤΟΙ…. για να ΜΗΝ τους ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ, και πάρεις την ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!
Καλή Λευτεριά, η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ οικονομική ΧΟΥΝΤΑ είναι ΕΔΩ.



“Συγχωροχάρτι” θα δοθεί από την κυβέρνηση στους μεγάλους φοροφυγάδες του παρελθόντος, οι οποίοι έπαιξαν τον κύριο ρόλο στην χρεοκοπία της χώρας.Το υπουργείο Οικονομικών παραδέχεται ότι σταματά την έρευνα για υποθέσεις φοροδιαφυγής. Αφαιρούνται οι υποθέσεις από το ΣΔΟΕ και μεταφέρονται στις εφορίες.

ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ η Λίστα Λαγκάρντ!!! Γιατί άραγε;;;
Γιατί το ανακοίνωσχαν ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ την “Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδας – Ισραήλ, που έγινε χτές στην Ιερουσαλήμ;;;

“Εβραίους Κρύβουν στη Λίστα Λαγκάρντ”…
…λέει η βουλευτής και ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ζωή Κωνσταντοπούλου, που ήταν μέλος της ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Βουλής, για τη Λίστα Λαγκάρντ. Το ΠΛΕΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΤΟΜΟ, αφού είχε ξετινάξει όλα τα στοιχεία.. Τα μάτια της “τα ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΛΑ!”
“…πρόκειται για πρόσωπα ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ” όπως διαβάζουμε ΕΔΩ
και παραθέτουμε το βίντεο (κατεβάστε το, θα το ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ο Αθανασίου με τον…Αντιρατσιστικό…) ...


Αναλυτικά:
Όπως βλέπουμε στη  λίστα που
καταρτίστηκε από το ΣΔΟΕ με ΦΘΙΝΟΥΣΑ σειρά  (ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ…). Στην κορυφή λοιπόν του καταλόγου, εμφανίζεται το όνομα «PANTELI MARIA» με ποσό ύψους 562.896.546 δολάρια.

MIONIS PNTELI LEVY L Lagarde
Ωστόσο η κυρία Παντελή (η οποία είναι μιά ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, που εργαζόταν στην εταιρεία του Σαμπί Μιωνή)  έχει δηλώσει ότι ο λογαριασμός δεν της ανήκει καθώς ήταν διαχειρίστρια. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός ανήκει στο hedge fund του κ. Σάμπυ Μιώνη.

Ο κ. Μιώνης, όμως, εμφανίζεται 4ος στη λίστα και με ονομαστικό λογαριασμό. Για του λόγου το αληθές ο κωδικός καρτέλας είναι 5090142709 με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 80.619.625 δολαρίων.Περισσότερα ΕΔΩ:

Βλέπουμε δηλαδή ότι αμέσως αμέσως, στα πρώτα 4 ονόματα, βρίσκονται  τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ, τα οποία ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ την Ζωή Κωνσταντοπούλου…Είναι Εβραϊκά!  Σαμπί Μιωνής  και Σολομών Λεβή….. Εβραϊκά ονόματα υπάρχουν βέβαια και άλλα στη λίστα, και ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ : όπως ο Πρόεδρος του ΚΙΣ Μωυσής Κωνσταντίνης, Μπενρουμπής, Μάτσα, Μοδιάνο (μάλλον  γόνοι μεγάλου εβραίου Τραπεζίτη της Θεσσαλονίκης), και άλλοι ΠΟΛΛΟΙ….

Γιατί όμως όλοι αυτοί δεν πρόκειται να φορολογηθούν ΠΟΤΕ; Διότι, συνέταιρος του ΜΙΩΝΗ, είναι ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ!  
Όπως βλέπουμε και στις δύο εικόνες κάτωθι, πράγματι, ο  Εχούντ Μπαράκ,  (Ehud Barak) είναι ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της CMA, της Εταιρείας του Μιωνή.

Prohn prvthypourgos isrrahl, synetairos mioni
 
Τι ακριβώς κάνει στην Εταιρεία του Μιωνή Ένας ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ του ΙΣΡΑΗΛ;;; Ο Εχούντ Μπαράκ παρέχει υπηρεσίες “ασφάλειας” σε πολυεθνικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε επενδυτικά funds ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και η CMA.

AA-Barak CMA
 
“Ο κόσμος άλλαξε μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και τον πόλεμο στο Ιράκ και οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες χρειάζονται διευθύνσεις που να γνωρίζουν καλά τη νέα πραγματικότητα και τις γεωπολιτικές ισορροπίες”,δήλωσε ο πανίσχυρος Ισραηλινός πρώην πρωθυπουργός  Εχούντ Μπαράκ,   που έχει στη διάθεσή του και πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του (Μοσάντ).

Τα “παρακλάδια” της CMA ανά τον κόσμο , σύμφωνα με το  ιστολόγιο “μέσες άκρες”  www.mesesakres.gr  (του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ Δημοσιογράφου Χάρη Μπότσαρη, που έκανε την ερευνα και κινδύνεψε και η ζωή του ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…) είναι περίπου 50 υπό-εταιρείες εγκατεστημένες σε φορολογικούς παραδείσους....και φυσικά ο Σάμπυ Μιώνης διέθετε πολύτιμη πληροφόρηση από τον προστάτη του Εχούντ Μπαράκ ο οποίος τον διόρισε και εκπρόσωπο των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ:http://anoxhtelos.wordpress.com/2013/03/09/ex-prothypoyrgos-israhl-synetairos-miwnh/
 
Έτσι λοιπόν,  επειδή “τό’να χέρι νίβει το άλλο, και τα δυό το ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ“,  ο καλός φίλος του Μιωνή, Εχούντ Μπαράκ  ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (1999-2001), και ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ (για  6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ  χρόνια,  από τις 18 -6-2007 μέχρι φέτος το Μάρτιο, τις 18 – 3 – 2013… ):

ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΩΝΗ ΩΣ  ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….


 
Για την ΤΡΟΜΑΧΤΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΤΟΥ (μεγαλωμένου στο Αγρίνιο…..!!!!!) Σάμπι ΜΙΩΝΗ,  στο ΔΙΕΘΝΗ ΕΒΡΑΪΣΜΟ, διαβάζουμε εδω: Βίος και πολιτέια του Σάμπι Μιωνή…
  
Ο Σιμόν Πέρες, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Ισραήλ, βραβεύει τον Χαίμ Μιωνή, πατέρα του Σαμπί…
 
Βραβεύτηκαν ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ απο τον ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ Σιμόν  Πέρες, για την ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ   ΣΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….
 
Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν Έλληνα, ότι  όταν έχει ο Μιωνής από πίσω του ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ΙΣΡΑΗΛ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περίπτωση να φορολογηθεί ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ,  η Λίστα Λαγκάρντ και τα ΕΒΡΑΪKA κεφάλαια που κατέχουν τη Μερίδα του Λέοντος…
 
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ…
 
ΤΟ ΠΩΣ ακριβώς ΑΝΗΚΟΥΝ στο ΙΣΡΑΗΛ, διαβάζουμε ΕΔΩ, στην ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 3  παραγράφους….  (αξίζει να διαβαστεί από ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες, για να κατανοήσουν ΠΩΣ  και ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΘΛΙΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ….)
παραθέτουμε 2 από αυτές τις  παραγράφους :

(α) Το 95% των Ισραηλιτών έχουν γράψει τα ακίνητα περιουσιακά τους στοιχεία στις Ισραηλιτικές Κοινότητες για να αποφύγουν καταρχάς την φορολογία. (Αλλά και πολλοί Έλληνες, πχ Κουβέλης, με τα πολλά ακίνητα…. κλπ) Τον αναλογούντα στο Ελληνικό Δημόσιο φόρο τον πληρώνουν στην κοινότητα σύμφωνα με τις παραπάνω διατάξεις. Βάσει ειδικού μυστικού συμβολαίου μεταξύ του υπόχρεου και της κοινότητας, ο υπόχρεος κρατά τη διαχείρηση των περιουσιακών στοιχείων μέχρι να πεθάνει.

(β) Τα ακίνητα περιουσιακά στοιχεία των  Κοινοτήτων αυτών σε αναλογία φτάνουν τα ακίνητα της Εθνικής τραπέζης της Ελλάδος. (σήμερα, το 2013, είναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)  Επίσης κάποια από αυτά τα ακίνητα έχουν γίνει δωρεά μέχρι…. και στο Υπουργείο Αμυνας του Ισραήλ (ο Ζακ Μπενβενίστε στη Θεσσαλονίκη έχει δωρίσει κάποια από τα ακίνητά του στο Υπουργείο Άμυνας και εισπράττει το τελευταίο έσοδα από τη διαχείρησή τους)
 
Το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ…. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ο Εχούντ Μπαράκ ΕΙΝΑΙ 


ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ Μιωνή;;;;  
O πανίσχυρος πρώην Πρωθυπουργός, και σημερινός Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ, είναι συνέταιρος του ΜΙΩΝΗ, και τον διώρισε ως εκπρόσωπο του Ισραηλινού Στρατού….. 

ΦΥΛΑΕΙ ΣΑΝ ΚΕΡΒΕΡΟΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

( Το κείμενο αυτό, ήταν στο φόρουμ του Άδωνι Γεωργιάδη. Όταν μπήκε στη Νέα Δημοκρατία, έσβησε ΟΛΟ το φόρουμ….)

Καταλαβαίνουμε γιατί ΘΑΒΟΥΝ τη λίστα Λαγκάρντ στο ΑΡΧΕΙΟ μία (1) ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΑ μετά την “Διακυβερνητική Σύσκεψη” Ελλάδας- Ισραήλ;

ΑΥΤΕΣ είναι οι “Διμερείς Συμφωνίες” που πήγαν να συνυπογράψουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ….. Τα συμφώνησαν….. με τους Ισραηλινούς!

Έλληνα, κάτσε τώρα, και πλήρωνε το Νέο Μνημόνιο, τους νέους φόρους, κλπ.
ΑΥΤΟΙ θα μείνουν ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ, και ΑΟΡΑΤΟΙ…. για να ΜΗΝ τους ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ, και πάρεις την ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!
Καλή Λευτεριά, η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ οικονομική ΧΟΥΝΤΑ είναι ΕΔΩ.