ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ! ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ; ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ !!!

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο


 

Ξεβράκωτοι,ήρθατε στην Πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσετε και μας απειλείτε με πόλεμο ;;; Να κάνετε πόλεμο στην πατρίδα σας και να την ελευθερώσετε ρε μογγολάκια . 

Εδώ είναι Ελλάδα γαμώ το αίμα σας και άμα θέλετε πόλεμο θα τον έχετε κουφάλες. Γι΄αυτήν την μέρα ζούμε πλέον ... για να κάνουμε αυτό που δεν κάνατε εσείς στην πατρίδα σας , ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ.

Να βγουν και να πάρουν θέση τα λαμόγια του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ της ΔΗΜΑΡ και η δυο "μεγάλοιαπατεώνες ΝΔ και ΠΑΣΟΚ . 

ΥΓ. Γιατί εν πάση περιπτώσει δεν συμφωνείτε ρε αλιτήριοι να τους στείλετε πίσω και όσα χρήματα ξοδεύει η χώρα γι΄αυτούς - και είναι πάρα πολλά δις ευρώ , πάνω από 15 - να τα στείλει για ένα , δύο χρόνια στην χώρα τους ώστε να τους βοηθήσει εκεί και όχι να καταστρέψει και εδώ την πατρίδα μας . Είναι τόσο απλό ... Αλλά εσείς στο κεφάλι σας μέσα έχετε σκατά αντί για μυαλό ... εκτός αν τα αρπάξατε όλοι σας κουφάλες ... αλλά ένα πράγμα να θυμάστε ... η Νέμεσις δεν ξεχνά ... βαρύς θα πέσει ο πέλεκυς ... 


Όχι ρε , δεν θα βρίσω σήμερα ... θα αφήσω να εννοηθεί ...

| 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο




 Ιδού πώς η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου άνοιξε τις πύλες της χώρας στους λαθρομετανάστες!


Ένα σκάνδαλο σε βάρος της ασφάλειας της χώρας το οποίο οδήγησε στην ανεξέλεγκτη είσοδο εκταοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (18ο Τριμελές), το οποίο αποφάσισε ότι παράνομα η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε την προμήθεια του "Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών" της ΕΥΠ, προυπολογισμού 1.330.173,78 € το οποίο είχε ενσωματωμένο ρωσικό λογισμικό.

Η ακύρωση της προμήθειας και...


απένταξή του από την ΕΥΠ, αλλά και η μη αντικατάστασή του έστω από κάτι ανάλογο, είχε ως αποτέλεσμα την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών, χωρίς δυνατότητα ταυτοτοποίησης των στοιχείων τους ή ελέγχου τους  με αντίστοιχα άλλων ξένων υπηρεσιών. 

Η προμήθεια ακυρώθηκε "με το έτσι θέλω" από την δκυβέρνηση Παπανδρέου, επί διοίκησης Μπίκα (Μ.Χρυσοχοΐδης στο ΥΠΡΟΠΟ) μετά από "σύσταση" της κυβερνησης των ΗΠΑ, όπως αποκάλυψαν και τα Wikileaks.

Σε σχετικό τηλεγράφημα του Αμερικανού πρέσβευτή Σπέκχαρντ προς το State Department μετά την επικράτηση του Γιώργου Παπανδρέου και την ανάδειξή του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας αναφερόταν στην υπόθεση αυτή και στην διακρατική σύμβαση προμήθειας των 420 ΤΟΜΑ BMP-3HEL και έγραφε ότι "Θα κάνουμε τα πάντα για να ακυρώσουμε τις συμφωνίες αυτές, όπως και κάθε ενεργειακή, εμπορική και αμυντική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας".

Με απόφαση του δικαστηρίου ακυρώθηκε η απόφαση της διοίκησης Μπίκα και δικαιώθηκε η εταιρεία που είχε πουλήσει το πρόγραμμα κκαι πλέον θα αποφασίσει για την τύχη του η νέα διοίκηση Δραβίλλα για να την διαχειριστεί.

Μάλιστα η απόφαση προβλέπει και την καταβολή σημαντικού ποσού ως αποζημίωση στην εταιρεία, αλλά αυτό είναι μόνο μία μικρή λεπτομέρεια του όλου θέματος, αφού η ζημιά έχει γίνει και ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η κυβέρνηση του Γ.Παπανδρέου εκτέλεσε διατεταγμένο σχέδιο, όχι απλώς διάρρηξης των Ελληνορωσικών σχέσεων, αλλλά και "ανοίγματος των πυλών" της χώρας σε τεράστιες μάζες λαθρομεταναστών.