Μυρίζει απάτη η χθεσινή εκλογική διαδικασία !

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012 | 1 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

 

 Εκπλήξεις ; Απάτη ; Στημένο ;

Το κόμμα υπό τον διακριτό τίτλο "Παναθηναϊκό Κίνημα" πήρε 31 ψήφους στις 6 Μαίου και 12.437 στις 17 Ιουνίου !

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό !

Το κόμμα "Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος Π.Α.Ε.Κ.Ε" με επικεφαλής τον μεμονωμένο υποψήφιο Μιλτιάδη Τζαλαζίδη έλαβε 1 ψήφο !  
 Αν είναι δυνατόν !
 Δεν ψήφισαν ούτε τον εαυτό τους ;

 Δεν μυρίζει μόνο ... βρωμάει !
Ίδωμεν ...

Παρ΄όλα αυτά το μόνο που μπορεί κανείς να πει σήμερα είναι πως τα βολεμένα λαμόγια , δηλαδή οι υπάλληλοι του δημοσίου με τις οικογένειές τους - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων - (ΝΔ : 1.825.000 και ΠΑΣΟΚ : 755.800) έδωσαν και πάλι την δυνατότητα στους αρχη-απατεώνες  να συστήσουν κυβέρνηση , αφού βέβαια πήραν υποσχέσεις  τύπου : "δεν θα απολυθεί κανένας" ή "δεν θα πειραχτεί το εφάπαξ" κλπ.

Δεν ενδιαφέρονται τα λαμόγια αν οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα τρέμουν στην ιδέα να χάσουν την δουλειά τους και υπομένουν εξευτελιστικές μειώσεις στους μισθούς τους . Δεν ενδιαφέρονται οι απατεώνες ,τα λαμόγια , για το ενάμιση εκατομμύριο άνεργους του ιδιωτικού τομέα , για τις 2500 αυτοκτονίες , για τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό αστέγων ... Τους ενδιαφέρει μόνο η θέση τους ! Αυτοί να έχουν και οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν ! Άντε κοπρόσκυλα του κερατά , αλήτες ...

Εύχομαι ολόψυχα να σας ξεσκίσει ο εβραιόδουλος  Σαμαρούκος ... να σας γαμήσει κυριολεκτικά ...

Καλά σαράντα λαμόγια ...