ΠΡΟΣΟΧΗ : Ξέρετε πόσο επικίνδυνα είναι τα πρόσθετα τροφίμων "Ε" ; Φροντίστε να προστατέψετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας .

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΒΟΛΟΥ

Τρώμε καθημερινά πολλά... συνθετικά χρώματα, συντηρητικά και αρώματα. Όλα τα τυποποιημένα τρόφιμα, σνακ, σακχαρώδη, γλυκίσματα, ποτά, αναψυκτικά περιέχουν μεγάλο αριθμό πρόσθετων ουσιών, γνωστότερες ως «Ε».

Τι είναι τα πρόσθετα τροφίμων ή ουσίες Ε; Είναι οι «φυσικές» ή «συνθετικές» χημικές ουσίες, που προστίθενται στις έτοιμες τροφές, με σκοπό την αύξηση του χρόνου διατήρησης και τη βελτίωση της γεύσης, της οσμής, της υφής, του χρώματος και της εν γένει εμφάνισης.

Ο αριθμός των ουσιών αυτών ξεπερνά τις 2900.

ΚΛΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΩΣ "ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ !!

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 (Αν αληθεύει είναι πραγματικά συγκλονιστική είδηση ! )


 Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη (προκαταρκτική εξέταση) για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες θα κληθούν υποχρεωτικά (αν δεν έχουν ήδη κληθεί) να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.