Μουζάλας : Μακεδονία τα Σκόπια !

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Φαίνεται ξεκάθαρα πλέον η πολιτική των ΣΥΡΥΖΑίων για το Σκοπιανό . Δείτε στο βίντεο με τι ευκολία αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία ο ανεκδιήγητος υπουργός της Ελλάδας :




«Υπάρχουν δύο χαρακτηριστικά σε αυτή την ιστορία.  Το ένα είναι ότι οι άνθρωποι στην Ειδομένη δεν μετακινούνται γιατί προσδοκούν και ελπίζουν ότι θα ανοίξουν τα σύνορα. Νομίζουμε και έχουμε στοιχεία ότι με αυτή την προσδοκία παίξανε βρώμικο παιχνίδι οργανώσεις που ισχυρίζονται ότι είναι εθελοντές αλλά δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που πράγματι βοηθούν και οργάνωσαν το πέρασμά τους στην Μακεδονία. Έχω εδώ την προκήρυξη -το χαρτί του τους μοιράσανε- τους δώσανε κανονικά ραντεβού. Η αστυνομία το διερευνά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα»
Και ο μεγάλος δημοσιοκάφρος Τζίμας το άφησε ασχολίαστο , όπως αναμένονταν άλλωστε! 

«Ζητάω συγγνώμη. Αν είπα κάτι τέτοιο, είναι γκάφα», παραδέχθηκε ο κ. Μουζάλας μιλώντας στον Αθήνα 9.84. «Μπορεί να μην το κατάλαβα και να παρασύρθηκα», πρόσθεσε.

Με λίγα λόγια μας κυβερνούν άνθρωποι (λέμε τώρα!) που δεν καταλαβαίνουν τι λένε ! Επίσης  από ποιόν παρασύρθηκε κανείς δεν ξέρει ! Το δε Μαξίμου θεωρεί πως λέχθηκε "εν τη ρύμη του λόγου" ! Ρύμη σημαίνει "ορμή" και άρα το είπε στον "ορμητικό του λόγο" , τον οποίο ασφαλώς και δεν βλέπουμε στο βίντεο . 

Αυτό που συνέβη , κατά την άποψή μας, συνέβη διότι στις συνομιλίες τους μεταξύ τους οι ΣΥΡΙΖΑίοι έτσι αποκαλούν τα Σκόπια . Και κατά συνέπεια και όχι κατά την ρύμη του λόγου , ή λανθάνουσα γλώσσα αποδίδει την συνήθη χρησιμοποιούμενη έκφραση . 

Απαιτείτε η άμεση απόλυσή του (την παραίτησή του δεν την ελπίζουμε)και η διαπόμπευση του από την κυβέρνηση για να μην αναφέρουμε και την φυλάκισή σου επειδή αυτή η φράση δρα εναντίων των συμφερόντων της χώρας σύμφωνα με τους νόμους του κράτους.