Ο κόσμος αυτοκτονεί και τα παράσιτα οι "σωτήρες" μας βγαίνουν στα κανάλια και εξηγούν πως θα μας σώσουν ... άντε γαμηθείτε ρε ρεμάλια

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


"ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ;" Οργή, πόνος, θυμός. Αυτά τα συναισθήματα κατακλύζουν το Πανελλήνιο στο άκουσμα της είδησης ότι ένας 77χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν άντεξε τα χρέη τα οποία και δεν ήθελε να τα αφήσει στα παιδιά του.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην «καρδιά της Αθήνας», στην πλατεία Συντάγματος και μάλιστα στις 9 η ώρα το πρωί. Ο κόσμος μιλάει για μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικας που είναι θηλιά στο λαιμό και για οικονομικά βάρη που είναι αφόρητα. Δεν αντέχουν άλλο τις περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις. «Ο κόσμος πεινάει» λέει μία κυρία που βρίσκεται στο σημείο. «Ξέρω οικογένεια δεν έχει λεφτά να πάρει γάλα στα παιδιά της», συνεχίζει.
Αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι άκουσαν τον πυροβολισμό και είδαν τον άντρα να σωριάζεται. Κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.







____________________________________________

(Ανανέωση 10:13) Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο άτυχος άνδρας είπε ότι δεν θέλει να αφήσει χρέη στα παιδιά του. Αυτό τουλάχιστον μεταφέρουν κάποιοι μάρτυρες του γεγονότος, χωρίς να έχει διασταυρωθεί ασφαλώς.
Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή, ενώ η σορός του άτυχου 77χρονου άνδρα μεταφέρεται στο νεκροτομείο στο Γουδή. Μέχρι ακόμη και αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του αυτόχειρα.
_________________________________
(Ανανέωση 09.56 βίντεο)
(Πρώτη ενημέρωση: 09:09) ΣΟΚ στην καρδιά της Αθήνας: Τέλος στη ζωή του έβαλε πριν από λίγα λεπτά ένας ηλικιωμένος άνδρας μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων περαστικών πάνω στην πλατεία Συντάγματος.
Χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό ή να προλάβει να παρέμβει, ο αυτόχειρας έβγαλε όπλο και αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο κεφάλι.
Ο άνθρωπος αυτός, αγνώστων στοιχείων (οι αυτόπτες μάρτυρες υπολογίζουν ότι πρέπει να ήταν 60-65 χρονών περίπου) καθόταν μπροστά στο παρτέρι δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ, Συντάγματος, σημείο από το οποίο περνούν χιλιάδες ανθρωποι κάθε μέρα, ειδικά τώρα που είναι ώρα αιχμής. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής για ποιο λόγο έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.
Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει την περιοχή, οι άνδρες του ΕΚΑΒ έχουν σκεπάσει το πτώμα του άτυχου άνδρα και περιμένουν τον ιατροδικαστή.
Ποτέ πριν δεν είχαμε ζήσει τέτοια τραγικά περιστατικά, σε τέτοιες συνθήκες, στο κέντρο της ίδιας της πρωτεύουσας της χώρας. Ο Θεός να μας φυλάει από τα χειρότερα...
 







Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr