Μίλησε η πολιτική πουστάρα ... το Καρανίκα ... ο Ντάμπο ο κομπλεξικός αυτιάς ...

Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 | 0 αναγνώστες άφησαν σχόλιο

Σάλο προκάλεσε για ακόμα μια φορά ο γνωστός πλέον Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας με χθεσινή του δήλωση για το Σκοπιανό μιλώντας για «αμόρφωτα εθνίκια που επικαλούνται τον Μέγα Αλέξανδρο» βάζοντας στο στόχαστρο όλους εκείνους που συμμετέχουν στα εθνικά συλλαλητήρια για το θέμα της Μακεδονίας και γενικά όσους διαφωνούν με την παράδοση του ονόματος στη γειτονική χώρα. Η κατακραυγή που προκάλεσε η διαδικτυακή αυτή δήλωση του Νίκου Καρανίκα ήταν καθολική και πρωτοφανής με τους πολίτες να απαντούν με οργή και αγανάκτηση.

Μια από αυτές ήταν και η αιχμηρή και μάλλον αποστομωτική απάντηση που έδωσε στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα ο δημοσιογράφος και Εκπρόσωπος Τύπου του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών (ΔΙΕΣΥ) Διαμαντής Καρασούλας μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook:

Η ανάρτηση του Διαμαντή Καρασούλα έχει ως εξής:

«…Άκου Καρανίκα.

Αυτά τα «εθνίκια» που δεν χαρίζουν τη Μακεδονία στους Σλάβους είναι απόγονοι εκείνων που την απελευθέρωσαν με πολύ αίμα όταν η Αριστερά την ξεπουλούσε στον Τίτο και τη ΕΣΣΔ. Τους ξέρεις καλά. Είναι αυτοί που λίγο αργότερα, το ’49, σας νίκησαν στο Γράμμο και φύγατε σαν τα ποντίκια να κρυφτείτε στα Βαλκάνια.

Δυστυχώς για σένα εμείς τα «εθνίκια» εκφράζουμε την πλειοψηφία αυτής της χώρας ενώ εσείς μια οικτρή μειοψηφία του 4% στο οποίο σύντομα θα επιστρέψει το κόμμα σου. Εμείς τα «εθνίκια» ήμαστε και θα ήμαστε πάντα η επικρατούσα ιδεολογία σε αυτή τη χώρα ενώ εσείς ένα ταπεινωμένο αριστερό απόκομμα που ψηφίζει καθημερινά νόμους κόντρα στην ιδεολογία του για να παραμείνει στην εξουσία.

Είναι προσβολή να μιλάς εσύ για τη Μακεδονία και την ιστορία της. Πρώτον γιατί είσαι ανιστόρητος και δεύτερον γατί δεν υπηρέτησες ποτέ τον Ελληνικό Στρατό. Πήγαινε λοιπόν σε κανένα φεστιβάλ για την Κάνναβη, σε κανένα gay pride και κανένα μπαρ με τραβεστί στα οποία συχνάζεις και άσε τα εθνικά θέματα γι’αυτούς που έχουν τουλάχιστον εθνική συνείδηση. Τέλος, σκέψου κάθε φορά που πας να μιλήσεις τι θα ήσουν σήμερα με την αξία σου αν δεν ήσουν κολλητός του Τσίπρα. Αρκεί…»